Columbus – Seattle 2:4 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Carolina 1:6 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.)
NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:2 (kon.) | Dallas – Colorado 7:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:8 (1:3, 0:1, 0:4)
HC Hvězda Praha
Sobota 04.03.2023, 16:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 22. kolo
Partner:
     
    58:37
    Hvězda právě vstřelila branku! Tak domácí inkasují ještě jednu branku a dnes utrpí opravdu vysokou porážku! Jakub Foltýn od hrazení ve středním pásmu narýsoval dobrý pas na rozjetého ADAMA SUKA, jenž ujel havlíčkobrodské obraně do samostatného úniku, sjel si až k bráně a i s trochou štěstí procedil puk mezi Poustkovými betony do sítě! Bez asistence..
     
    50:54
    Hvězda právě vstřelila branku! Havlíčkobrodští mladíci se dopustili další chyby a Hvězda je znovu nekompromisně potrestala! JEGOR SURKOV předvedl vzorný důraz a dobrou orientaci, když vyšťouchl kotouč hned dvěma protihráčům ve středním pásmu, rukavicí si sklepl puk před sebe a udělal to v samostatném úniku geniálně, když si hezkým blafákem položil brankáře Poustku na led a pohodlně zasunul zblízka kotouč za jeho záda! Asistence: Adam Suk.
     
    42:29
    Hvězda právě vstřelila branku! Tohle už je debakl, Hvězda udeřila pošesté! Lukáš Kachlíř chtěl přihrát v obranném pásmu spoluhráči, jenže našel jen hůl ADAMA SUKA, který si vybruslil před brankoviště a svou střelu odrazil právě o talentovaného obránce Bruslařů do sítě! Asistence: Jakub Foltýn.
     
    41:09
    Hvězda právě vstřelila branku! Tak to je další studená sprcha pro Havlíčkův Brod, který prohrává už o čtyři branky! Po hrubici domácích obránců se dostal ke kotouči LUKÁŠ BROŽ, jenž si sjel volným prostorem až před bránu, šikovně si položil gólmana Poustku na led a chladnokrevně zavěsil bekhendem pod břevno! Asistence: Jakub Kulich, Matěj Doležel.
     
    32:43
    Hvězda právě vstřelila branku! Bruslaři zaspali při defenzivní činnosti a stihl je za to krutý trest! hvězda Praha už vede v Kotlině o tři branky! Richard Štípek prostrčil kotouč na Jakuba Kulicha, jenž přihrál do levého kruhu MATĚJI DOLEŽELOVI, jenž krásnou ranou prostřelil brankáře Poustku ke vzdálenější tyčce! Asistence: Jakub Kulich, Richard Štípek.
     
    15:15
    Hvězda právě vstřelila branku! Pražané rychle odpověděli a berou si zpět dvoubrankové vedení! Lukáš Brož posunul puk na Matěje Doležela, jenž z kruhu nabil na modrou čáru MARKU ŠTEFÍKOVI, jehož tvrdá rána od modré čáry zapadla přesně k levé tyčce gólmana Poustky, který nestihl včas zareagovat! Asistence: Matěj Doležel, Lukáš Brož.
     
    12:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři založili rychlý protiútok a slaví kontaktní branku! Patrik Mrtka posunul kotouč na Petra Hospodku, jenž si všiml na levé straně osamoceného TADEÁŠE KOUBKA. Ten dostal přesnou nahrávku a z levého kruhu svižnou a přesnou ranou propálil gólmana Tomeše! Asistence: Petr Hospodka, Patrik Mrtka.
     
    07:16
    Hvězda právě vstřelila branku! Hosté jdou do dvoubrankového vedení, Havlíčkův Brod nevstoupil do zápasu vůbec dobře! Jakub Foltýn nabil na modrou čáru Marku Štefíkovi, jehož ránu od modré čáry brankář Poustka, který měl zakrytý výhled, vyrazil betony, ale jen vedle sebe, kde stál osamocený JAKUB KULICH, jenž už měl snadnou úlohu doklepnout kotouč do zcela odkryté brány! Asistence: Marek Štefík, Jakub Foltýn.
     
    01:25
    Hvězda právě vstřelila branku! Tak to bylo rychlé, Pražané se ujímají bleskového vedení! Ve středním pásmu dostal přesnou nahrávku MATĚJ DOLEŽEL, nabruslil si až před bránu a prostřelil ke vzdálenější tyčce brankáře Poustku, který se dostal do hodně špatného postavení a stál mimo bránu! Asistence: Lukáš Brož, Dominik Holas.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Koubek (Hospodka, Mrtka) – 2. Doležel (Brož, Holas), 8. Kulich (Štefík, Foltýn), 16. Štefík (Doležel, Brož), 33. Doležel (Kulich, Štípek), 42. Brož (Kulich, Doležel), 43. Suk (Foltýn), 51. Surkov (Suk), 59. Suk


    BK Havlíčkův Brod: Poustka (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Koubek, Křížek, Nový – Chromý, Frühbauer, Kraučuk – Teml, Hospodka, Kozlík
    Trenér: Miroslav Duben

    HC Hvězda Praha: Tomeš (33. Houdek) – Novák, Beňo (A), Štefík, Holas, Vrabec, Foltýn, Tomka – Brož, Doležel, Bláha, Štípek, Suk, Kulich, Dohnal (A), Ducháček (C), Surkov
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jan Řezníček, Filip Šesták

    Diváci: 102
    bahis siteleri