Vegas – Montreal 4:3 (kon.) | Philadelphia – Detroit 3:1 (kon.) | Arizona – New Jersey 4:5 (po pr.)
Colorado – Seattle 2:3 (po pr.)
po prodl.
Arizona Coyotes
4:5 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Pondělí 06.03.2023, 01:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:23 Nico HISCHIER - 4:5
     
    60:23
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hosté získali ve svém pásmu puk, vyrazili do útoku ve dvou proti jednomu a celou akci obstaral na pravém křídle NICO HISCHIER, který zavezl puk do útoku a přesně mířenou střelou rozhodl o vítězství New Jersey. Asistence: Dougie Hamilton.
    58:00 Jack MCBAIN - 4:4
     
    58:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Vaněček sice napřed zastavil střelu Crouse, jenže Devils nedokázali odpálit puk do bezpečí. Kotouč pak díky Valimakimu přílétl z pravé strany do levého kruhu, odkud okamžitě vypálil JACK MCBAIN! Vaněček se už nestihl přesunout a po letícím puku se natahoval marně. Asistence: Juuso Valimaki, Lawson Crouse.
     
    48:19
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Timo Meier – 2 min., vysoká hůl.
    41:29 Nick SCHMALTZ - 3:4
     
    41:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Aktivní vstup Arizony do třetí třetiny se ale vyplácí! Clayton Keller křižným pasem z pravé strany našel NICKA SCHMALTZE, který prudkou ránou z nápřahu prostřelil přesouvajícího se českého brankáře a snižuje na 3:4! Asistence: Clayton Keller, Juuso Valimaki.
    39:19 Jesper BOQVIST - 2:4
     
    39:19
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils se nakonec gólem do šatny vrací k dvoubrankovému vedení! Od zadního mantinelu dostal přihrávku od Paláta mezi kruhy JESPER BOQVIST, který byl zcela sám a plně toho využil. Ingram se marně snažil zachytit jeho prudkou ránu z voleje. Asistence: Ondřej Palát.
    36:23 Zack KASSIAN - 2:3
     
    36:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Devils se náhle dostali pod tlak. Soderstrom sice ještě branku hostů neohrozil, protože byl zblokován, pak ale z mezikruží vystřelil O'Brien. Vaněček lapačkou vyrazil puk až do pravého kruhu k ZACKOVI KASSIANOVI, jenž z nápřahu vyslal dělovku pod horní tyč Vaněčkovy klece. Asistence: Liam O'Brien, Connor Mackey.
    24:44 Damon SEVERSON - 1:3
     
    24:44
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ač doposud byla kombinace bez nápadu, poslední akce ten nápad měla a hned je z toho gól! Pěkná zpětná přihrávka Mercera před kruhy, střela DAMONA SEVERSONA přes clonícího Paláta a Ingram hledal letící puk lapačkou marně. Asistence: Dawson Mercer, Erik Haula.
     
    22:52
    Arizona hrála ve více lidech, než je dovoleno. Kassian půjde odpykat tento prohřešek.
    18:18 Jesper BOQVIST - 1:2
     
    18:18
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ingram podruhé kapituluje, ale nemohl nic dělat. Přesunul se brankovištěm proti Seversonovi, který ale ještě celou akci vylepšil zpětnou přihrávkou na pravou stranu brankoviště, odkud JESPER BOQVIST zakončil do prázdné branky. Asistence: Damon Severson, Erik Haula.
    10:19 Matias MACCELLI - 1:1
     
    10:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď se ovšem aktivita Arizoně vyplácí! Vaněček dělal, co jen mohl. Jednu střelu vyrazil, pak se snažil holí narušit pokračující akci soupeře, ale nakonec byl překonán, když se obraně Devils nepodařilo domácí odstavit od puku. McBain z pravého kruhu posunul puk na střed na MATIASE MACCELLIHO, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře. Asistence: Jack McBain, Victor Soderstrom.
    09:09 Timo MEIER - 0:1
     
    09:09
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Přestože je Arizona aktivnější a měla o poznání víc šancí, New Jersey otevírá skóre! První zápas v dresu Devils, první gól! TIMO MEIER projel kolem brankoviště, získal puk po vyražené střele Hamiltona a zaklidil ho za záda Ingrama. Asistence: Dougie Hamilton, Jack Hughes.
     
    06:32
    Valimakiho střela překonala Vaněčka, ale v brance nekončí! Zastavuje a zvoní o tyč! Ale jinak výborná střela zpoza pravého kruhu na vzdálenější tyč.
     
    06:09
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Tomáš Tatar – 2 min., podrážení.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Maccelli (McBain, Söderström), 37. Kassian (O'Brien, Mackey), 42. Schmaltz (Keller, Välimäki), 58. McBain (Välimäki, Crouse) – 10. Meier (Hamilton, J. Hughes), 19. J. Boqvist (Severson, Haula), 25. Severson (Mercer, Haula), 40. J. Boqvist (Palát), 61. Hischier (Hamilton)


    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Söderström, Välimäki, Nemeth, Moser, J. Brown, Mackey – Keller (A), Hayton, Schmaltz – Maccelli, Crouse (A), McBain – Boyd, Dea, Fischer (A) – O'Brien, Kassian, Dauphin.
    Trenér: André Tourigny

    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Severson, Bahl – Meier, J. Hughes (A), Bratt – Mercer, Hischier (C), Tatar – J. Boqvist, Palát (A), Haula – Wood, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Dwyer, Joannette – Gawryletz, Baker

    Diváci: 4600
    bahis siteleri