Montreal – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 5:4 (po pr.) | Tampa – Philadelphia 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 3:4 (kon.) | Florida – Vegas 2:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (1:2 po s.n.) | Colorado – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:2 (kon.)
Seattle – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 08.03.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Nikita KUČEROV - 5:2
     
    57:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV dostal přihrávku na modrou čáru a pak už jel na Harta sám. S kotoučem míchal, nakonec ho zasunul mezi nohy brankáře. Asistence: Brayden Point.
    32:40 Cameron YORK - 4:2
     
    32:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se nevzdávají a snižují! Parádní střelu vyslal CAMERON YORK, který mířil na pravý horní růžek. Do šibenice kotouč také přesně nasměroval a Vasilevskij se se zákrokem vůbec netrefil do trajektorie kotouče. Ostatně brankář Tampy má poslední dobou se střelami nad ramena do horní části branky veliký problém. Asistence: Rasmus Ristolainen a Kevin Hayes.
    30:49 Alex KILLORN - 4:1
     
    30:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Už je to o tři branky! Carter Hart uklouzl za brankou, okamžitě se k němu sjeli Cirelli a Hagel. Ti vybojovali kotouč a poslali ho před branku ALEXI KILLORNOVI. Přestože se Hart ještě stihl do branky vrátit, zareagovat na jeho střelu už nezvládl. Asistence: Anthony Cirelli a Brandon Hagel.
    28:46 Ross COLTON - 3:1
     
    28:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky jdou do trháku! A to díky ROSSI COLTONOVI. Poté, co se kotouč odrazil k brance, byl Colton pozorný a důrazný. Přes hráče i brankáře ho dokázal "došprtat" do branky a navýšit už na 3:1. Asistence: Tanner Jeannot a Nick Paul.
    20:32 Nikita KUČEROV - 2:1
     
    20:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní nástup Lightning do druhé třetiny! Blesky využívaly k přesilovkové kombinaci skoro celého pásma. Nakonec soupeřovu chvilkovou nepozornost potrestal NIKITA KUČEROV. Asistence: Michail Sergačjov a Alex Killorn.
    07:38 Alex KILLORN - 1:1
     
    07:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nyní je znovu srovnáno. Pěkná kombinace po ose Sergačjov – Kučerov končila střelou, kterou ale do branky usměrnil až skvěle stojící a dohrávající ALEX KILLORN. Asistence: Nikita Kučerov a Michail Sergačjov.
    05:52 Morgan FROST - 0:1
     
    05:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nakonec je to zatím o dost méně aktivní Philadelphia, který skórije jako první. Flyers se dostali do přečíslení dva na jednoho a akci pěkně vykombinovali. Prosadil se MORGAN FROST. Asistence: Joel Farabee a Owen Tippett.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 8. Killorn (Kučerov, Sergačjov), 21. Kučerov (Sergačjov, Killorn), 29. Colton (Jeannot, Paul), 31. Killorn (Cirelli, Hagel), 58. Kučerov (Point) – 6. Frost (Farabee, Tippett), 33. York (Ristolainen, Hayes)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Perbix, Sergačjov, Černák, Cole, Bogosian, H. Fleury – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Killorn, Cirelli, Hagel – Jeannot, Paul, Colton – Perry, Eyssimont, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – York, Provorov, Ristolainen, Sanheim, DeAngelo, Seeler – Tippett, Frost, Farabee – Allison, Hayes, J. van Riemsdyk – Lemieux, N. Cates, Laughton – P. Brown, Laczynski, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: P. MacDougall, F. L'Ecuyer – R. Galloway, J. Murray
    bahis siteleri