Montreal – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 5:4 (po pr.) | Tampa – Philadelphia 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 3:4 (kon.) | Florida – Vegas 2:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (1:2 po s.n.) | Colorado – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:2 (kon.)
Seattle – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:4 (0:0, 1:1, 2:3)
Toronto Maple Leafs
Středa 08.03.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    57:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A zvrat je tady! William Nylander předložil puk z pravého rohu kluziště AUSTONOVI MATTHEWSOVI, který střílel z ideální pozice mezi kruhy a zamířil přesně nad lapačku Vaněčka – 3:4. Asistence: William Nylander a Mitchell Marner.
    55:10 Michael BUNTING - 3:3
     
    55:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají necelých pět minut před koncem! Justil Holl poslal přihrávku mezi obránce Davidovi Kämpfovi. Ten byl sice vytlačen do strany, jenže ještě dokázal geniální zadovkou předložit kotouč MICHAELOVI BUNTINGOVI, jenž střílel z levé strany do zcela volné branky – 3:3. Asistence: David Kämpf a Justin Holl.
    49:02 Erik HAULA - 3:2
     
    49:02
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí poprvé v zápase vedou! Jesper Boqvist našel chytrou přihrávkou o mantinel Ondřeje Paláta. Ten z levé strany nahodil puk na branku. U brankoviště kotouč šikovně tečoval ERIK HAULA a hrací předmět propadl Samsonovovi za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Ondřej Palát a Jesper Boqvist.
    46:00 Ondřej PALÁT - 2:2
     
    46:00
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí stačili přesilovku i využít a srovnávají na 2:2! Dobře to udělal Dawson Mercer, který prostrčil puk za obranu na ONDŘEJE PALÁTA. Český útočník, jehož horní ret je ozdoben stehy po zákroku Holmberga, šel do bekhendového zakončení, které ještě Samsonov vyrazil betony. Palát se však dostal i k dorážce a tu už nasměroval za záda gólmana soupeře. Asistence: Dawson Mercer a Erik Haula.
    44:57 Mitchell MARNER - 1:2
     
    44:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs udeřili ve vlastním oslabení! Timo Meier se nechal obrat o puk MITCHELLEM MARNEREM, který se tak dostal do samostatného úniku. A vyřešil ho dokonale, když si doslova pohrál s Vítkem Vaněčkem. Domácího brankáře zmátl naznačením kličky do bekhendu, pak si však stáhl puk na forhend a podél jeho levého betonu zasunul kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
    36:47 Erik HAULA - 1:1
     
    36:47
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Jesper Boqvist vystřelil z pravého kruhu. Samsonov vyrazil před sebe. Puk pak mohl odehrát do bezpečí Marner, jenže se mu to nepovedlo a toho využil důrazný ERIK HAULA, který kotouč dopravil za záda gólmana hostí – 1:1. Asistence: Ondřej Palát a Jesper Boqvist.
    27:30 Calle JÄRNKROK - 0:1
     
    27:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! A bylo to po krásné akci. Sam Lafferty zavezl z levé strany puk do útočného pásma, kde ho přenechal Williamovi Nylanderovi. Ten vymyslel parádní bekhendový pas na vzdálenější tyčku, kde kotouč uklízel do odkryté klece CALLE JÄRNKROK. Asistence: William Nylander a Sam Lafferty.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 37. Haula (Palát, J. Boqvist), 46. Palát (Mercer, Haula), 50. Haula (Palát, J. Boqvist) – 28. Järnkrok (Nylander, Lafferty), 45. Marner, 56. Bunting (Kämpf, Holl), 58. Matthews (Nylander, Marner)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Bahl – Mercer, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Meier – J. Boqvist, Haula, Palát (A) – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Brodie, McCabe, Liljegren, Rielly (A), Holl, Giordano – Marner (A), Matthews (C), Kerfoot – Nylander, Lafferty, Järnkrok – Acciari, Kämpf, Aston-Reese – Steeves, Holmberg, Bunting.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: McIsaac, Brenk – Cormier, MacPherson

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri