Montreal – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 5:4 (po pr.) | Tampa – Philadelphia 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 3:4 (kon.) | Florida – Vegas 2:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (1:2 po s.n.) | Colorado – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:2 (kon.)
Seattle – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 08.03.2023, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:40
    Vše vyvrcholilo faulem Jamese Reimera (SJS), který se dostal do problému v rohu obranného pásma a zde i přidržel Ellera. Za své počínání dostává dvě minuty.
     
    52:43
    Sharks budou hrát přesilovou hru, když Jack Johnson (COL) před bránou trefil Johnssona do jeho hlavy a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    43:27
    Erik Karlsson (SJS) při odchodu do šatny zahodil ze vzteku svou helmu na led a naopak on tedy dostává dvě plus deset minut za nesportovní chování.
     
    39:00
    Bowen Byram (COL) si odsedí dvě minuty za podrážení a San Jose si zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání.
    38:21 Artturi LEHKONEN - 6:0
     
    38:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní individuální akce Makara, který se z modré čáry dokázal dostat až za bránu San Jose a odtud nahrál mezi kruhy volnému ARTTURI LEHKONENOVI, jenž pohotovou střelou překonává Reimera. Asistence: Cale Makar, Valerij Ničuškin.
     
    29:18
    Matt Benning (SJS) předčasně ukončuje přesilovou hru Sharks, protože na útočné modré podrazil Cogliana. Krátce se bude hrát ve čtyřech a poté začne třetí přesilovka Colorada.
     
    28:24
    Karlssonovo nahození bylo ještě na své cestě tečováno a Georgijeva zachránila jeho branková konstrukce!
     
    27:25
    Barabanov byl však při svém úniku faulován, a tak si Sharks zahrají první přesilovou hru, protože dvě minuty za sekání dostává Jack Johnson (COL).
    27:23 Velká šance Barabanova, kterou však zneškodnil Georgijev.
     
    27:23
    Karlsson poslal parádní pas na útočnou modrou Barabanovi, který poté jel sám na Georgijeva, kterého chtěl překonat kličkou mezi betony, ale domácí brankář měl hůl na svém místě.
     
    24:53
    Avalanche budou hrát svou druhou přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za vysokou hůl vyloučen Fabian Zetterlund (SJS).
     
    22:45
    San Jose střídá své brankáře, když Kaapa Kähkönena nahrazuje James Reimer.
    22:45 Denis MALGIN - 5:0
     
    22:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A nyní už tu je pátá branka domácích. Makar poslal dlouhý pas na útočnou modrou, kde ho Nieto přistrčil DENISU MALGINOVI, jenž se poté z levého kruhu trefil přesně do bližší šibenice. Asistence: Matt Nieto, Cale Makar.
    22:04 Velká šance Rodriguese, kterou betonem zastavil Kähkönen.
     
    22:04
    Rodrigues mohl přidat už pátou branku Colorada, když byl zcela sám před Kähkönenem, kterého chtěl objet, ale následně zasunutí skončilo pod betonem hostujícího brankáře.
    21:22 Valerij NIČUŠKIN - 4:0
     
    21:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche pokračují ve svém jízdě z první třetiny, když hned na začátku té druhé přidávají další branku. MacKinnon nahrál na modrou Makarovi, jehož nahození trefil před bránou projíždějícího VALERIJE NIČUŠKINA a od jeho nohy se touš odrazil do hostující klece. Asistence: Cale Makar, Nathan MacKinnon.
    17:01 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    17:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! San Jose se nechalo vytáhnout do útoku a díky tomu poté šli Avs ve dvou na jednoho, kde Girard nakonec přihrál MIKKOVI RANTANENOVI, jenž se trefil pod lapačku Kähkönena. Asistence: Sam Girard.
     
    15:39
    Colorado si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen Tomáš Hertl (SJS).
    12:51 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    12:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí potvrzují svou nadvládu v tomto utkání druhou brankou. Colorado opět uzavřelo svého soupeře v jeho obranném pásmu a Toews nakonec nahrál pod sebe na NATHANA MACKINNONA, jenž si ještě nabruslil do středu a následně se svou svižnou střelou prostřelil Kähkönena. Asistence: Devon Toews, Valerij Ničuškin.
     
    10:45
    Domácí fanoušci už se radovali z další branky, protože po střele Byrama Kähkkönen vyrazil touš vedle sebe, kde byl Rodrigues, jenž ho mohl uklidit do prázdné brány, jenže trefil tyč!
    04:08 Cale MAKAR - 1:0
     
    04:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení! Kotouč se dostal na modrou čáru, kde ho Toews předal svému kolegovi CALE MAKAROVI, jehož následné nahození Kähkönen vůbec neviděl a touš zaletěl až za jeho záda. Asistence: Devon Toews, Valerij Ničuškin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Makar (D. Toews, Ničuškin), 13. MacKinnon (D. Toews, Ničuškin), 18. Rantanen (Girard), 22. Ničuškin (Makar, MacKinnon), 23. Malgin (Nieto, Makar), 39. Lehkonen (Makar, Ničuškin)


    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – D. Toews, Makar, Girard, Byram, MacDermid, J. Johnson – Lehkonen, MacKinnon, Ničuškin – Rodrigues, Compher, Rantanen – Cogliano, Eller, L. O'Connor – Nieto, Newhook, Malgin.
    Trenér: Jared Bednar

    San Jose Sharks: Kähkönen (23. Reimer) – Knyžov, E. Karlsson, Vlasic, Benning, Ferraro, MacDonald – Johnsson, Couture, Barabanov – Eklund, Hertl, Zetterlund – Gregor, Sturm, J. Svečnikov – Lindblom, Lorentz, Labanc.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: Dwyer, Syvret – Murchison, Toomey

    Diváci: 18 092
    bahis siteleri