Winnipeg – Minnesota 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 4:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 09.03.2023, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:53 Dominik KUBALÍK - 4:3
     
    55:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings oplatili hostům nedávný gól z vhazování! DOMINIK KUBALÍK si po něm úmyslně odskočil do pravého kruhu, Gustav Lindström ho bezchybně našel a český útočník vystřelil přesně do odkrytého dolního rohu. Asistence: Gustav Lindström, Andrew Copp.
    52:35 Lucas RAYMOND - 3:3
     
    52:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Chiarotova rána bez přípravy prolétla vedle Stalockovy klece. Na levém konci modré čáry si puk zastavil Hägg a nahodil ho do hokejky LUCASE RAYMONDA. Švédský mladík svou tečí změnil směr kotouče a pomohl mu do sítě. Asistence: Robert Hägg a Ben Chiarot.
    46:10 Joey ANDERSON - 2:3
     
    46:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro Detroit! Jujhar Khaira vyhrál vhazování nad Velenem. Za jeho zády si puk na forhendu narovnal JOEY ANDERSON a odrazem o vzdálenější tyč vrátil Chicagu těsný náskok. Pro bývalého hráče Toronta je to první trefa v novém dresu. Asistence: Jujhar Khaira.
    38:34 Dylan LARKIN - 2:2
     
    38:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings zaslouženě vyrovnávají! Perron nahrál k tyčce Chiassonovi, jenž mezi nohama přihrál za sebe a odkryl branku pro DYLANA LARKINA, který je odměněn za svou dnešní aktivitu 24. gólem v sezoně. Stalock nemohl stihnout ucpat svůj levý dolní roh. Asistence: Alex Chiasson, David Perron.
    22:53 Jake WALMAN - 1:2
     
    22:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Stalockova neprůstřelnost končí! JAKE WALMAN přijal nahrávku Seidera. Pohledným přešlápnutím poslal na párek Bjorka a střelou zápěstím se ze svého pohledu trefil do pravého horního rohu brány! Asistence: Moritz Seider, Alex Chiasson.
    17:58 Taylor RADDYSH - 0:2
     
    17:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ville Husso podruhé kapituluje. Teď jde inkasovaný gól i na jeho vrub, protože si neutěsnil prostor mezi tělem a levou rukou, kudy prošla střela TAYLORA RADDYSHE. Předcházel tomu důrazný forčekink Hawks, na mantinel naražený Fabbri ho dokonce odnesl zraněním a zklamaný odešel do tunelu. Asistence: Cole Gutman, Connor Murphy.
    15:51 Taylor RADDYSH - 0:1
     
    15:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Athanasiou dvakrát narazil Lukasi Reichelovi, který zprava přihrál přes hokejku Chiarota na TAYLORA RADDYSHE a tomu už stačilo netrefit před poloprázdnou kasou přesouvajícího se Hussa. Asistence: Lukas Reichel a Andreas Athanasiou.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 23. Walman (Seider, Chiasson), 39. Larkin (Chiasson, Perron), 53. Raymond (Hägg, Chiarot), 56. Kubalík (Lindström, Copp) – 16. T. Raddysh (L. Reichel, Athanasiou), 18. T. Raddysh (Guttman, Murphy), 47. Joe. Anderson (Khaira)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Chiarot (A), Määttä, Lindström, Hägg – Raymond, Larkin (C), Perron (A) – Fabbri, Copp, Zadina – Berggren, Veleno, Kubalík – Chiasson, P. Suter, Erne.
    Trenér: Derek Lalonde

    Chicago Blackhawks: Stalock (Mrázek) – S. Jones (A), C. Jones, Murphy (A), Tinordi, Mitchell, Zajcev – Athanasiou, Kurashev, L. Reichel – T. Raddysh, Guttman, T. Johnson (A) – Entwistle, Dickinson, A. Bjork – Joe. Anderson, Khaira, Katchouk.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Hebert, Hanson – O´Quinn, Marquis

    Diváci: 19 181
    bahis siteleri