Vsetín – Sokolov 8:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:1 (3:1, 2:0, 3:0) Stav série: 1:0
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 09.03.2023, 13:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu
Partner:
     
    První semifinálové utkání mezi Vsetínem a Sokolovem bylo až na pár okamžiků jednoznačnou záležitostí ze strany hráčů VHK, kteří také nakonec zvítězili poměrem 8:1. V 48. minutě přišly hned dvě využité vsetínské přesilovky. O tu první se (nejen v přesilovce, ale i v signalizované výhodě k tomu) postaral Yannick Windegger. Přesilovka byla využita, ale další hned následovala. V té se pak prosadil Michal Kučný. Vyloučení na straně Baníku, zřejmě i vinou průběhu zápasu, přibývalo. Další přesná trefa v početní výhodě tak na sebe nenechala dlouho čekat, postarl se o ni Tomáš Herman.

    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a ze vsetínského Lapače vám přeji příjemný zbytek dne.
    Druhé utkání semifinále je na programu zítra od 18:45. (15:22:19)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Hosté se ovšem nevzdávají alespoň na čestný zásah v konci utkání. Teterjova střela z pravého kruhu míří mimo.
     
    59:20
    Lapačem zní Vysoký jalovec. Úvodní utkání semifinále vyšlo daleko lépe domácím.
     
    58:59
    Valaši se opět osvobozují. Do rozehrávky se zapojuje i Novák.
     
    58:28
    Sztolarik vystřelil ihned po vhazování. Kroupa vyrazil kotouč za branku a jeho spoluhráči vyhazují přes všechny čáry.
     
    58:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Frolo – 2 min., sekání.
     
    57:46
    Se svým pokusem od mantinelu neuspěl ani Stodůlka. Vsetínští mají hru pod kontrolou.
     
    57:19
    Frolo prošel přes dva hráče Sokolova a narazil až na Halberštáta, s kterým mu na vrcholu pravého kruhu pomohl Windegger. Frolo tak získal prostor pro příhrávku na Koláčka, který od pravé tyče zakončoval. Trefil pouze Novákovu vyrážečku.
     
    56:02
    Vsetínští mají kotouč na hokejkách, ale dopředu se příliš neženou a spíše jen nahazují. K dalším brankám je ovšem ženou fanoušci, takže závěr i za rozhodnutého stavu určitě nemůžou vypustit.
     
    55:28
    Hosté v plném počtu.
     
    54:35
    Baník nevyhodil dál než do středního pásma. Domácí se tak rychle dostali zpět. Z vrcholu pravého kruhu zahrozil Koláček, z protilehlé strany pak Kotrla. Oba vsetínské pokusy skončily v Novákově lapačce.
     
    54:02
    Po vyhození Sokolova už jsou domácí opět v útočném pásmu. Z levého křídla střílel Kovář, na dorážku byl na hranici brankoviště připravený Vaněk a u levé tyče Frolo. Ani jeden z nich neuspěl, stejně tak nebyla úspěšná ani Windeggerova rána z první.
     
    53:28
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Vojáček – 2 min., hrubost.
     
    52:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matyáš Bartoněk zachytil na modré čáře sokolovské vyhození podél mantinelu a nabídl kotouč TOMÁŠI HERMANOVI, spolu s kterým držel místo na modré čáře. Vsetínský bek si najel do lepší pozice blíže k brance a vymetl vzdálenější horní roh. Asistence: Matyáš Bartoněk, Filip Kovář.
     
    51:47
    Přihrávku od pravé tyče do mezikruží nikdo ze Vsetínských nezachytil, a tak Sokolov vyhazuje.
     
    51:10
    Tohle je navíc opravdu zbytečné vyloučení na straně Sokolova. Rozhodčí hostujícímu celku odpíkal ofsajd, ale Teterja i po zaznění píšťalky dojel na levý kruh a vystřelil. Dvě minuty za nesportovní chování pro hostujícího beka.
     
    50:30
    Oba vyloučení hráči jsou zpět na ledě. Hra čtyři na čtyři příliš velkých šancí nepřinesla a i tempo hry se ještě více zpomalilo. Zdá se, že za rozhodnutého stavu už není kam spěchat.
     
    49:17
    Miklas unikl po pravém křídle, odkud také zakončil. Novák nezaváhal a kotouč ukrývá ve výstroji.
     
    48:30
    Emoce jdou na ledě znát. Je tady další vyloučení.
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Ostrčil – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    J. Uhlík – 2 min., podrážení.
     
    48:13
    Na druhé straně zkusil korigovat vsetínské vedení Ondráš. Ani nadvakrát však vsetínského brankáře nepřekonal.
     
    47:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do 48. minuty jsme neviděli ani jednu využitou v přesilovku, a teď tu máme druhou během 23 sekund. Kotouč doputoval od Davida Miklase k Adamu Kotrlovi, jenž zakončil na betony. Odražený puk se dostal ještě k MICHALU KUČNÉMU, který byl připraven na dorážku u pravé tyče. Asistence: Adam Kotrla, Alex Drábek.
     
    47:27
    Kroupa sice na střídačku nedojel, ale jelikož Valaši už tak hráli v přesilovce, následuje další početní výhoda. Na trestnou lavici míří Teuchert.
     
    47:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Adam Koláček obral soupeře o kotouč ve středním pásmu a znovu se s ním vydal před Nováka. Právě v tu chvíli už hráli Valaši v signalizované výhodě a Kroupa mířil na střídačku. Jenže tam nedojel. Koláček vybídl ke střele zcela nehlídaného YANNICKA WINDEGGERA, a ten se z první trefil k bližší tyči. Asistence: Adam Koláček, Jakub Frolo.
     
    46:45
    Vsetínští zatím v této početní výhodě zahrozili jen jednou, jinak je hra v režii Sokolova, který už se také dostal ke střele. Konkrétně to byl Teuchert, kdo nahodil kotouč na Kroupovu bránu.
     
    45:36
    Žárský se dostával do brejku a v rohu kluziště jej nebezpečně dohrál Jan Uhlík, který odchází na trestnou lavici s dvvouminutovým trestem za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    45:24
    Valaši se tlačí do brankoviště, střely domácích ale nejsou přesné.
     
    45:08
    Nováka v brance Sokolova zřejmě trochu překvapilo zakončení Paly z pravého kruhu, protože proti střele vsetínského obránce zareagoval na poslední chvíli, i když měl dobrý výhled.
     
    44:22
    Koláček se Stodůlkou dostali puk do útočného pásma Vsetína. Hra se oproti předchozímu průběhu značně zpomalila.
     
    43:39
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    42:48
    Přichází další vyloučení, tentokrát vzájemné. Za sekání míří na trestnou lavici Frolo, za hrubost Pavel Uhlík.
     
    42:39
    Z Hermanova trestu zbývá jedna minuta. Kotrla v mezikruží blokuje Teterjovu střelu a Valaši se osvobozují.
     
    42:00
    Domácí jsou ve čtyřech, Bartoněk je zpět ve hře. Hráči VHK opět vyhazují kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    41:49
    Domácí se osvobozují, v čemž je povzbuzuje také menší kotel fanoušků, který přišel na třetí třetinu utkání.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Herman – 2 min., držení.
     
    41:37
    Ondráš byl v předbrankovém prostoru připraven na střelu, případně dorážku a jaku jediný se taky k zakončení dostal. Kroupa zasauje levým betonem.
     
    41:01
    Sokolov nyní hraje v signalizované výhodě v šesti proti čtyřem. Na vsetínské straně se bude opět vylučovat.
     
    40:22
    Vsetínští ustáli první útok Sokolova ve třetí třetině, který přišel z důvodu přesilovky Baníku velmi rychle. Domácí se bleskově zorientovali a vyrazili do přečíslení, v němž ovšem Frolo nepřesně přihrál na Koláčka. Následně stříle z vrcholu pravého kruhu Stodůlka. Jeho pokud končí v Novákově výstroji.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vsetínští budou ovšem třetí třetinu začínat v oslabení, protože po uplynutí času druhé třetiny dostal domácí útočník Bartoněk menší trest za krosček.
     
    Druhá třetina přinesla více jasných golových šancí než ta první, ale paradoxně v ní padlo méně branek. Baník měl šanci na snížení, když si Valaši nepohlídali Sztolarika vracejícího se z trestné lavice a v brejku jej faulovali. Teuchert ovšem tresné střílení neproměnil. A když neskórovali Sokolovští, povedlo se to o necelou půl minutu později Valachům. V 37. minutě se ranou od modré čáry prosadil Adam Kotrla. Minutu a půl před koncem druhé části utkání jej pak s přesnou trefou následoval Alex Drábek, který do levého horního rohu usměrnil střelu Miroslava Žárského. Vsetínští tak ve druhé třetině svůj náskok ještě o dvě branky navýšili.
    Třetí třetina začne cca v 14:34.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Bartoněk – 2 min., krosček.
     
    39:20
    Hraje se za brankou Vsetína, kde oba celky bojují o kotouč.
     
    38:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přichází druhá branka Vsetína v této třetině a celkově pátá v zápase. Už to vypadalo, že Sokolov ve svém pásmu získá puk, David Miklas ovšem puk u mantinelu vybojoval do své moci. Z pravého kruhu vystřelil Miroslav Žárský a jeho střelu ještě nad Novákovo levé rameno tečoval ALEX DRÁBEK. Asistence: Miroslav Žárský, David Miklas.
     
    38:19
    Vsetínští jsou v útočném pásmu jako doma. Z levého kruhu zahrozil Kovář, brankář Baníku zasahuje lapačkou.
     
    37:34
    Windegger z mezikruží přestřelil, kotouč si u zadního mantinelu dobruslil a zpoza brány nabídl Bartoňkovi, který mířil k pravé tyči. Gólman Sokolova se stařil přemístit a ránu z první pokryl.
     
    36:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Sokolov nabídku na snížení odmítl a místo toho je tady navýšení vsetínského náskoku. Od modré čáry prostřelil hostující brankáře k levé tyči ADAM KOTRLA. Asistence: Alex Drábek, Miroslav Žárský.
     
    35:51
    Teuchert trestné střílení neproměňuje. Trefil Kroupův levý beton.
     
    35:51
    Uvidíme trestné střílení! Valaši si nepohlídali Sztolarika, který naskakoval z trestné lavice, a Herman tak byl nucenipoužít nedovolený zákrok.
     
    34:43
    V přečíslení dva na jednoho se ocitli Eismann s Teterjou. K zakončení se se chystal první jmenovaný, ale Kroupa proti němu povyjel a kotouč mu vypíchl.
     
    34:10
    Koláček na pravém křídle se svým dalším krokem počkal. Nikdo ze soupeřů mu po hokejce nešel, a tak měl dost času a prostoru pro nahárvku na Windeggera. Ten ovšem zatím v dneším utkání nemá štěstí, už po několikáté mu kotouč přeskočil přes hokejku, a tak se do zakončení nedostal.
     
    33:42
    Vyloučení domácí kapitán Stodůlka se za sekundu vrátí na led. Právě v tomto čase však přichází menší trest pro hráčskou lavici Sokolova za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Sztolarik.
     
    32:50
    Hosté v plném počtu. Začíná zkrácená přesilovka Sokolova.
     
    32:26
    Kovář kolem sebe neměl v předbrankovém prostoru nikoho, a tak měl čas najít si to nejlepší místo pro zakončení nad ležícího gólmana. Možná ale čekal až moc dlouho, protože svým pokusem následně hostujícího gólmana nepřekonal.
     
    31:43
    Ještě před buly ovšem na trestnou lavici zamíří domácí kapitán Stodůlka, a to za hrubost.
     
    31:43
    Teterja získal puk ve středním pásmu nahodil směrem na vsetínskou bránu. Kroupa má kotouč v lapačce a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    31:04
    Frolo byl při přesilovkové kombinaci těsně bráněn, a tak se místo střelo z pravého kruhu rozhodl objet branku. Ani poté se mu nenaskytla příležitost ke střele, takže nahrál Koláčkovi do mezikruží. Tomu puk přeskočil hokejku a dostal se k hostujícím hráčům.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Petrák – 2 min., hrubost.
     
    30:36
    Puk se ztratil ve skrumáži před sokolovskou brankou. Jako první jej našel Miklas, jeho dorážka k odkryté levé tyči ovšem končí na zadním mantinelu.
     
    30:17
    Kučný schoval svou střelu u vrcholu kruhů za Halberštáta. Taktika to byla dobrá, ale Novák si střelu přece jen našel a ukrývá ji pod betony. Hra je přerušena.
     
    29:45
    Windegger je zpátky na ledě. V dnešním utkání zatím oba celky vynikají v oslabení a soupeři v přesile moc nedovolí.
     
    29:01
    Po dalším vyhození Vsetína následoval brejk Frola, kterého stihli zastavit dva dojíždějící hráči Sokolova.
     
    28:33
    Až nyní se Sokolov dostal k první přesilovkové střele. Nahození z pravého kruhu tečoval na hranici brankoviště Jan Uhlík, Kroupa má kotouč v lapačce.
     
    27:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Windegger – 2 min., sekání.
     
    27:39
    Do nebezpečnějších příležitostí se ovšem stále dostávají domácí. Tentokrát neuspěl Frolo a po další kombinaci vyhnala Vsetínské z pásma nepřesná přihrávka Windeggera.
     
    27:24
    Kučný v individuálním zakončení na levém křídle přestřelil. K vidění je rychlý hokej s šancemi na obou stranách.
     
    25:45
    Eismann se po pravém křídle dostal jednoduše do útočného pásma, ale v téměř nulovém úhlu nebyl ve výhodné pozici, a tak přihrál do předbrankového prostoru Petrákovi. U druhého jmenovaného ale byli dva hráči Vsetína, přičemž obránce Herman dostal puk mezi modré čáry.
     
    25:09
    Windegger mohl v situaci dva na dva volit střelu, nebo přihrávku na Frola. Nakonec nedošlo ani na jedne z těchto scénářů, protože italskému hokejistovi kotouč z hokejky sjel.
     
    24:31
    Vsetínští se i po uplynutí sokolovského trestu drží v útočném pásmu, na což se Baníku nedaří nijak reagovat. Nyní hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    23:55
    Hosté v plném počtu. Zatímco se Vojáček vrátil do hry, vybojoval Kovář puk v rohu útočného pásma a na levém kruhu si všimnul, že Novák povyjel z branky a u vzdálenější tyče je tak dost prostoru. Zvolil střelu, ale hostující brankář zastavil kotouč betonem.
     
    23:18
    Hráči Baníku drží puk daleko od své branky. Daří se jim vyhazovat, kromě zmíněných dvou střel se Valaši do žadné šance nedostali.
     
    22:22
    Frolo prokličkoval mezi bránícími hráči a z bezprostřední blízkosti poslal svůj pokus do brankové konstrukce. Svou druhou střelou, tentokrát z pravého kruhu, přestřelil a puk se po mantinelu dostal do středního pásma.
     
    21:58
    Sokolov se okamžitě osvobozuje. Vsetín musí začít zpoza vlastní branky.
     
    21:55
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Vojáček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    21:40
    Valaši se nebojí hrát do těla, na což Sokolov odpovídá. Hra se začíná přiostřovat.
     
    20:49
    Frolo hledal v dobré pozici v mezikruží Stodůlku, tomu kotouč přeskočil hokejku a končí u mantinelu, odkud jej Baník dostává do bezpečí.
     
    20:24
    Stejná situace se po deseti sekundách hry opakuje znovu. Opět se bude vhazovat před Kroupou.
     
    20:14
    Frolo se snažil uklidnit hru, když obral o kotouč trojici sokolovských hráčů ve složení Ondráš, Eismann a Petrák. Přihrávku z vlastního pásma na útočnou modrou čáru ale Windegger nezachytil, a tak je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina úvodního semifinálového střetnutí mezi Vsetínem a Sokolovem je u konce. Aktivněji do ní vstoupili hosté, ale karta se obrátila po úvodním vsetínském gólu, který hned z první akce domácích vstřelil Filip Kovář. Domácí následně zvládli hru v oslabení, ale poté neubránili Václava Eismanna, který vyrovnal na 1:1. Toto skóre svítilo na tabuli necelých šest minut, ustálo i vsetínskou přesilovku, ale poté se na modré čáře napřáhl Tadeáš Pala a prostřel Nováka, čímž vrátil Valachům jednobrankové vedení. Náskok domácí ještě navýšili. Zvýšenou aktivitu v útočném pásmu podrhla první formace a zakončením z předbrankového prostoru se blýskl Jakub Frolo, který střelou nad levý beton určil aktuální podobu skóre.
    Druhá třetina začne cca v 13:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Hosté ještě rychle založili útok a dopředu se hnal Pavel Uhlík. Ve středním pásmu jej ovšem zastavil zvuk sirény. První třetina je u konce.
     
    18:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    O čtyři sekundy později už je ale všechno jinak. Adam Koláček našel v předbrankovém prostoru JAKUBA FROLA, který nikým nehlídaný dostal kotouč nad levý beton hostujícího brankáře. Asistence: Adam Koláček.
     
    18:41
    Frolo vystřelil z mezikruží do skrumáže hráčů před brankou. Kotouč se dostal až k Novákovi, který jej vyrazil na levé křídlo, odkud dorážel Windegger. Ten s pokusem k pravé tyči neuspěl.
     
    18:07
    Buly před Kroupou vyhráli hráči ve žluto-zelené kombinaci a okamžitě se vydali dopředu. Jako první tam byl Ostrčil, který ještě počkal na Bartoňka. Druhý jmenovaný vsetínský útočník byl ovšem obklíčen dvěma hráči soupeře, a tak nedokázal přihrávku zpracovat. Valaši přesto zůstávají v útočném pásmu.
     
    16:58
    Na led naskočila první formace Valachů a hned jela dělat rozruch do útočného pásma. Na teč Frolovy střely z vrcholu levého kruhu byl připraven Koláček, nakonec se nedostal ani k dorážce, protože Novák puk betony vyrazil do rohu kluziště.
     
    16:29
    Sokolov se usadil v útočném pásmu a dobrou pozici v mezikruží si našel Eismann, jeho střelu z nebezpečného prostoru ovšem zabokoval Kotrla.
     
    16:01
    V akci byl teď také vsetínský gólman Kroupa, na nehož šla hned po vhazování střela z ostrého úhlu.
     
    15:17
    Kovář si dobruslil zcela volný puk na levém křídle útočného pásma, a protože tři dojíždějící hráči Sokolova byli ještě daleko, měl také dost prostoru na zakončení. Jeho pokus končí v Novákově výstroji.
     
    13:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se opět dostávají do vedení, a to po střele TADEÁŠE PALY od modré čáry. K obránci se kotouč dostal ihned po vhazování a hostující brankář na střelu nad lapačku neměl příliš dobrý výhled. Asistence: Yannick Windegger, Jakub Frolo.
     
    13:18
    Na pravém křídle dostal hodně prostoru Ostrčil, který se také rozhodl pro střelu. S jeho pokusem na vzdálenější tyč neměl Novák problém.
     
    12:38
    Domácí ve vlnách pronikají do útočné třetiny. Sokolov aktuálně přepnul do defenzivy a dobře forčekuje.
     
    12:01
    Hosté v plném počtu.
     
    11:38
    Z levého křídla zakončoval Frolo, ani on neuspěl a Sokolov vyhazuje.
     
    10:51
    Vsetínští mají k dispozici svou první přesilovku v zápase a nevedou si vůbec špatně. Kovář to zkusil stejně jako při prvním gólu, ale tentokrát levou tyč pohlídali bránící hráči, a tak se rozhodl pro přihrávku, kterou ovšem nikdo z Valachů nečekal.
     
    10:01
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    J. Uhlík – 2 min., napadení.
     
    09:22
    Vyrovnání si Vsetínští nenechají líbit a začínají se svým tlakem. Po dobré kombinaci zakončoval Frolo, následně to zkusil z větší vzdálenosti Herman a individuálně se do pásma dostal Windegger. Novákova brána ve všech případech odolala.
     
    08:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov využil drobného zaváhání Vsetína v obranném pásmu a srovnává stav utkání. Už střela Jana Petráka byla pro domácího gólmana nepříjemná, protože přes clonící hráče neviděl, pak ale ještě přišla teč VÁCLAVA EISMANNA k levé tyči, na kterou už Kroupa ani zareagovat nemohl. Asistence: Jan Petrák, Martin Krejbich.
     
    08:01
    Až teď se Kroupa musel ohlížet kolem sebe, většina sokolovských střel, ale končí mimo branku.
     
    07:24
    Baník se snaží držet kotouč dál od své branky, v tomto případě ve středním pásmu. Hokejisté v černých dresech také nahazují směrem ke Kroupově brance, ale ze své ofenzivy zatím nic nepředvedli.
     
    06:55
    Střelu obránce Paly od modré čáry ještě jemně tečoval jeden z hostujících obránců. Novák pak puk vyrážečkou dostal nad sebe. Hra je přerušena po kontaktu kotouče s ochrannou sítí.
     
    06:39
    Vsetínští jsou v pěti, a tak jim po vyhraném buly ve vlastním pásmu nic nebránilo v tom, aby se opět usadili před Novákem.
     
    06:09
    Domácí v plném počtu. S návratem Kotrly na led vystřelil z vrcholu pravého kruhu Hanek. Jeo pokus končí v Kroupově lapačce.
     
    05:47
    Přesilovka hostů se chýlí ke konci. Od vsetínského výpadu se Sokolov neusadil v pásmu.
     
    04:31
    Nikdo ze sokolovských hráčů se nedostal k odraženému kotouči po prudké střele Kříže, a tak se dopředu vydali Valaši. Přečíslení dva na jednoho zakončoval po přihrávce Frola Sadílek, Novák zasahuje vyrážečkou.
     
    04:09
    Bude se poprvé vylučovat. Za vysokou hůl odchází na trestnou lavici domácí obránce Kotrla.
     
    03:45
    Hraje se především ve středním pásmu, oba týmy se snaží do útoku dostat nahozením. Hráčům Baníku je ovšem odpískáno zakázené uvolnění.
     
    02:44
    Sám to zkusil Koláček, kterému ale cestu do ofenzivy znepříjemňoval jeden z bránících hráčů Sokolova. Právě proto měl vsetínský forvard málo prostoru pro zakončení a kotouč bekhendem pouze popostrčil na Novákův levý beton.
     
    02:20
    Vsetínští jsou po vstřelené brance jako vyměnění. Hýří aktivitou v útočném pásmu a Novák má plné ruce práce. Naposledy zahrozil Frolo, ale pokusy Vsetína nejsou nijak nebezpečné.
     
    01:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valaši se ujímají vedení! Domácí skórují hned ze své první akce, kdy se v protiútoku chopil kotouče FILIP KOVÁŘ, objel branku a zasadil puk k levé tyči ještě předtím, než se k ní hostující brankář stačil přemístit. Asistence: Miroslav Žárský, David Miklas.
     
    01:07
    Iniciativa je v úvodu spíše na hokejkách hostů. Jenže tentokrát narazil Teterja, kterého zastavil Bartoněk.
     
    00:19
    Hosté začali aktivněji, Ondráš po levém křídle neprošel přes Frola. Ve středním pásmu se tak ke kotouči dostávají domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Uhrin) – Herman, Vaněk, Sadílek, Kučný (A), Kotrla, Stodůlka (C), Pala – Kovář, Windegger, Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Miklas, Kolášek, Frolo, Drábek.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Baník Sokolov: Novák (Čurlin) – Krejbich (C), Halberštát, Naď, Kříž, Teterja, Bachar, J. Uhlík – Hanek, Vojáček, Teuchert, Sztolarik, Ondráš, Eismann (A), Vykoupil, Petrák (A), Skála, P. Uhlík.
    Trenér: Petr Holejšovský

    Rozhodčí: Václav Šutara, Michael Hranoš — Michal Vengřín, Jaroslav Peluha.
     
    Zkušenost ze základní části a také statistiky nám napovídají, že se v semifinále můžeme těšit na ofenzivní hokej s velkou efektivitou. Sokolov i Vsetín mají navíc téměř jedny z nejlepších přesilovek i oslabení. A i když jediný vzájemný zápas v základní části skončil výsledkem 3:1 pro Vsetín, což o žádných gólových hodech nevypovídá, tak v posledních kolech oba soupeři ukázali, co od nich můžeme čekat.
     
    Vsetínští měli své místo v play-off díky téměř třicetibodovému náskoku zajištěno už dlouho před koncem základní části. Na svého semifinálového soupeře si ale museli počkat až do posledního kola. Důvod? Dlouho to vypadalo, že na Valachy připadne Písek, který měl ještě sedm zápasů před koncem pohodlný šestnáctibodový náskok na nejbližšího pronásledovatele. Jenže ani to Králům nestačilo. Jejich mizérie nakopla tým Sokolova, který bodoval osmkrát v řadě, a nakonec s náskokem dvou bodů proklouzl do play-off.
     
    Vitám všechny fanoušky mládežnického hokeje u play-off Ligy dorostu! Jednou ze simifinálových dvojic tvoří VHK ROBE Vsetín a HC Baník Sokolov. Play-off druhé nejvyšší dorostenecké soutěže odstartuje jejich prvním semifinálovým zápasem Na Lapači už dnes v 13:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Kovář (Žárský, Miklas), 14. Pala (Windegger, Frolo), 19. Frolo (Koláček), 37. Kotrla (Drábek, Žárský), 39. Drábek (Žárský, Miklas), 48. Windegger (Koláček, Frolo), 48. Kučný (Kotrla, Drábek), 53. Herman (Bartoněk, Kovář) – 9. Eismann (Patrák, Krejbich)


    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Uhrin) – Herman, Vaněk, Sadílek, Kučný (A), Kotrla, Stodůlka (C), Pala – Kovář, Windegger, Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Miklas, Kolášek, Frolo, Drábek.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Baník Sokolov: Novák (Čurlin) – Krejbich (C), Halberštát, Naď, Kříž, Teterja, Bachar, J. Uhlík – Hanek, Vojáček, Teuchert, Sztolarik, Ondráš, Eismann (A), Vykoupil, Petrák (A), Skála, P. Uhlík.
    Trenér: Petr Holejšovský

    Rozhodčí: Václav Šutara, Michael Hranoš — Michal Vengřín, Jaroslav Peluha
    Vsetín 2 0 Sokolov
    #1 Čtvrtek 09.03.2023 • 13:00
    Vsetín - Sokolov 8:1
    #2 Pátek 10.03.2023 • 18:45
    Vsetín - Sokolov 6:2
    #3 Pondělí 13.03.2023 • 18:45
    Sokolov - Vsetín 1:7
    #4 Úterý 14.03.2023 • 18:45
    Sokolov - Vsetín
    bahis siteleri