Bayern – Augsburg 5:3 (kon.) | Frankfurt – Stuttgart 1:1 (kon.) | Hertha – Mohuč 1:1 (kon.)
RB Lipsko – Mönchengladbach 3:0 (kon.) | Schalke – Dortmund 2:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:3 (4:1)
FC Augsburg
Sobota 11.03.2023, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je IRVIN CARDONA. Asistence: Ruben Vargas. Tak přeci jen alespoň trocha radosti pro hostující tým, výsledek 5:3 proti hegemonu německé ligy nakonec zdaleka nevypadá tak špatně! Vargas parádně potáhl balón po levé straně a volej v pádu Cardony znamená snížení skóre.
     
    74
    Bayern právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALPHONSO DAVIES. A je to 5:2, parádní pas Cancela a následně skvělé zakončení z voleje okolo hlavy polského brankáře znamená, že šance Augsburgy na body z Allianz Areny jsou opět minimální. To je sice pro neutrální diváky škoda, na druhou stranu zakončení Daviese bylo další fotbalovou nádherou, kterou jsme dnes měli možnost vidět.
     
    60
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je MËRGIM BERISHA. A je to gól, s přehledem poslal Berisha Sommera nalevo a následně poslal balón po zemi na pravou stranu.
     
    45
    Bayern právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LEROY SANÉ. Střílená přihrávka odražena do vzduchu, tam se však nacházel Sané. Gikiewicz už byl zcela mimo hru a německý záložník si mohl klidně vybrat kam chce skórovat!
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BENJAMIN PAVARD. Asistence: Matthijs de Ligt. Další roh znamená další branku pro domácí! Hlavičku de Ligta dokázal ještě ohlavičkovat Beljo, volej Pavarda však byla již zcela nechytatelná. Augsburgu zápas již utíká mílovými kroky, evidentně nestíhá tempo, které nastolili domácí.
     
    18
    Bayern právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BENJAMIN PAVARD. Maximilian Bauer nedokázal ubránil hvězdného francouzského obránce a ten odráží míč po prodloužené standardce za záda Gikiewicze. Wow, zápas nabírá na obrátkách nečekaně brzy!
     
    15
    Bayern právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOÃO CANCELO. A je srovnáno, domácí se z vedení příliš dlouho netešili. Cancelo skvěle obešel Madse Pedersena a ukázal, že ačkoliv je obráncem, má rovněž zabijácký instinkt. Po skvělé kličce vypálil na vzdálenější tyč a Gikiewicz zůstal bez šance.
     
    2
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MËRGIM BERISHA. Úchvatná šokující branka, Berisha skvěle dokázal obejít obránce Cancella a parádní ranou skóruje. Nečekané, Allianz Arena ztichla, nervozita domácích je patrná.

    Tadeáš Rulf

    Branky: 15. Cancelo, 18. Pavard (Mané), 35. Pavard (de Ligt), 45. L. Sané, 74. Davies (Cancelo) – 2. Berisha, 60. Berisha (pen.), 90+3. Cardona (Vargas)

    Karty:   59. de Ligt (BAY), 85. Cancelo (BAY) – 18. M. Pedersen (AUG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:10.
    Bayern Mnichov: Sommer – Pavard, Upamecano, de Ligt (83. Blind) – Cancelo, Musiala (78. Gravenberch), Kimmich (C), Davies (78. Mazráwí) – L. Sané, Mané (71. Tel) – Gnabry (71. T. Müller).
    Náhradníci: Ulreich – Stanišić, Goretzka, Coman.

    Trenér: Julian Nagelsmann

    FC Augsburg: Gikiewicz – M. Pedersen, Gouweleeuw (C), Bauer, Gumny (46. Iago) – Demirović (46. Vargas), Baumgartlinger, Engels (46. Rexhbecaj), Maier (78. Mbuku) – Berisha, Beljo (46. Cardona).
    Náhradníci: Koubek – Veiga, Caligiuri, Yeboah.

    Trenér: Enrico Maaßen

    Rozhodčí: Florian Badstubner
    thejrc.org