Toronto – Buffalo 3:4 (kon.) | Montreal – Colorado 4:8 (kon.) | Seattle – Dallas 2:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:4 (0:0, 2:1, 1:3)
Buffalo Sabres
Úterý 14.03.2023, 00:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 William NYLANDER - 3:4
     
    58:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Poslední minuta bude ještě pořádně napínavá! Díky Reillyho zákroku u červené čáry mohl dát Matthews puk WILLIAMU NYLANDEROVI. Ten si rukou odmítl dotěrného Dahlina a zprava našel mezeru v bližším horním rohu. Asistence: Auston Matthews.
    51:20 Alex TUCH - 2:4
     
    51:20
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól v řadě pro hosty! ALEX TUCH si odskočil mezi kruhy a ze Skinnerovy přihrávky zpoza branky se trefil ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: Jeff Skinner, Dylan Cozens.
    49:39 Dylan COZENS - 2:3
     
    49:39
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Je tu obrat Sabres na 3:2! Murray se vyznamenal proti tečovanému nahození Stillmana, ale na dorážku DYLANA COZENSE už byl krátký. Americký útočník slaví 26. gól v sezóně. Asistence: Riley Stillman, John Peterka.
    43:39 Alex TUCH - 2:2
     
    43:39
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    McCabe na zadním mantinelu neubránil Thompsona, jenž ho převezl krásnou bekhendovou přihrávkou naslepo. Kotouč mířil před Murrayho a ALEX TUCH ho jedním dotekem zvedl ke střeše brány. Asistence: Tage Thompson, Owen Power.
    34:58 Jack QUINN - 2:1
     
    34:58
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Power u rohu předal puk Peterkovi. Ten jenom naznačil, že pojede za bránu, a překvapil obránce bekhendovou přihrávkou. U brankoviště na ni čekal JACK QUINN a na druhý pokus baseballovým švihem uklidil puk nad Murrayho rameno. Asistence: John Peterka, Owen Power.
    24:13 Calle JÄRNKROK - 2:0
     
    24:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marner z obranného pásma vypustil na zteč CALLEHO JÄRNKROKA. Švéd použil svého krajana Dahlina jako clonu a schoval za něj střelu, která se zastavila až v Andersonově síti. Asistence: Mitchell Marner, Auston Matthews.
    21:11 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    21:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marner s Kerfootem prohospodařili brejk dvou na jednoho. Své kolegy z druhé vlny sledoval AUSTON MATTHEWS a volný puk dorazil za Andersona. Asistence: Alexander Kerfoot, Mitchell Marner.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 22. Matthews (Kerfoot, Marner), 25. Järnkrok (Marner, Matthews), 59. W. Nylander (Matthews) – 35. Quinn (Peterka, Power), 44. Tuch (Ta. Thompson, Power), 50. Cozens (Stillman, Peterka), 52. Tuch (J. Skinner, Cozens)


    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Holl, McCabe, Liljegren, Giordano, E. Gustafsson – Marner (A), Matthews, Kerfoot – W. Nylander, Tavares (C), Bunting – Järnkrok, Lafferty, Acciari – Kämpf, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Clague, Dahlin (A), Jokiharju, Power, Ljubuškin, Stillman – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Mittelstadt, Greenway – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Dwyer, Blandina – Murray, Cherrey

    Diváci: 18 688
    bahis siteleri