Pittsburgh – Montreal 4:6 (kon.) | New Jersey – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Vegas 3:5 (kon.)
NY Rangers – Washington 5:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:1 (kon.)
Chicago – Boston 6:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 6:3 (kon.) | Arizona – Calgary 4:3 (po pr.)
Vancouver – Dallas 5:2 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 5:2 (kon.) | San Jose – Columbus 5:6 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Dallas Stars
Středa 15.03.2023, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Christian Wolanin (VAN) ještě oslabuje svůj tým, protože si půjde odsedět dvě minuty za hákování.
    56:59 J. T. Miller - 5:2
     
    56:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks potvrzují své vítězství pátou brankou v síti Dallasu, když Boeser nahrál na hranici levého kruhu J.T. MILLEROVI a jeho pohotová střela letěla přesně pod břevno hostující klece. Asistence: Brock Boeser.
     
    55:33
    Murray míří na střídačku a hosté ještě zkusí hru bez brankáře!
     
    54:44
    Domácí jeli ve dvou na jednoho, kde Pettersson opět volil přihrávku, kterou adresoval Kuzmenkovi, ale Murray ani tentokrát nepustil touš za svá záda.
     
    49:04
    Domácí jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Pettersson nahrál Amanovi, jehož pohotovou střelu však parádně chytá Murray.
     
    48:37
    Dallas bude hrát druhou přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za vysokou hůl dostává J.T. Miller (VAN).
    44:09 Guillaume BRISEBOIS - 4:2
     
    44:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks opět odskakují na rozdíl dvou branek, když se domácí prosazují z rychlého protitútoku, kde nakonec Aman dokázal přihrát kotouč na GUILLAUME BRISEBOISE, který okamžitou střelou překonává Murrayho. Asistence: Aman, Connor Garland.
    39:56 Jamie BENN - 3:2
     
    39:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Hned po úspěšném zákroku Murrayho Heiskanen sebral kotouč, vyvezl jej až k útočné modré, kde ho předal na střed JAMIE BENNOVI, jenž střelou nad beton překonává Demka! Asistence: Miro Heiskanen.
     
    39:28
    Phil Di Giuseppe (VAN) oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za sevření puku rukou a pro Dallas je to první přesilová hra v utkání.
    31:53 Anthony BEAUVILLIER - 3:1
     
    31:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks opět odskakují na rozdíl dvou branek. Pettersson poslal kotouč na modrou čáru Wolaninovi, který se do něj opřel a puk poté lehce tečoval ANTHONY BEAUVILLIER, což stačilo k tomu, aby touš zaletěla za záda Murrayho. Asistence: Wolanin, Elias Pettersson.
     
    27:56
    Naopak Canucks mohli opět odskočit na rozdíl dvou branek, jelikož Garland připravil parádní pozici pro Joshuu, jehož první střelu Murray vyrazil a následná dorážka skončila na tyči hostující klece.
     
    27:22
    Dadonov zavezl puk až do rohu útočného pásma, odkud ho z otočky poslal před bránu na hůl Jamieho Benna, jehož však skvěle vychytal Demko, jenž tak drží těsné vedení Vancouveru.
    20:48 Wyatt JOHNSTON - 2:1
     
    20:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní kombinace hostujících hráčů, když Heiskanen přihrál kotouč na levou stranu Bennovi, který ho hned křižně poslal na hůl WYATTA JOHNSTONA, který okamžitou střelou překonává Demka. Asistence: Jamie Benn, Miro Heiskanen.
     
    12:54
    Noah Juulsen (VAN) si velmi dobře vyhlédl Glendeninga, kterého hodně tvrdě seslal k ledu, což se nelíbilo Radkovi Faksovi (DAL), jenž ihned jel svého spoluhráče pomstít. Oba hráči dostávají dvouminutové tresty za hrubost a český útočník ještě dostává dvě minuty navíc za iniciování konfliktu.
     
    07:52
    Vancouver bude hrát další přesilovou hru, protože Max Domi (DAL) lehce podrazil Petterssona, který hned směrem k rozhodčím ukazoval, že to až tak strašné nebylo, ale ti svůj názor měnit nebudou. Každopádně pěkné gesto do domácího hráče.
    06:00 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    06:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Tak to byla nádherná kombinace hostujících hráčů! Kotouč létal z jedné hokejky na druhou až nakonec Garland nahrál před zcela prázdnou klec ANDREJ KUZMENKOVI, jenž už se nemýlil a navyšuje vedení domácích hráčů. Asistence: Connor Garland, Brock Boeser.
     
    04:27
    Vancouver si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za nedovolené bránění dostává Jani Hakanpää (DAL).
    01:35 Phillip Di Giuseppe - 1:0
     
    01:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují hned ze své první akce, když Boeser na levé straně přenechal kotouč za sebou Millerovi, který ho poté poslal před bránu přesné na hůl PHILA DI GIUSEPPEHO, který touš nasměroval za bezmocného Murrayho. Asistence: J.T. Miller, Brock Boeser.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Di Giuseppe (J. Miller, Boeser), 6. Kuzmenko (Garland, Boeser), 32. Beauvillier (Wolanin, E. Pettersson), 45. Brisebois (Aman, Garland), 57. J. Miller (Boeser) – 21. W. Johnston (Ja. Benn, Heiskanen), 40. Ja. Benn (Heiskanen)


    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Q. Hughes, Juulsen, Brisebois, T. Myers, Wolanin, Burroughs – Kuzmenko, E. Pettersson, Beauvillier – Di Giuseppe, J. Miller, Boeser – Joshua, Aman, Garland – Kravcov, Dries, Podkolzin.
    Trenér: Rick Tocchet

    Dallas Stars: M. Murray II (Oettinger) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, R. Suter, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Kiviranta, Domi, Dellandrea – Ja. Benn, W. Johnston, Dadonov – F. Olofsson, Faksa, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hanson, Furlatt – Tobias, Toomey

    Diváci: 18 794
    bahis siteleri