Pittsburgh – Montreal 4:6 (kon.) | New Jersey – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Vegas 3:5 (kon.)
NY Rangers – Washington 5:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:1 (kon.)
Chicago – Boston 6:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 6:3 (kon.) | Arizona – Calgary 4:3 (po pr.)
Vancouver – Dallas 5:2 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 5:2 (kon.) | San Jose – Columbus 5:6 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
5:6 (1:1, 2:3, 2:1 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 15.03.2023, 03:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:17 Johnny GAUDREAU - 5:6
     
    64:17
    Columbus právě vstřelil branku!

    Tak tohle je obrovská smůla pro Kaapa Kähkönena! Šťastný odraz puku od nohy dostala do samostatného úniku Laineho s JOHNNYM GAUDREAUEM a byť po několika přihrávkách Kähkönen zablokoval mezeru u pravé tyče, Laine branku objel, nabil legendárnímu hráči na reparát a rodák z Helsinek bohužel při otáčení ke druhé tyči škobrtnul, upadl a ani vytaženou lapačkou nedokázal kotouč zastavit. Není vůbec divu, že okamžitě vystartoval do kabin a bude chtít hodně rychle z SAP arény pryč. Asistence: Patrik Laine.
    51:20 Nikolaj KNYŽOV - 5:5
     
    51:20
    San Jose právě vstřelilo branku!

    Je srovnáno! Po souboji za brankou se puk odrazil k NIKOLAJI KNYŽOVOVI, který dojížděl situaci a přehodil gólmana! Je to jeho první gól po 20 měsících. Asistence: Logan Couture a Alexandr Barabanov.
    45:53 Kevin LABANC - 4:5
     
    45:53
    San Jose právě vstřelilo branku!

    Přesilovku nevyužili, domácí ale přesto snižují! KEVIN LABANC se šikovně na modré vyhnul obránci, udělal pár kroků a střelou procedil puk pod vzdálenější rukou Tarasova. Asistence: Matt Benning.
    42:20 Liam FOUDY - 3:5
     
    42:20
    Columbus právě vstřelil branku!

    Columbus odbíjí pátou! Olivierovi se na hranici kruhů otevřela ulička na křižný pass směr LIAM FOUDY. Ten pak vystřelil nad rameno Kähkönenovy pravé ruky. Asistence: Mathieu Olivier a Nick Blankenburg.
    39:59 Logan COUTURE - 3:4
     
    39:59
    San Jose právě vstřelilo branku!

    Ovšem napodruhé se to LOGANU COUTUREMU povedlo a střelou od modré trefil pouhých 0,7 vteřin před sirénou tyčku a následně síť!
    37:17 Boone JENNER - 2:4
     
    37:17
    Columbus právě vstřelil branku!

    Duo Johnny Gaudreau – BOONE JENNER opět skóruje! „Johnny hockey“ našel svého spoluhráče nad kruhy a ten dostal spoustu času, aby se otočil čelem k brance a vypálil na vzdálenější tyč. Kaapo Kähkönen měl před sebou Emila Bemströma, takže absolutně nic neviděl. Asistence: Johnny Gaudreau.
    30:24 William EKLUND - 2:3
     
    30:24
    San Jose právě vstřelilo branku!

    Domácí ale přesto skórují! WILLIAM EKLUND se prosmýkl mezi kruhy a bekhendem do prázdné klece si zapisuje premiérový gól v NHL kariéře! Asistence: Tomáš Hertl a Derrick Pouliot.
    25:28 Boone JENNER - 1:3
     
    25:28
    Columbus právě vstřelil branku!

    A hosté odskakují na dvě branky! Při přečíslení 3 na 2 Johnny Gaudreau chytře počkal s přihrávkou až za brankovou čáru, nakonec ale poslal puk na BOONEHO JENNERA, který ho procedil za Kähkönena. Asistence: Johnny Gaudreau a Eric Robinson.
    21:54 Kent JOHNSON - 1:2
     
    21:54
    Columbus právě vstřelil branku!

    Hosté ale přesto skórují! Gaudreau dostal přihrávku od Tarasova, na levém kruhu našel KENTA JOHNSONA a jeho střela prošla Kähkönenovi mezi nohami. Asistence: Johnny Gaudreau a Daniil Tarasov.
    12:29 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    12:29
    Columbus právě vstřelil branku!

    Hosté srovnávají! Střelu Laineho poslal Kaapo Kähkönen vyrážečkou přímo na hokejku JOHNYHO GAUDREAUA. Ten nelenil a se střelou do víka byl rychlejší než gólman s reakcí, byť se mu kotouč ztečoval o špičku hole. Bez asistence.
    08:00 Alexandr BARABANOV - 1:0
     
    08:00
    San Jose právě vstřelilo branku!

    Přesilovku domácí využívají! Tomáš Hertl zpoza brány nabil Couturemu, který ale trefil špičku Tarasova betonu. Před brankovištěm ale stál ALEXANDR BARABANOV, který bekhendem napálil puk do prázdné klece. Asistence: Logan Couture a Tomáš Hertl.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 8. Barabanov (Couture, Hertl), 31. Eklund (Hertl, Pouliot), 40. Couture, 46. Labanc (Benning), 52. Knyžov (Couture, Barabanov) – 13. J. Gaudreau, 22. K. Johnson (J. Gaudreau, Tarasov), 26. Jenner (J. Gaudreau, E. Robinson), 38. Jenner (J. Gaudreau), 43. L. Foudy (Olivier, Blankenburg), 65. J. Gaudreau (Laine)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – Knyžov, E. Karlsson, Vlasic, Benning, Ferraro, Pouliot – Eklund, Hertl, Zetterlund – Johnsson, Couture, Barabanov – Gregor, Sturm, J. Svečnikov – Lindblom, Lorentz, Labanc.
    Trenér: David Quinn

    Columbus Blue Jackets: Tarasov (Hutchinson) – Blankenburg, Gudbranson, Berni, Peeke, Bayreuther, A. Boqvist – J. Gaudreau, Jenner, Bemström – Laine, Roslovic, Marčenko – E. Robinson, Sillinger, K. Johnson – L. Foudy, Pederson, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Markovic, Rehman – Kelly, Apperson
    bahis siteleri