Columbus – NY Islanders 5:4 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 5:4 (kon.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.)
Philadelphia – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Tampa 2:1 (kon.) | Nashville – Seattle 2:7 (kon.)
Los Angeles – Winnipeg 4:1 (kon.) | Calgary – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:1 (kon.)
Florida – NY Rangers 3:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 0:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
New York Rangers
Sobota 25.03.2023, 22:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Halák zastavuje střelu z bezprostřední blízkosti i následnou dorážku.
     
    55:11
    Důležitý zákrok Bobrovskijho! Propadnutí na modré mohl potrestat zakončující Panarin z levého křídla, kam mu poslal kotouč z přečíslení Trocheck.
    47:03 Aleksander BARKOV - 3:4
     
    47:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Pohotová odpověď domácích. Verhaeghe po objetí branky dokázal dostat puk na hranic brankoviště, kde mezi dvěma hráči dokázal ALEKSANDER BARKOV doklepnout puk do sítě. Asistence: Carter Verhaeghe.
    46:18 Filip CHYTIL - 2:4
     
    46:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba domácího hráče, který přihrávku hostí o mantinel netrefil a nechal puk propadnout blíže k brance, kde se v tváří tvář ocitl rozjetý FILIP CHYTIL, který rychlou kličkou překonal Bobrovskiho.
    41:22 Patrick KANE - 2:3
     
    41:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Velmi nešťastná branka domácích. Do střílené přihrávky před pravou tyč vložil do dráhy puku hůl jeden z bránících hráčů, který tečoval kotouč přímo pod horní tyč do protipohybu Bobrovskije. PATRICK KANE.
    38:15 Alexis LAFRENIERE - 2:2
     
    38:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hráči nechali zcela otevřené pravé křídlo, kde ALEXIS LAFRENIERE bez odporu pokračoval až k brance domácích. Rychle si přehodil puk na bekhend a obhodil zasahujícího Bobrovskije. Asistence: Jacob Trouba a Tyler Motte.
    28:50 Kaapo KAKKO - 2:1
     
    28:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí propadli na obranné modré, kdy se zdálo, že už vyvezou hru na polovinu soupeře. Po rychlé sehrávce na spodní část pravého kruhu, přišla přihrávka před branku, kde z první neuspěl Chytil. Puk se nicméně odrazil na KAAPO KAKKOA, který mezi trojicí hráčů Panthers dorazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Filip Chytil a Alexis Lafreniere.
     
    24:13
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Marc Staal – 2 min., podrážení.
     
    23:25
    Velký nápor do domácí branky předvedl Motte s Goodrowem! Bobrovskij už byl položený na brankové čáře, ale hostům se za žádnou cenu nepodařilo puk procedit za jeho záda.
     
    18:30
    Na druhé straně se pořádně zapotil Bobrovskij po rychle založené protiakci New Yorku. Mikkola měl větší rychlost než soupeři a z levého kruhu nastřelil vzdálenější tyč.
     
    15:21
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Ryan Lomberg – 2 min., hrubost.
    14:46 Ryan LOMBERG - 2:0
     
    14:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují vedení na dvoubrankový rozdíl. Staal zadovkou přenechal puk RYANU LOMBERGOVI a hned co dojel na hranici brankoviště, se Lomberg opřel do tvrdé dělovky, který z levého kruhu prošla Halákovi na vzdálenější tyč. Asistence: Eric Staal.
     
    11:41
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Patrick Kane – 2 min., hákování.
     
    09:15
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Patrick Kane – 2 min. neúspěšná trenérská výzva.
    09:15 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    09:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Velmi dlouhé zkoumání možné ofsajdu nakonec rozhodčí rozhodli ve prospěch domácích, kteří tak vstřelují první branku. Po těsném, doslova milimetrovém přejetí útočné modré v rámci pravidel došlo k nahození do brankového prostoru, kde si nejlépe počínal dorážející ALEKSANDER BARKOV. Halák se snažil ze všech sil udržet puk ve hře, jenže obrana Rangers dovolila domácím hokejistům pokračovat v dorážkách. Asistence: Anthony Duclair a Gustav Forsling.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Eric Staal – 2 min., podrážení.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 10. Barkov (Duclair, Forsling), 15. Lomberg (E. Staal), 48. Barkov (Verhaeghe) – 29. Kakko (Chytil, Lafreniere), 39. Lafreniere (Trouba, Motte), 42. P. Kane, 47. Chytil (Kakko)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Lyon) – Forsling, Ekblad, M. Staal, Montour, Mahura, Gudas – Lundell, Barkov, Reinhart – Verhaeghe, Luostarinen, M. Tkachuk – Lomberg, E. Staal, Duclair – G. Smith, Coli. White, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    New York Rangers: Halák (Šesťorkin) – K. Miller, Trouba, Mikkola, Fox, Harpur, B. Schneider – Panarin, Zibanejad, Tarasenko – Kreider, Trocheck, P. Kane – Lafreniere, Chytil, Kakko – Vesey, Goodrow, Motte.
    Trenér: Gerard Gallant
    bahis siteleri