Carolina – Boston 3:4 (0:2 po s.n.) | Nashville – Toronto 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:4 (kon.)
Los Angeles – St. Louis 7:6 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
Vancouver Canucks
Pondělí 27.03.2023, 00:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Brock BOESER - 2:4
     
    58:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je už nejspíše rozhodnuto. Domácí se pokoušeli o srovnání, přičemž Mrázek byl stále na střídačce. V tu chvíli ale trefil BROCK BOESER prázdnou klec. Asistence: Ethan Bear,
    58:18 Lukas REICHEL - 2:3
     
    58:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Riskantní krok se Chicagu vyplatil, LUKAS REICHEL dostal z mezikruží kotouč mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Seth Jones a Jason Dickinson.
    53:09 Elias PETTERSSON - 1:3
     
    53:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tohle bylo rychlé využití početní výhody. Kuzemenko tečoval střelu od modré, ta sice proklouzla Mrázkovi mezi betony, ale na za brankovou čáru. Tam kotouč dorazil až ELIAS PETTERSSON. Asistence: Andrej Kuzmenko a Brock Boeser.
    52:06 Elias PETTERSSON - 1:2
     
    52:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přeci jen využili vytvořeného tlaku a otáčejí chod zápasu. ELIAS PETTERSSON se společně s jeho dvěma spoluhráči ocitl zcela sám v útoku. Právě Pettersson dostal přihrávku an pravý kruh odkud pálil do skoro odkryté klece. Asistence: Ethan Bear a Andrej Kuzmenko.
    39:43 Phillip Di Giuseppe - 1:1
     
    39:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vyhrané buly dostalo hostující celek do útoku. Puku se mezi kruhy zmocnil PHILLIP DI GIUSEPPE, který ho poslal mezi betony Mrázka. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
    16:01 Connor MURPHY - 1:0
     
    16:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro Vancouver asi ten nejhorší způsob situace v početní výhodě. Chicago se ihned po buly dostalo k puku a zavezlo ho až do útoku. CONNOR MURPHY dostal nabito na modrou, odtud vypálil a prostřelil Deliu. Asistence: Jason Dickinson a Boris Katchouk.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 17. Murphy (Dickinson, Katchouk), 59. L. Reichel (S. Jones, Dickinson) – 40. Di Giuseppe (J. Miller, Q. Hughes), 53. E. Pettersson (Bear, Kuzmenko), 54. E. Pettersson (Kuzmenko, Boeser), 59. Boeser (Bear)


    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stalock) – C. Jones, S. Jones (A), Tinordi, Murphy (A), Mitchell, Zajcev – L. Reichel, R. Johnson (A), Athanasiou – T. Johnson, Dickinson, T. Raddysh – Katchouk, Khaira, Joe. Anderson – Hardman, Entwistle, B. Robinson.
    Trenér: Luke Richardson

    Vancouver Canucks: Delia (Demko) – Q. Hughes (A), T. Myers, Bear, Burroughs, Rathbone, Hronek – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Beauvillier – Di Giuseppe, J. Miller (A), Boeser – Joshua, Aman, Garland – Kravcov, Dries, Podkolzin.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: Charron, O'Donnell – Shewchyk, Baker

    Diváci: 18 276
    bahis siteleri