NY Rangers – Columbus 6:2 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (kon.) | Boston – Nashville 1:2 (kon.)
Carolina – Tampa 0:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 6:5 (po pr.)
Chicago – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Los Angeles 2:1 (kon.) | Vegas – Edmonton 4:7 (kon.)
San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
konec
New York Rangers
6:2 (3:2, 1:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 29.03.2023, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:21 Vincent TROCHECK - 6:2
     
    56:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenner nic nesvedl s vysokou střílenou přihrávkou Gaudreaua. Puk se objevil na holi VINCENTA TROCHECKA, jenž si ho vyměnil s Lafrenierem a střelou na prázdnou branku ukončil třináctizápasové čekání na gól. Asistence: Alexis Lafreniere, Adam Fox.
     
    55:55
    Tým z Ohia se pokouší o zázrak v šesti proti pěti. Málem ale dostali další gól, když to ze středního pásma zkoušel Lafreniere.
    54:27 Mika ZIBANEJAD - 5:2
     
    54:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Drama nebude. Artěmij Panarin přebral puk v obranném pásmu. Přesprintoval střed hřiště a přesunem na osu otevřel levou stranu MIKU ZIBANEJADOVI, kterému stačilo trefit poloprázdnou branku. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    48:51
    Minimálně pátý úchvatný zákrok Šesťorkinovy lapačky! Kent Johnson nahrál mezi obránce na Roslovica, před kterým se rozsvítil parádní semafor.
     
    42:43
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Chris Kreider – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:43
    Kreider přebruslil Boqvista. Dojel si vyhozený puk a bekhendovým blafákem ho jen těsně neuklidili k pravé tyči.
     
    39:09
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Artěmij Panarin – 2 min., držení.
    37:36 Artěmij PANARIN - 4:2
     
    37:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zibanejad si udělal výlet po obvodu útočného pásma. Objel bránu a pomohl si s Foxem, jenž dal puk na protější stranu ARTĚMIJI PANARINOVI. Ruský snajpr mířil přesně a prostřelil Hutchinsona na bližší tyči. Asistence: Adam Fox, Mika Zibanejad.
     
    37:06
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Hunter McKown – 2 min., podrážení.
     
    32:32
    Roslovic zamotal hlavy domácích obránců a a nachystal Bernimu ránu z příklepu. Šesťorkin byl ve střehu a sledoval rychlý brejk. Kane zprava bekhendem přihrával Kreiderovi, jenž nedokázal překonat přesunujícího se Hutchinsona!
     
    25:23
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Vincent Trocheck – 2 min., podrážení.
    19:31 Johnny GAUDREAU - 3:2
     
    19:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Boone Jenner byl na pravém křídle atakován Goodrowem. I vpádu ale zvládl předat puk a ten se po střele JOHNNYHO GAUDREAUA vydal směrem do zadní šibenice! Asistence. Boone Jenner, Jacob Christiansen.
     
    17:02
    Zibanejad si v levém kruhu počkal na pas od Panarina a neplánovaně tečovanou křížnou přihrávkou trefili vzdálenější tyčku.
     
    16:28
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Adam Boqvist – 2 min., hákování.
     
    15:48
    Sweezey nechával puk zkušenějšímu kolegovi Bayreutherovi. Vypuštěné nahození nikdo nebral vážně. Šesťorkin na něj ani nereagoval a puk se náhle ocitl na břevně!
     
    12:19
    Miller si nechal vzít puk na krátkém mantinelu. Gaudreau zpoza brány přichystal šanci pro nehlídaného Jennera a Šesťorkin musel vytáhnout další těžký zákrok!
    11:45 Kirill MARČENKO - 3:1
     
    11:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets dávají šestý gól z šestnácti posledních přesilovek! Roslovic si bruslí zpracoval přihrávku Gaudreaua a distribuoval kotouč dál na levou stranu. KIRLL MARČENKO dostal čas na důkladnou přípravu střely zápěstím a ta se přes spodní hranu Šesťorkinovy lapačky dobelhala až do sítě. Asistence: Jack Roslovic, Johnny Gaudreau.
     
    11:18
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Chris Kreider – 2 min., nedovolené bránění.
    08:00 Patrick KANE - 3:0
     
    08:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nádherná kombinační akce Rangers končí jejich třetím gólem! Kreider s Trocheckem přesunuli puk na levou stranu a PATRICK KANE rozšířil svou výstavku gólů o povedené zakončení do bližšího horního rohu. Asistence: Vincent Trocheck, Chris Kreider.
     
    07:50
    Tyče na obou stranách! Trey Fix-Wolansky zasáhl tu domácí hned po vhazování, kdežto na protější straně měl smůlu bekhendem zakončující Kane.
    06:50 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    06:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Harpur chtěl poslat puk před sebe. Jenner ho odrazil přímo na hůl Schneidera a VLADIMIR TARASENKO jeho střílenou přihrávku v mezikruží protečoval přesně nad Hutchinsonovu lapačku. Asistence: Braden Schneider, Ben Harpur.
    05:23 Filip CHYTIL - 1:0
     
    05:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Michael Hutchinson neudržel střelu Millera. U brankoviště se nahromadila spousta hráčů a nejlépe se v této mele zorientoval FILIP CHYTIL, jenž z dorážky zaznamenal dvaadvacátý gól v sezoně. Asistence: Alexis Lafreniere, K´Andre Miller.
     
    03:17
    Marčenko vyforčekoval puk na krátkém mantinelu. Do slotu dostal přihrávku Gaudreau a v gólové šanci ztroskotal na lapačce Igora Šesťorkina!
     
    02:10
    Tyler Motte sáhl do střely Mikkoly a v Madison Square Garden se zničehonic ozvala tyč hostující branky!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Chytil (Lafreniere, K. Miller), 7. Tarasenko (B. Schneider, Harpur), 8. P. Kane (Trocheck, Kreider), 38. Panarin (Fox, Zibanejad), 55. Zibanejad (Panarin), 57. Trocheck (Lafreniere, Fox) – 12. Marčenko (Roslovic, J. Gaudreau), 20. J. Gaudreau (Jenner, Christiansen)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Fox, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Mikkola, Harpur – Tarasenko, Zibanejad (A), Kreider – P. Kane, Trocheck, Panarin – Kakko, Chytil, Lafreniere – Motte, Goodrow (A), Vesey.
    Trenér: Gerard Gallant

    Columbus Blue Jackets: Hutchinson (Gillies) – Peeke, Berni, A. Boqvist, Christiansen, Bayreuther, Sweezey – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau (A) – Pederson, Roslovic, K. Johnson – Fix-Wolansky, Kuraly (A), E. Robinson – Bemström, McKown, L. Foudy.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Alphonso, Gawryletz

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri