Toronto – Florida 2:3 (po pr.) | Washington – NY Islanders 1:2 (1:2 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:4 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
Florida Panthers
Čtvrtek 30.03.2023, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Brandon MONTOUR - 2:3
     
    61:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, domácí propadli v útočném pásmu, hosté vyrazili v přečíslení dva na jednoho, Barko odvedl velmi dobrou práci na levé straně a puk poslal přihrávkou po ledě BRANDONU MONTOUROVI, který překonal ležícího gólmana střelou do horní části jeho svatyně.
    Asistence: Aleksander Barkov.
    59:00 Sam REINHART - 2:2
     
    59:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Minutu před koncem je srovnáno. Ekbladovu střelu tečoval těsně před brankářem SAM REINHART a Ilja Samsonov máchl lapačkou do prázdná. Poté reklamoval vysokou hůl, ale jeho tým si ani nebere trenérskou výzvu.
    Asistence: Aaron Ekblad a Brandon Montour.
    46:40 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    46:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu, poprvé v zápase. Vše začalo vyhraným buly, AUSTON MATTHEWS si nabruslil do správné střelecké pozice a ranou bez přípravy z hranice levého kruhu prostřelil gólmana hostů mezi betony.
    Asistence: Mitchell Marner.
    23:13 Zach ASTON-REESE - 1:1
     
    23:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. TJ Brodie střílel od modré a těsně před brankářem kotouč velice šikovně tečoval ZACH ASTON-REESE, puk doputoval ke vzdálenější tyči nad lapačkou strážce hostující svatyně.
    Asistence: TJ Brodie a Wayne Simmonds.
    01:00 Anton LUNDELL - 0:1
     
    01:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně velká rychlost, domácí ztratili puk při rozehrávce, k tomu se dostal Luostarinen, přihrál jej mezi kruhy ANTONU LUNDELLOVI, který střelou nad pravý beton brankáře rozvlnil síť za jeho zády poprvé.
    Asistence: Eetu Luostarinen.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 24. Aston-Reese (Brodie, Simmonds), 47. Matthews (Marner) – 1. Lundell (Luostarinen), 59. Reinhart (Ekblad, Montour), 62. Montour (Barkov)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Brodie, McCabe, Holl, Giordano, L. Schenn, Rielly (A), Liljegren – Marner, Matthews (A), Järnkrok – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Lafferty, Bunting, Simmonds – Kämpf, Aston-Reese.
    Trenér: S. Keefe.

    Florida Panthers: Lyon (Guzda) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – Duclair, Barkov (C), Luostarinen – M. Tkachuk (A), Lundell, Verhaeghe – Reinhart, E. Staal, Lomberg – G. Smith, Coli. White, Cousins.
    Trenér: P. Maurice.

    Rozhodčí: Ch. Rooney, T. Hanson – K. Murchison, R. Galloway

    Diváci: 18 894
    bahis siteleri