Annecy – Toulouse 1:2 (kon.)
konec
FC Annecy
1:2 (1:1)
Toulouse FC
Čtvrtek 06.04.2023, 20:45 • Parc Des Sports, Annecy • Francouzský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 0:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 7:11. (22:59:42)
     
    Fotbalisté Toulouse v semifinále francouzského poháru potvrdili roli velkého favorita, do finále postoupili po výhře 2:1 na půdě druholigového Annecy.

    Gólový účet střetnutí otevřel ve 36. minutě Zakarjá Abúchlál, za domácí odpověděl těsně před odchodem do kabin Alexy Bosetti úspěšně proměněnou penaltou. Rozhodující úder padl v 85. minutě, kdy mizernou malou domů Temanfa potrestal střídající Farès Chaïbi lobem přes vyběhnuvšího gólmana. Hráči Annecy bojovali jako lvi a i v nastavení druhého poločasu dokázali rozvlnit síť, avšak parádní trefa Diona neplatila pro ofsajd a další šanci už si domácí nevypracovali.

    Svěřenci kouče Montaniera ve finále změří síly s Nantes, které ve středu porazilo nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 Lyon.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Rychlou akci domácího mužstva rozbíhal Madyen El Jaouhari. Viděl po pravé lajně sprintujícího Moïseho Sahi Diona, přihrávku na jeho osobu zastavil Veljko Birmančević ve skluzu.
     
    90+6
    Z velké vzdálenosti vypálil Branco van den Boomen. Thomas Callens mohl zůstat v klidu, protože kulatý nesmysl zamířil o kus vedle levé tyče.
     
    90+5
    U levého rohového praporku pošetřil cenné vteřiny Saïd Hamulic. Dobrých patnáct vteřin odolával ataku dvojice protihráčů, načež dokonce zvládl poslat úspěšnou zpětnou přihrávku Deslerovi.
     
    90+4
    Z následného rohu vyrovnání nezapršelo. Adresátem centru byl Kevin Mouanga, jenž se nezvládl vyšplhat nad Logana Costu.
    90+3. Haug si věděl rady s hlavičkou Ntamacka Ndimby
     
    90+3
    Sledujeme opravdu strhující závěr druhého semifinále! Na centr na hranici malého vápna naskakoval Samuel Ntamack Ndimba, střelu hlavou směřující k pravé tyči vytěsnil výborným zákrokem Haig.
     
    90+2
    Ale pozor, gól neplatí! Mouangův centr sice měl oči, ale opakované záběry ukázaly, že zakončující hráč stál v ofsajdovém postavení.
    90+1. Parádní trefa Diona neplatila pro ofsajd
     
    90+1
    Tak to byla fantazie! Mounagův nákop si MOÏSE SAHI DION zpracoval na prsa, aby zhruba dvacet metrů od brány napálil skákající balón levým nártem a trefil se parádně do pravého horního rohu, Haug byl bez šance.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    89
    Na jedničku zafungoval u pravé lajny Mikkel Desler. Odhadl, kudy Onaiwu povede kličku a ukázkovým obranným zákrokem ho zpacifikoval.
     
    88
    Domácím moc času na reakci nezbývá. Nicméně arbitr Stinat by ještě měl nastavit poměrně dost minut, protože často docházelo k přerušování a prodlevám v zápase z důvodu ošetřování.
     
    87
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Stijn Spierings, přichází Vincent Sierro.
     
    87
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Thijs Dallinga, přichází Saïd Hamulic.
     
    87
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Zakarjá Abúchlal, přichází Veljko Birmančević.
    85. Farès CHAÏBI - 1:2
     
    85
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Obrovská individuální hrubka posouvá prvoligového favorita o velký krok blíže k postupu do finále! Temanfo chtěl hrát malou domů, jenže balón trefil hlavou slabě, čehož dokonale využil FARÉS CHAÏBI, střídající Alžířan pohotově přeloboval v půli cestu zamrznuvšího Callense.
     
    84
    Zaváhání si neodpustil brankář Kjetil Haug, jemuž malá domů přeskočila přes levou nohu a Nor měl velké štěstí, že stál mimo bránu, takže utkání pokračuje rohovým kopem.
     
    83
    Ne, centr na přední tyč nebyl dobrou volbou a exekutor Yohann Demoncy to už moc dobře ví, dobře reagující Logan Costa kulatý nesmysl úspěšně sklepl pro Suaza.
     
    82
    Volnější prostor se na levé straně otevřel před Stevem Shamalem, jenž nakonec získal slibnou standardku způsobenou faulem van den Boomena.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Utkání nadále ukazuje vyrovnané skóre a je klidně možné, že se půjde do penalt.
     
    80
    Možnost úniku cítil Thijs Dallinga. Útočník ale doběhl k míči později než gólman Callens, s nímž se vzápětí nepříjemně střetl, dostal ránu do hlavy a chvíli si poleží na trávníku.
     
    79
    S dlouhým nákopem do pokutového území domácího celku přišel Stijn Spierings, Rasmus Nicolaisen přes Mouangu hlavičkoval příliš slabě.
     
    78
    Hodně nepovedený protiútok Annecy, který začal u Madyena El Jaouhariho, střílený pas po levé lajně pro sebe uzmul Fares Chaibi.
     
    77
    Více volného prostoru využil k ráně z dvaceti metrů záložník Branco van den Boomen, kulatý nesmysl nasměroval vysoko nad břevno.
     
    76
    Střídání v týmu FC Annecy:
    ze hřiště odchází Jean-Jacques Rocchi, přichází Madyen El Jaouhari.
     
    76
    Střídání v týmu FC Annecy:
    ze hřiště odchází Kevin Testud, přichází Samuel Ntamack Ndimba.
     
    75
    Na druhou stranu se vydal Thijs Dallinga. Na dva soupeře si nevěřil, proto nahrával za sebe a centr van den Boomena pokryl Temanfo.
     
    74
    Dlouhý odkop hostujícího brankáře Hauga měla domácí defenziva pod kontrolou, Mouanga s Jeanem si poradili s Dallingou.
    73. Nicolaisen hlavičkoval do břevna
     
    73
    Hosté byli blízko ke znovu získání ztraceného náskoku! Z přímého kopu byl k vidění dlouhý nákop do vápna, hlavičkující stoper Rasmus Nicolaisen orazítkoval břevno.
     
    72
    Těsně za polovinou hřiště vybojoval faul na svou osobu Stijn Spierings, alžírský záložník vložil tělo před míč a nechal se podrazit Rochim.
     
    71
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Brecht Dejaegere, přichází Ado Onaiwu.
     
    70
    Branco van den Boomen okamžitě vhodil autové vhazování do vápna na belgického krajana Brechta Dejaegereho, toho zradilo zpracování.
     
    69
    Po horším zpracování Zakarjá Abúchlál napravil situaci alespoň částečně, na dlouhou nohu trefil Mouangu a získal pro Toulouse aut.
     
    68
    Opět Annecy zaútočilo po levé lajně a útok zase skončil u Gabyho Jeana, ten přecenil rychlostní schopnosti Yohanna Demoncyho.
     
    67
    Kousek za velkým vápnem zleva centroval Gaby Jean. Hledal nejspíše Stevea Shamala, křídelník za míčem natahoval nohu bez úspěchu.
     
    66
    Střídání v týmu FC Annecy:
    ze hřiště odchází Alexy Bosetti, přichází Moïse Sahi Dion.
     
    65
    Druhá půle zatím postrádá na atraktivitě, na první výraznější příležitost v tomto dějství čekáme. Bosetti nyní zůstal sedět na zemi po kontaktu s Deslerem.
     
    64
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Rafael Ratão, přichází Fares Chaïbi.
     
    63
    Individuálně si věřil Brecht Dejaegere. Belgický ofenzivní záložník zkusil neúspěšný pokus o prohození míč mezi nohama Kashiho.
     
    62
    S vysokým centrem si defenziva Annecy poradila bez problémů. Nejvýše vyskočil Gaby Jean a kulatý nesmysl odehrál mimo velké vápno.
     
    61
    Hosté vybojovali standardku v podobě rohového kopu. Jmenovitě Rafael Ratão, Brazilec adresoval střílený centr do blokujícího Mouanga.
     
    60
    Střídání v týmu FC Annecy:
    ze hřiště odchází Jonathan Gonçalves, přichází Laurent Falconnier.
     
    59
    Akce středem hřiště Toulouse neměla moc šancí na úspěch, dvojice útočících fotbalistů na čtveřici bránících recept nenašla.
     
    58
    Aby přerušení nebylo málo, tak pro změnu postihly zdravotní komplikace Kevina Testuda, ani v tomto případě to však nevypadá na vynucené střídání.
     
    57
    Jako poslední Kevin Mouanga odvedl výbornou práci. Očekával dlouhý nákop Spieringse za obranu, balón hlavou odvrátil mimo hrací plochu.
     
    56
    Prodleva pokračuje, domácí stoper je nadále ošetřován přímo na hrací ploše. Branco van den Boomen mezitím debatuje s rozhodčím a vzhledem ke gestikulaci nesouhlasí s odpískáním faulu na francouzského stopera Annecy, za nějž navíc vyfasoval kartónek žluté barvy.
     
    55
    Domácí trenér Laurent Guyot byl za postranní čárou příliš hlasitý a nedbal ani na první upozornění od rozhodčího, proto následovala žlutá karta.
     
    55
    Na trávníku polehává Jonathan Gonçalves po nepříjemném střetu s Thijsem Dallingou, na trávník míří zdravotníci.
     
    54
    Domácí rychle získali kulatý nesmysl do vlastního držení, aktivní Alexy Bosetti však proti stoperské dvojici dle očekávání balón ztratil.
     
    53
    Defenzivní záložník Branco van den Boomen vyslal těžkou nahrávku na obsazeného Spieringse, jenž vybojoval faul na Mouangovi.
     
    52
    Vysokou rychlost nabral Zakajá Abúchlal. Třiadvacetiletý marocký reprezentant však neusál souboj tělo na tělo s Jeanem.
     
    51
    Ani středem hřiště se druholigovému týmu nezadařilo, neboť Steve Shamal zleva příliš dlouho avizoval kličku do středu a Nicolaisen ji vystihl.
     
    50
    Ofenzivní akce Annecy příliš dlouho netrvala. Kevin Testud vyzkoušel přihrávku za obranu na Alexyho Bosettiho, tu vystihl Logan Costa.
     
    49
    Roh Toulouse nevyšel. Centr směřoval do prostoru, kde vyskakoval Zakarjá Abúchlál, ještě o něco výše se však vyšplhal Kevin Mouanga.
     
    48
    Hosté zahrozili po levé straně, odkud centroval přízemně Rafael Ratão a Temanfo odvracel na roh těsně před Dallingou.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba cely tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:51.
     
    Úvodní dějství druhého semifinále francouzského poháru mezi Annecy a Toulouse rozhodně nenudilo, přineslo dva góly, po jednom na každé straně. Favorizovaní hosté strhli vedení na svou stranu ve 36. minutě gólem Zakarji Abúchlála, ovšem domácí dokázali odpovědět v nastavením čase, po faulu Suaza ve vápna proměnil nařízenou penaltu Alexy Bosetti.
     
    45+6
    První poločas skončil.
     
    45+5
    Alexy Bosetti oslavil trefu sundáním dresu a naběhnutím před fanoušky, což následně arbitr Spinat správně ohodnotil žlutou kartou.
    45+4. Alexy BOSETTI - 1:1
     
    45+4
    Annecy právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo vyrovnává gólem do šatny! Tradiční exekutor Alexy Bosetti si poradil s ledovým klidem, míč poslal po zemi k pravé tyči, zatímco brankář Haug si vybral opačnou stranu.
     
    45+3
    Ještě došlo ke konzultaci situace hlavního s videorozhodčím, ten potvrdil správnost původního výroku.
    45+2. Suazo fauloval Bosettiho, arbitr Stinat bez váhání nařídil penaltu
     
    45+2
    Ne, úvodní dějství ještě nekončí! Annecy kopalo roh, po němž se balón odrazil na zadní tyč k Bosettimu, toho po kličce nedovoleně atakoval Suazo a arbitr Stinat bez váhání ukázal na bílý bod.
     
    45+1
    Po faulu Spieringse kopali domácí volný přímý kop v blízkosti levé lajny. Centroval Yohann Demonce, hrací předmět mimo bezprostřední nebezpečí odhlavičkoval Nicolaisen.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Stoper Rasmus Nicolaisen si nekomplikoval život a pod tlakem Bosettiho přihrával malou domů Haugovi, brankář volil dlouhý odkop na útočnou polovinu.
     
    43
    Na druhý vstřelený gól si dělal zálusk Zakarjá Abúchlal. Od pravé lajny si navedl míč až do vápna, střelu těsně nad zemí zblokoval Gonçalves.
     
    42
    Svěřenci kouče Guyota jsou od inkasovaného gólu na hřišti aktivnějším týmem, ale směrem dopředu se jim tolik nedaří, Demoncy teď nepřesně hledal Shamala.
     
    41
    Do vnitra pokutového území dostal přihrávku Alexy Bosetti, avšak zády k bráně soupeře, přes Costu se k ní čelem nenatočil.
     
    40
    Dopředu zavelelo pro změnu Toulouse. Brecht Dejaegere viděl volnější střed hřiště a zkoušel průnikový pas, který nataženou nohou zastavil Mouanga.
     
    39
    Za Annecy pro změnu zaútočil levou lajnou Yohann Demoncy. Kulatý nesmysl si hodil po levé lajně, tělo před něj vzápětí vložil Desler.
     
    38
    Domácí chtěli bleskově odpovědět zásluhou Alexyho Bosettiho, jenže útoční bez úspěchu čekal na podporu od spoluhráčů, sám na dobře postavenou obrannou linii soupeře nevyzrál.
    36. Zakarjá ABÚCHLÁL - 0:1
     
    36
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Hosté pokračovali na míči a jejich další příležitost už končí důležitou první trefou! Thijs Dallinga si našel na pravé straně prostor k centru kolem Demoncyho, načež balón poslal přesně na hlavu ZAKARJI ABÚCHLÁLA, za jeho prudkou a dobře umístěnou hlavičkou k levé tyčce se Callens natahoval marně.
     
    35
    Pravou stranou pokusil štěstí Thijs Dallinga. Před bránou viděl nabíhajícího Abúchlála, k němuž hrací předmět nepustil dobře pracující Mouanga.
     
    34
    Sám proti třem neměl Thijs Dallinga moc šancí na úspěch, ani v pádu již nedokázal balón propasírovat až ke kopačkám Abúchlála.
     
    33
    Zkušeně si jeden na jednoho počínal Alexy Bosetti. Moc dobře věděl o blížícím se Deslerovi, před nějž dal tělo a nechal se jím zfaulovat.
     
    32
    Za pískotu fanoušků odešel Rafael Ratão za postranní čáru a podle prvních záběrů se zdá, že bude schopen v semifinálovém klání pokračovat.
     
    31
    Lékařské ošetření si vyžádal Rafael Ratão, když ještě na obranné polovině se nepříjemně střetl s obráncem Mouangou.
     
    30
    Dobrou přihrávku za obranu dostával Rafael Ratão. V poslední chvíli k němu přiběhl Gaby Jean, bek navíc dokázal po pravé lajně nahrát Demoncymu.
     
    29
    Brejk druholigového celku neměl dlouhého trvání. Alexy Bosetti vůbec nereagoval na pas Kevina Testuda, ten proto skončil u Nicolaisena.
     
    28
    Dobrých čtyřicet metrů sprintoval Gabriel Suazo. Arnold Temanfo s ním měl plné nohy práce, ve skluzu dokázal balón odklidit do zámezí.
    27. Callens si poradil s hlavičkou Costy
     
    27
    Spálenou tutovku už mají na kontě i hráči Toulouse! Po rozehrávce rohu na krátkou vzdálenosti přeci jen přiletěl do vápna centr, který si našel Logan Costa, proti jeho prudké hlavičce nicméně Callens zvládl vytáhnout parádní reflexivní zákrok pravou rukou.
     
    26
    Ze standardky neudeřilo. Rafael Ratão hledal přetaženým centrem Deslera, Gaby Jean kulatý nesmysl prodloužil na rohový kop.
     
    25
    První žlutou kartu střetnutí obdržel bek Annecy Arnold Temanfo, jenž příliš pozdě doběhl do souboje s Rafaelem Ratãem a zezadu ho nekompromisně podrazil.
     
    24
    Netrvalo dlouho a hosté znovu dominují na balónu poté, co Bosetti neúspěšně zkoušel vyslat nákop na Shamala.
     
    23
    Pas za obranu mířil na Thijse Dallingu. Dvaadvacetiletý nizozemský stoper si poradil se zpracování, ne však s nahrávkou Dejaegereovi.
     
    22
    Příkladně v defenzivě zapracoval Mikkel Desler. Počkal si, kam Testud udělá kličku, kulatý nesmysl špičkou kopačky poslal hrací předmět do zámezí.
     
    21
    Marně se Zakará Abúchlál dožadoval odpískání prohřešku na svou osobu, Jean-Jacques Rocchi si podle úsudku hlavního počínal povoleným způsobem.
     
    20
    Pokus o přenesení hry nevyšel. Gabriel Suazo hledal u pravé lajny Mikkela Deslera, jemuž vůbec nevyšlo zpracování.
     
    19
    Exekuci volného přímého kopu obstaral Ahmed Kashi. Z poměrně velké dálky volil dobře mířenou střelu k levé tyči, ale slabou, Haug zakročil bez větších problémů.
     
    18
    A znovu to byli hráči ve tmavě červených dresech, jenž vymyslel rychlý útok středem, který Logan Costa ukončil faulem.
     
    17
    Po neproměněné šanci došlo ke kontaktu mezi Shamalem a Haugem, kdy padající domácí hráč naletěl do gólmana, o faulu nebylo pochyb.
    16. Shamal chybu Costy nepotrestal, napálil brankáře
     
    16
    První velkou příležitost mělo za zdánlivě nenápadné akce Annecy! Po centru Bosettiho zprava Costa vyslal mizernou malou domů hrudí brankáři. Před stopera se natlačil Shamal, na dlouhou nohu ale napálil jenom dobře vyběhnuvšího Haiga, skóre tedy zůstává bezbrankové.
     
    15
    Domácí tým vyzkoušel štěstí po levé lajně. Jmenovitě Steve Shamal, ten však skrze dva soupeře dle očekávání nepronikl.
     
    14
    Toulouse působí aktivnějším dojmem, jenže chybí dobře vyřešená finální fáze, Brecht Dejaegere si při kličce pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    13
    Ze střední vzdálenosti vypálil Zakarjá Abúchlál. Thomas Callens žádnou práci neměl, tu za něj odvedl blokující Temanfo.
     
    12
    Útočný faul odpískán Rafaelu Ratãovi. Brazilský křídelník si ve vzdušném souboji pomohl loktem do obličeje Temanfa.
     
    11
    Na jedničku Jonathan Gonçalves vystoupil proti Dejaegereovi, bez většího rozmýšlení odpálil kulatý nesmysl mimo hrací plochu.
     
    10
    Hodně vidět je v prvních minutách Rafael Ratão. Nyní vyprodukoval příliš ostrý centr, na nějž Thijs Dallinga neměl šanci dosáhnout.
     
    9
    Středopolař Branco van den Boomen zkoušel za obranu vysunout Rafaela Ratãa, ovšem obránce Mouanga skvěle zacouval a hlavou míč sklepl pro Jeana.
     
    8
    Je zřejmé, že Annecy bude spoléhat především na rychlé brejky. Jeden takový podnikl Shamal a ztroskotal na posledním bránícím Costovi.
     
    7
    Ukázkovým způsobem si směrem dozadu poradil Gabriel Suazo, když v souboji tělo na tělo nedal Kevinu Testudovi žádnou šanci na úspěch.
     
    6
    Tlak hostujícího mužstva pokračuje. Mohli jsme sledovat centr z pravé strany, s nímž si bezpečně poradil brankář Thomas Callens.
     
    5
    Do vnitra pokutového území centroval Zakarjá Abúchlál, jehož přetažený centr sice sebral Ratão, leč v ofsajdovém postavení.
     
    4
    Na druhé straně si o pozornost řekl Rafael Ratão. Brazilec pokusil štěstí po pravé straně, neuspěl však jeden na jednoho proti Jeanovi.
     
    3
    Po levé lajně nabral vysokou rychlost Steve Shamal. Osobnímu strážci utekl, načež si sběhl na střed a věřil si i na Ramuse Nicolaisena, přes něj již neprošel.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních tmavě červených dresech, fotbalisté Toulouse pro dnešní pohárové střetnutí navlékli dresy barvy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Annecy: Callens – Temanfo, Mouanga, Jean, Gonçalves – Rocchi, Kashi, Demoncy – Testud, Bosetti, Shamal.
    Náhradníci: Escales – Dion, El Jaouhari, Falconnier, Farade, Ntamack Ndimba, Pajot.
    Trenér: Laurent Guyot

    Toulouse FC: Haug – Desler, Costa, Nicolaisen, Suazo – Spierings, van den Boomen – Aboukhlal, Dejaegere, Ratão – Dallinga.
    Náhradníci: Dupe – Birmančević, Diarra, Genreau, Hamulic, Chaibi, Kamanzi, Onaiwu, Sierro.
    Trenér: Philippe Montanier

    Rozhodčí: Stinat – Drouet, Pasqualotti.
     
    Toulouse FC

    Toulouse je účastníkem nejvyšší francouzské soutěže a předvádí na své poměry dobré výkony, z patnácté pozice má k dispozici devítibodový náskok na sedmnácté Auxerre. Cestu pohárem zahájila Montanierova družina ve třetím kole suverénní výhrou 7:1 nad Lannionem, ve čtvrtém pokořila 2:0 AC Ajaccio, v osmifinále porazila 3:1 Reims a ve čtvrtfinále rozstřílela 6:1 druholigový Rodez. Střelecké produktivitě mužstva vévodí patnáctigólový Thijs Dallinga.
     
    FC Annecy

    Účast Annecy v semifinále je obrovskou senzací. Tým, který hraje druhou nejvyšší francouzskou ligu, kde nehraje o postup, naopak bojuje o udržení, aktuálně má z patnáctého místa náskok na sedmnáctý Laval pouhých čtyř bodů s vědomím, že už čtyři zápasy čeká na vítězství. Svěřenci kouče Guyota v prvním kole poháru rozstříleli 8:1 Diables Noirs, ve druhém těsně 3:2 zdolali Lyon – La Duchere, ve třetím 6:1 Villerupt Thil, ve čtvrtém 2:1 ASM Belfort, v osmifinále 2:1 Paris FC a ve čtvrtfinále šokovali výhrou 3:2 po penaltách v Marseille. Nejlepším střelcem týmu je Moïse Sahi Dion se sedmnácti trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování semifinále Francouzského poháru, u zápasu mezi Annecy a Toulouse.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Branky: 45+4. Bosetti (pen.) – 36. Abúchlál, 85. Chaïbi

    Karty:   25. Temanfo (ANN), 45+5. Bosetti (ANN), 55. Guyot (trenér) (ANN) – 56. van den Boomen (TOU)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 0:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 7:11.
    FC Annecy: Callens – Temanfo, Mouanga, Jean, Gonçalves (60. Falconnier) – Rocchi (76. El Jaouhari), Kashi, Demoncy – Testud (76. Ntamack Ndimba), Bosetti (66. Dion), Shamal.
    Náhradníci: Escales – Farade, Pajot.

    Trenér: Laurent Guyot

    Toulouse FC: Haug – Desler, Costa, Nicolaisen, Suazo – Spierings, van den Boomen – Abúchlál, Dejaegere (71. Onaiwu), Ratão (64. Chaïbi) – Dallinga.
    Náhradníci: Dupe – Birmančević, Diarra, Genreau, Hamulic, Kamanzi, Sierro.

    Trenér: Philippe Montanier

    Rozhodčí: Stinat – Drouet, Pasqualotti

    Diváci: 13 620