New Jersey – Columbus 8:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:1 (kon.) | Florida – Ottawa 7:2 (kon.)
Boston – Toronto 2:1 (po pr.) | Montreal – Washington 6:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 6:7 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Tampa 6:1 (kon.) | Nashville – Carolina 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Dallas – Philadelphia 4:1 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.) | Vegas – Los Angeles 5:2 (kon.)
Seattle – Arizona 4:2 (kon.) | San Jose – Colorado 2:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
7:2 (2:0, 5:1, 0:1)
Ottawa Senators
Pátek 07.04.2023, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators kazí radost domácímu brankáři, jenž do této doby pochytal 54 střel. Na tu z hole RIDLYHO GREIGA od pravé tyčky mohl zareagovat jen těžko, protože hostující útočník dostal hezkou přihrávku od Browna. Asistence: Patrick Brown a Erik Brännström.
    37:00 Gustav FORSLING - 7:1
     
    37:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Sedm kulí jako v Sarajevu! Na modré to hned vzápětí znovu zkusil obránce GUSTAV FORSLING a tentokrát to vyšlo. Jeho zacloněná rána skončila na pravé tyčky, od které se odrazila do sítě. Bez asistence.
    35:38 Nick COUSINS - 6:1
     
    35:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Vyhozený puk od navrátilce Ekblada na útočné modré zachytil další navrátilec NICK COUSINS, který si odclonil DeBrincata a si následně při samostatné akci poradil se Sögaardem. Asistence: Aaron Ekblad a Radko Gudas.
    29:25 Eetu LUOSTARINEN - 5:1
     
    29:25
    Florida právě vstřelila branku!
    A také druhá přesilovka Panterů po zbytečných emocích končí gólem! Pátou odbil EETU LUOSTARINEN, jenž z předbrankového prostoru dorazil do klece střelu Ekblada – 5:1. Asistence: Aaron Ekblad a Brandon Montour.
    27:48 Sam REINHART - 4:1
     
    27:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a přidávají čtvrtý úder. Pokus Montoura z modré přizvedl na cestě do branky Stützle a ještě před ní SAM REINHART – 4:1. Asistence: Brandon Montour a Aleksander Barkov.
    24:25 Claude GIROUX - 3:1
     
    24:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators využívají většího prostoru na ledě a snižují. Po přihrávce od levé tyčky se střelou z mezikruží prosadil zkušený CLAUDE GIROUX. Asistence: Drake Batherson.
    21:24 Aleksander BARKOV - 3:0
     
    21:24
    Florida právě vstřelila branku!
    No a z následné protiakce se mění skóre, k libosti přítomných fanoušků se tak děje na domácí straně! ALEKSANDER BARKOV sebral puk, vyměnil si jej s Reinhartem a přesnou ranou z levého kruhu určil stav 3:0. Asistence: Sam Reinhart a Gustav Forsling.
    14:03 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    14:03
    Florida právě vstřelila branku!
    2:0 pro Panthers! Na pravém kruhu se k puku dostal ALEKSANDER BARKOV, jenž nic nevymýšlel a po krátkém váhání vyslal nechytatelnou ránu až pod břevno, o které se puk dokonce otřel. Asistence: Matthew Tkachuk a Brandon Montour.
    07:59 Brandon MONTOUR - 1:0
     
    07:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se ujímají vedení! Po přechodu modré čáry se k puku dostal obránce BRANDON MONTOUR, jenž uspěl s razantní střelou do středu klece, kterou Meriläinen neudržel a kotouč mu propadl až do sítě. Asistence: Matthew Tkachuk a Marc Staal.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 8. Montour (M. Tkachuk, M. Staal), 15. Barkov (M. Tkachuk, Montour), 22. Barkov (Reinhart, Forsling), 28. Reinhart (Montour, Barkov), 30. Luostarinen (Ekblad, Montour), 36. Cousins (Ekblad, Gudas), 37. Forsling – 25. C. Giroux (Batherson), 57. Greig (P. Brown, Brännström)


    Florida Panthers: Lyon (Guzda) – Forsling, Ekblad (A), M. Staal, Montour, Mahura, Gudas – Verhaeghe, Barkov (C), Duclair – Luostarinen, Lundell, M. Tkachuk (A) – Lomberg, E. Staal, Reinhart – G. Smith, Coli. White, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    Ottawa Senators: Meriläinen (22. Sögaard) – Sanderson, Zub, Brännström, Holden, Kleven, Bernard-Docker – B. Tkachuk (C), Stützle, Batherson (A) – DeBrincat, Greig, Giroux (A) – M. Joseph, Pinto, Sokolov – P. Brown, Kastelic, Watson.
    Trenér: D.J. Smith

    Rozhodčí: O'Rourke, Brenk – MacPherson, Gawryletz
    bahis siteleri