New Jersey – Columbus 8:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:1 (kon.) | Florida – Ottawa 7:2 (kon.)
Boston – Toronto 2:1 (po pr.) | Montreal – Washington 6:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 6:7 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Tampa 6:1 (kon.) | Nashville – Carolina 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Dallas – Philadelphia 4:1 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.) | Vegas – Los Angeles 5:2 (kon.)
Seattle – Arizona 4:2 (kon.) | San Jose – Colorado 2:6 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:2 (4:0, 1:2, 0:0)
Los Angeles Kings
Pátek 07.04.2023, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Rozhodčí následně odvolali branku pro ofsajd
     
    56:37
    Gól neplatí! Trenérská výzva kouče McLellana byla úspěšná, Karlsson projel do útočného pásma s pukem na holi v momentě, kdy už se v něm nacházel Marchessault.
    56:37 Smith vstřelil gól v přesilovce
     
    56:37
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Ne, tak ani Copley nakonec čisté konto neudrží. Hutton vyšperkoval rychlou kombinační akci pasem na Reilyho Smitha, za ránou bez přípravy Copley natahoval levé rameno bez úspěchu.
     
    55:48
    O vítězství Vegas je s velkou pravděpodobností jasno. V útočné třetině Arthur Kaliyev příliš dlouho přidržel rozehrávajícího Dorofejeva, odměnou mu je dvouminutový trest.
    34:11 Vladislav GAVRIKOV - 5:2
     
    34:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují při vlastním oslabení a ukazují, že zápas ještě rozhodně nezabalili! VLADISLAV GAVRIKOV na obranné modré obral Eichela, šikovně si potom puk hodil kolem stojícího beka a tváří v tvář brankáři uspěl bekhendovým blafákem a střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    33:09
    Přesilovou hru si zahraje i domácí mužstvo. Po pravém mantinelu nabral vysokou rychlost Michael Amadio, Sean Durzi jej zastavil za cenu hákování.
    31:24 Anže KOPITAR - 5:1
     
    31:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Štěstí se teď přiklonilo na stranu Králů, ti v přesilové hře snižují manko na čtyři góly. Kempeho nahrávku nejprve Howden bruslemi posunul k Pietrangelovi, přičemž překvapený bek hrál rovněž bruslí přímo k protihráči ANŽE KOPITAROVI, hostující kapitán následně trefil mezeru mezi Brossoitovými betony. Asistence: Adrian Kempe a Drew Doughty.
     
    30:55
    Hosté mohou zmírnit manko v oslabení, neboť si menší dvouminutový trest za podrážení Arvidssona vysloužil Ivan Barbašev.
     
    23:19
    Do úniku obdržel idelání nahrávku Phil Kessel. Na blafák si nevěřil, takže volil forhendové zakončení, které Copley kryl pravým betonem.
     
    21:02
    Pět a dost. Joonas Korpisalo na dnešní den nebude vzpomínat v dobrém, byť ani jeden inkasovaný gól nebyl vyloženě jeho chyba. Místo v brankovišti přebírá Pheonix Copley.
    21:02 Jonathan MARCHESSAULT - 5:0
     
    21:02
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Golden Knights přidávají do kolonky vstřelených gólů pětku! Riskantní přihrávku před vlastní bránu Kopitar nezpracoval a kotouč získal JONATHAN MARCHESSAULT, posunul si ho do pravého kruhu a svižný projektil napálil nad levé Korpisalovo rameno. Bez asistence.
    11:23 Nicolas ROY - 4:0
     
    11:23
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Parádní úvodní dějství v podání Vegas přináší čtvrtý gól. Po ráně Pietrangela se touš příhodně odrazil do levého kruhu k Eichelovi. Nejproduktivnější hráč celku v sezóně dlouho nerozmýšlel a doprava nabil NICOLASI ROYOVI, překvapený Korpisalo se nedokázal včas přemístit k levé tyčce. Asistence: Jack Eichel a Alex Pietrangelo.
     
    08:28
    Ve středním pásmu Zack MacEwen nebezpečně narazil nic netušícího Bena Huttona na mantinel, za což si vysloužil pětiminutový trest, nikoliv však osobní trest do konce utkání. Následně se ostrý zákrok na spoluhráče vydal trestat Nicolas Hague, jenž měl v bitce navrch, nicméně domácí zadák dostal čtyřminutový trest za vyprovokování bitky, proto se bude čtyři na čtyři, oba hráči samozřejmě dostali i pět minut za bitku.
    06:10 Chandler STEPHENSON - 3:0
     
    06:10
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Zlatí Rytíři dělají další důležitý krok směrem k udržení vedoucí pozice Západní konference! Durzi nedovoleně poslal Kessela na vlastní bránu, která vypadla ze svého postavení krátce před tím, než CHANDLER STEPHENSON po bekhendovém blafáku nasměroval Korpisalovi kotouč mezi betony. Rozhodčí se chvíli radili, následně i odjeli k videu a ve výsledku došli k rozhodnutí, že šlo o právoplatnou branku. Asistence: Phil Kessel a Zach Whitecloud.
    03:56 Ivan BARBAŠEV - 2:0
     
    03:56
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Cassidyho odskakují na rozdíl dvou branek! Chandler Stephenson obral Kupariho ještě v útočné třetině, načež dojel do levého kruhu, odtud vyslal přesnou křižnou přihrávku na IVANA BARBAŠEVA a za střelou z první k bližší tyči se brankář přesouval marně. Asistence: Chandler Stephenson.
    02:56 Phil KESSEL - 1:0
     
    02:56
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól už bude platit, ovšem prosazují se pro změnu domácí! Stephenson udržel s vypětím všech sil puk za soupeřovou svatyní, kde se jej následně chopil zkušený PHILL KESSEL, vytočil se s ním u pravé tyčky a Korpisalovi usměrnil hrací předmět mezi betony. Asistence: Ivan Barbašev.
    02:33 Trefa Kopitara neplatila pro ofsajd
     
    02:33
    Tak pozor, gól neplatí! Důvodem je postavení mimo hru předcházející trefě, v době přejezdu Vladislava Gavrikova přes útočnou modrou stál v ofsajdu později skórující Kopitar.
     
    02:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vedoucí gól střílí Králové! Byfield u pravého mantinelu přenechal kotouč kapitáni ANŽE KOPITAROVI, jehož nahození skončilo až za Brossoitovými zády, skvělou práci odvedl brankáři clonící Kempe.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. P. Kessel (Barbašev), 4. Barbašev (Stephenson), 7. Stephenson (P. Kessel, Whitecloud), 12. N. Roy (Eichel, Pietrangelo), 22. Marchessault – 32. Kopitar (Kempe, Doughty), 35. Gavrikov


    Vegas Golden Knights: Brossoit (Quick) – Pietrangelo, Martinez, Hague, Hutton, Whitecloud, McNabb – Marchessault (A), Eichel, Dorofejev – R. Smith, W. Karlsson, Amadio (A) – P. Kessel, Stephenson (A), Barbašev – Kolesar, N. Roy, Howden.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Los Angeles Kings: Korpisalo (22. Copley) – Doughty (A), Gavrikov, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Björnfot – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Kaliyev, Lizotte, Iafallo – MacEwen, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Rehman, Hanson – Knorr, Mills

    Diváci: 18 404
    bahis siteleri