Kert Park Praha – Plzeň 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 3:6 (kon.) | Dobřany – Kladno 5:3 (kon.)
Svítkov – Letohrad 1:4 (kon.) | Prachatice – Hostivař 5:9 (kon.)
konec
HBC Svítkov Stars Pardubice
1:4 (0:4, 0:0, 1:0)
SK Hokejbal Letohrad
Pátek 07.04.2023, 13:00 • JTEKT aréna • CROSSDOCK Extraliga • 21. kolo
     
    33:25
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ WABER. Prudká rána do šibenici je vhodnou odměnou všem domácím fanouškům, které neodradil ani déšť ani nepříznivý stav a zůstali na stadionu. Uvidíme, jestli se ještě Svítkov dokáže dostat do zápasu, Letohrad bude přeci jen muset hrát trochu aktivněji, nelze pouze čekat na závěrečný hvizd.

    Asistence: Matěj Kábrt
     
    12:16
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VÍT ROZLÍLEK. A další hrubá chyba domácího golmana, uvidíme, jak dlouho vydrží ještě v brance, přestože je nepochybně velmi kvalitní, dnes se mu vůbec nedaří. Domácí ztratili balónek ve vlastním pásmu, s následnou ranou zacházel golman bohorovně a hokejkou namazal Fořtovi, ten našel ještě lépe postaveného Rozlílka a už nám to tu zavání debaklem.

    Asistence: Tomáš Fořt.
     
    11:41
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je FILIP LUX. Využitá přesilovka a už je to o tři! Opět nejistý Novotný, tentokráte mu vypadla střela Macháčka z velké dálky a následně pod ním míček prostrčil Lux.

    Asistence: Michal Macháček.
     
    09:26
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je Vojtěch BOGDÁNY. Minuta hrůzy pro domácí celek, Bogdányho ránu z dálky nedokázal zastavit Lukáš Novotný a je tu druhý gól letohradského celku.

    Asistence: David Halbrštát.
     
    08:48
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PAVELCHOVANEC. Je tu první zápis do gólových análů dnešního střetnutí, na vině je golman Novotný, kterému krátce po buly vypadla rána Faltuse a Chovanec následně míček vyštoural a poslal za jeho záda.

    Asistence: Filip Faltus.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 34. Waber (Kábrt) – 9. Chovanec (Faltus), 10. Bogdány (Halbrštát), 12. Lux (Macháček), 13. Rozlílek (Fořt)


    HBC Svítkov Stars Pardubice: Novotný (Procházka), Bureš (C), Korbel, Korec, Kubíček, Martínek, Mlázovský, Bláha (A), Hrubý (A), Hudec, Kábrt, Král, Lux, Malý, Shejbal, Waber
    Trenér: Petr Kopečný

    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Sterenčák), Adamec (A), Anyž A), Doskočil, Dostál, Lajčiak, Lux, Bogdány, Chovanec, Cvejn, Faltus, Fořt, Halbrštát (C), Hubálek, Kohoutek, Levý, Macháček, Rozlílek, Šíma
    Trenér: Tomáš Friml

    Rozhodčí: Gráca, Musil