Buffalo – Carolina 4:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Dallas – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Edmonton 1:6 (kon.) | Arizona – Anaheim 5:4 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
Edmonton Oilers
Sobota 08.04.2023, 22:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Connor MCDAVID - 1:6
     
    54:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Druhou branku v utkání přidává CONNOR MCDAVID, jenž se dostal za domácí obranu a v úniku překonal Reimera. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Evan Bouchard.
    49:48 Philip BROBERG - 1:5
     
    49:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují čtvrtou brankou v řadě a upevňují své vedení. PHILIP BROBERG dorazil puk po koncovce Draisaitla, kterou Reimer ještě udržet před sebou.. Asistence: Leon Draisaitl a Derek Ryan.
    39:54 Derek RYAN - 1:4
     
    39:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení. Karlsson fatální chybou naservíroval kotouč soupeři, když se jako obránce pokusil o křížnou přihrávku žabičkou na protější stranu modré. DEREK RYAN puk zachytil a z přečíslení tři na jednoho si vyměnil kotouč s Hopkinsem a zakončil do odkryté branky. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
     
    39:41
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Nick Bjugstad – 2 min., hrubost.
     
    37:13
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Radim Šimek – 2 min., podrážení.
    30:05 Zach HYMAN - 1:3
     
    30:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Poměrně darovaná branka hráčům Oilers. Benning postavený před brankou se nepohodl s kolegou v obraně a ZACH HYMAN se zcela nerušeně dostal až před pravou tyč, kde se mu podařilo přehodit kotouč za Reimerova záda. Asistence: Mattias Ekholm a Evan Bouchard.
     
    18:20
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Mattias Janmark – 2 min., hákování.
    18:16 Connor MCDAVID - 1:2
     
    18:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V závěru první části si hosté berou těsné vedení zpět. CONNOR MCDAVID vybojoval kotouč za brankou a naservíroval ho před branku, kde proti třem hráčům soupeřil Foegele. Ten neměl šanci zakončit, ale puk vrátil k pravé tyči, kam si mezitím sjel McDavid. Asistence: Warren Foegele.
    07:03 Tomáš HERTL - 1:1
     
    07:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle odpovídají a je srovnáno. Peterson nepolevil při napadání a využil zaváhání Demerse, který puk nechal za sebou. Následovala rychlá přihrávka před branku, kde TOMÁŠ HERTL zakončoval z první k levé tyči. Asistence: Jacob Peterson.
    05:46 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    05:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    McDavid si znova individuálně rozebral domácí obranu, když se od pravého mantinelu dostal v rychlosti až na hranici brankoviště, kde se pokusil zasunout puk mezi betony Reimera. Ten kotouč vytěsnil před sebe, kde ho Hyman postrčil k pravé tyči. Zde už byl RYAN NUGENT-HOPKINS, který měl před sebou zcela odkrytou bránu. Asistence: Zach Hyman a Connor McDavid.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 8. Hertl (Peterson) – 6. Nugent-Hopkins (Hyman, McDavid), 19. McDavid (Foegele), 31. Hyman (Ekholm, Bouchard), 40. Ryan (Nugent-Hopkins), 50. Broberg (Draisaitl, Ryan), 55. McDavid (Nugent-Hopkins, Bouchard)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – M. Vlasic, E. Karlsson, Ferraro, Benning, Šimek, Thrun – Bordeleau, Couture, Zetterlund – Peterson, Hertl, Gregor – J. Svečnikov, Sturm, Labanc – MacDonald, Lorentz, Raška.
    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Nurse, Ceci, Ekholm, Bouchard, Kulak, Desharnais, Broberg, Demers – Nugent-Hopkins, McDavid, Hyman – E. Kane, Draisaitl, Yamamoto – Foegele, Bjugstad, Janmark – Kostin, Ryan.
    bahis siteleri