Chlumec n/C – Ústí n. L. 2:2 (kon.) | Hr. Králové B – Zápy 0:0 (kon.)
konec
FK Chlumec nad Cidlinou
2:2 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Neděle 09.04.2023, 10:15 • Fotbalové hřiště FK Chlumec nad Cidlinou • Česká fotbalová liga (B) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání 21. kola ČFL mezi Chlumcem nad Cidlinou a Ústím nad Labem vítěze nepoznalo, střetnutí skončilo výsledkem 2:2.

    V obou poločasech vstřelily týmy po jednom gólu. Vedoucí gól vstřelil hostující fotbalista David Černý, na nějž dokázal zareagovat Tomáš Bastin. Obrat domácích dokonal v 65. minutě Jonáš Kneifel, avšak i hosté dokázali posunout stav do nerozhodné podoby, po stříleném centru zleva se prosadil ránou z první Jaroslav Benda.

    Chlumec nad Cidlinou zůstává na sedmém místě, přičemž šesté Mladé Boleslavi B se přiblížil na rozdíl jediného bodu, Ústí nad Labem zůstává osmé o bod za dnešním soupeřem. (12:21:17)
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Arbitr Míč nechává hru plynout i dvě minuty nad rámec nastaveného času. Střelu domácího fotbalisty v pádu Plachý vyrazil nad bránu, po následném rohu hlavičkoval Tomáš Bastin nad břevno.
     
    90+9
    Nakonec dostal ještě jednu příležitost k útoku i domácí tým. Proti centru vyběhl Jan Plachý a před Tomášem Bastinem sebral balón do rukavic.
     
    90+8
    Zřejmě poslední útok střetnutí podniklo Ústí. David Černý přecenil rychlostní schopnosti Adama Uličného, který míč dostihl až mimo hrací plochu.
     
    90+7
    Schylovalo se k přečíslení dvou proti jednomu, avšak Martinu Klimtovi finální klička nevyšla, tělo před něj natlačil Lukáš Zukal.
     
    90+6
    Tomáš Bastin přes hlavu šikovně nahrál za obranu Vojtěchu Řezníčkovi, který z hranice šestnáctky přetáhl centr na Tadeáše Zemana.
     
    90+5
    V momentě, kdy na trávníku leželi dva domácí fotbalisté, tak přišel přetažený centr zprava, po němž Petr Fischer zakončoval nad břevno.
     
    90+4
    Útočný faul odpískán Tommymu Weisovi, který sice zatlačil na Lukáše Mayerhofera, aby ho nakonec zezadu podrazil.
     
    90+3
    Hodně nepovedený centr do vápna, který zamířil přímo do rukavic Jana Plachého, připravený gólman nezaváhal.
     
    90+2
    Standardka pro Chlumec nad Cidlinou. Rozběhnutý David Doležal udělal pěknou kličku Adamu Uličnému, který soka nekompromisně podrazil.
     
    90+1
    Zdálo se, že těsně bráněný Jaroslav Benda ještě stihl odcentrovat, ale míč přeci jen celým objemem byl za brankovou čárou, proto se bude odkopávat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby osm minut.
     
    89
    Dobrou práci odvedl směrem do defenzivy Jonáš Jiránek. Hostující kapitán za sebou podržel Bastina do té doby dokud balón neopustil hrací plochu.
     
    88
    Kousek za polovinou hřiště vybojoval faul na svou osobu nově příchozí Petr Fischer, když dal tělo před míč a zezadu ho sroloval Zukal.
     
    88
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
    ze hřiště odchází Ondřej Černý, přichází Marek Jungmann.
     
    88
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
    ze hřiště odchází Ondřej Kolařík, přichází Petr Fischer.
     
    86
    Na obou stranách nyní můžeme vidět velké množství nepřesností. Vzduchem neuspělo ani hostující mužstvo, za příliš vysokým balónem se adresát David Černý jenom podíval.
     
    85
    Ačkoliv měl dostatek času, tak Vojtěch Řezníček vyslal z pravého křídla centr, na nějž Tomáš Bastin neměl šanci dosáhnout.
     
    84
    Zahrál si i Kryštof Lichtenberg, do jehož blízkosti prodloužil nákop Adam Černý, gólman v poklidu sebral kulatý nesmysl do rukavic.
     
    83
    David Doležal vyslal hodně nepovedenou nahrávku za obranu, za níž nevystartoval žádný ze spoluhráčů, míč doputoval až k brankáři.
     
    82
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou:
    ze hřiště odchází Ondřej Vaníček, přichází Tommy Weis.
     
    81
    Protiútok táhlo Ústí nad Labem pravou stranou. Oblouček za obranu dostal Ondřej Kolařík, leč nezvládl natlačit tělo před Tadeáše Zemana.
     
    80
    Útočnou akci podnikli rovněž domácí. Při přetaženém centru Vojtěch Řezníček předskočil konkurenta, ale míč po špatném zpracování usměrnil přímo do Plachého rukavic.
     
    79
    Za silného deště nabral velkou rychlost po pravé lajně Ondřej Černý. Zvládl i odcentrovat, avšak pouze na hlavu obránce Kneifela.
     
    79
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou:
    ze hřiště odchází Tomáš Labík, přichází Vojtěch Řezníček.
     
    76
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
    ze hřiště odchází Patrik Kubín, přichází Martin Klimt.
     
    76
    Pěknému útoku hostujícího týmu chyběla jen gólová tečka. Od levé lajny dostal nahrávku do vnitra vápna Ondřej Černý, slabou střelu k levé tyči kryl Lichtenberg.
     
    75
    Tomáš Bastin vyvinul velký tlak na Zárybnického a získal aut, který rychle vhodil na Jonáše Kneifela, jehož zradilo zpracování.
     
    74
    Po zmatcích v pokutovém území Ústí skončil na trávníku Tomáš Bastin, načež dal rozhodčí jasně najevo, že penaltu pískat nebude.
     
    72
    Pozdě šel do skluzu Jakub Krčál, přičemž soupeře dojel dávno po odehrání, arbitr Míč zcela správně sáhl pro žlutý kartónek.
    71. Jaroslav BENDA - 2:2
     
    71
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Úspěšným srovnání zaznamenali i hosté, utkání je znovu otevřené na obě strany! Po pěkné narážečce na levé straně následoval střílený centr do pokutového území přesně do prostoru, kde se pohyboval volný JAROSLAV BENDA, dostatečně prudké zakončení po pravici gólmana Lichtenberg neudržel před brankovou čárou.
     
    71
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou:
    ze hřiště odchází Martin Kopáč, přichází Ondřej Ruml.
     
    69
    Rychle na druhou stranu, kde si za velkým vápnem připravil prostor pro zakončení Tomáš Labík, levačkou se však pořádně ukopl.
     
    68
    Ještě na útočné polovině vyprodukoval ostřejší zákrok Ondřej Kolařík, který proti žlutému trestu vůbec neprotestoval, vědom si svého provinění.
     
    68
    Vyrovnání bylo blízko! Jaroslav Benda dostal v přečíslení dvou na jednoho skvělou nahrávku na střed. Brankář Kryštof Lichtenberg střelci skvěle zmenšil střelecký úhel a zaznamenal perfektní zákrok levou rukou.
     
    67
    Je jasné, že hosté nyní musí přidat směrem do ofenzivy. Zprava centroval Jaroslav Benda, vzdušnému prostoru kraloval Tadeáš Zeman.
    65. Jonáš KNEIFEL - 2:1
     
    65
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Chlumec je o krok napřed! Při rychlé akci dostal nahrávku na střed Tomáš Labík. Záložník zachoval chladnou hlavu a místo zbytečného kličkování posunul míč doleva na osamoceně nabíhajícího JONÁŠE KNEIFELA, proti ráně k bližší tyči byl Plachý bezmocný.
     
    64
    Individuální akci podnikl Patrik Kubín. Proběhl mezi dvěma protihráči, načež neuspěl proti dobře pozičně stojícímu Zukalovi.
     
    63
    Vraťme se k tomu, co se děje na trávníku. Uvnitř šestnáctky dostal ideální nahrávku do nohy Ondřej Vaníček, z dobré pozice vystřelil po zpracování vedle levé tyče.
     
    62
    Do areálu pro Matyáše Stružinského dokonce přijela sanitka, které blokuje vjezd auto jednoho z fanoušků, ten byl vyzván k jeho okamžitému přeparkování.
     
    61
    Při pokus o oblouček za obranu Jaroslav Benda podklouzl a trefil záda Lukáše Zukala, vzápětí Kryštof Lichtenberg sebral míč těsně před Davidem Černým.
     
    60
    Střílený centr od pravé lajny měl oči. Adresátem byl na zadní tyči situaci uzavírající David Černý, ten na kulatý nesmysl těsně nedosáhl.
     
    58
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
    ze hřiště odchází Matyáš Stružinský, přichází Lukáš Mayerhofer.
     
    58
    Exekuce standardky proběhla v momentě, kdy hosté hráli v deseti hráčích, centrovaný balón si pohlídal Jakub Krčál.
     
    57
    Společně s členem realizačního týmu Chlumce pomohly nosítkám ze hry dva domácí a jeden hostující hráč, utkání bude za chvíli pokračovat.
     
    56
    Bohužel, s Matyášem Stružinským to nevypadá dobře a do akce míří nosítka, evidentně se jednalo o náraz do hlavy. Doufejme, že hráč Ústí bude co nejdříve zase v pořádku.
     
    55
    Další nepříjemný střet, jehož obětí byl Matyáš Stružinský, do nějž narazil Tomáš Bastin a i on se nevyhnul žlutému napomenutí.
     
    54
    Za přetaženým centrem naskakoval Jonáš Jiránek. Hostující kapitán zakončoval těsně bráněný Zukalem vedle levé tyče.
     
    53
    První žlutou kartu střetnutí si vykoledoval domácí kapitán Petr Veselka, který na polovinu přiběhl pozdě do souboje s konkurentem, jehož nekompromisním způsobem poslal k zemi.
     
    52
    S těžkou malou domů si Kryštof Lihtenberg poradil, když skákající míč zpracoval a těsně kolem nohy Davida Černého ho poslal k Zukalovi.
     
    51
    Po souboji zůstal na trávníku ležet Jaroslav Benda. Po chvilce se zvedl na nohy bez cizí pomoci a zdá se, že bude schopen v zápase pokračovat.
     
    50
    Tomáš Bastin si bez problémů poradil s Vojtěchem Zárybnickým, nicméně střílený centr mu vůbec nevyšel, našel pouze Stružinského.
     
    49
    Na druhé straně si v poslední chvíli rozmyslel zakončení Ondřej Vaníček a místo toho nahrával do vápna Tomáši Bastinovi, jemuž v klíčový okamžik přeskočil míč přes nohu.
     
    48
    Za velkým vápnem se otevřel prostor před Ondřejem Černým, který jej ale nevyužil, svou střelou trefil prvního clonícího soka.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:18.
     
    První poločas zápasu mezi Chlumcem nad Cidlinou a Ústím nad Labem přinesl dvě branky, po jedné na každé straně. Skóre střetnutí otevřel ve 4. minutě David Černý, načež se domácí postupně začali dostávat více do hry a i na jejich straně se prosadil nejlepší střelec týmu, ve 25. minutě vyrovnával a současnou podobu výsledku stanovil Tomáš Bastin.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Dlouhý nákop Ondřej Kolařík prodlužoval za sebe, kde tušil Davida Černého, toho však předskočil Lukáš Zukal.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Tomáš Bastin v souboji jeden na jednoho přetlačil Bohumila Hudce. Ve finále možná koncovku mírně uspěchal, když vypálil sice solidní ránu, avšak vedle levé tyče.
     
    43
    Chlumec zvolil rozehrávku rohu nakrátko, což se neukázalo býti tím nejlepším řešením, vzápětí totiž přišel přetažený míč, na nějž neměl šanci žádný z fotbalistů dosáhnout.
     
    42
    Ondřej Vaníček mrštně proklouzl kolem Zárybnického, jenže měl smůlu, že byl už pod příliš velkým úhlem, zakončení zblokoval Stružinský na roh.
     
    41
    Z hranice velkého vápna vyslal nepovedenou přízemní střelu Adam Uličný, kulatý nesmysl se pomalým tempem dokutálel ke gólmanovi.
     
    40
    Přestože mohl přihrávat, tak si Tomáš Bastin věřil proti dvěma konkurentům, pokus o kličku bez větších problémů vypíchl Matyáš Stružinský.
     
    39
    Kryštof Lichtenberg křikl na Zemana a dočkal se od něj malé domů, po rychlém zpracování našel na polovině hřiště volného Kneifela.
     
    38
    Domácí mužstvo podniklo rychlý protiútok, který nebyl vůbec špatný! Centr zleva Ondřej Vaníček prodlužoval za sebe a na zadní tyči číhající Tomáš Labík na míč těsně nedosáhl.
     
    37
    Balón vyslaný od rohového praporku zamířil do přehuštěného prostoru, kde se různě poodrážel, aby ho nakonec odpálil do bezpečí Jakub Krčál.
     
    36
    Centrovaným balónem od pravé lajny se prezentoval Jaroslav Benda. Bránící Lukáš Zukal s vypětím všech sil odhlavičkoval míč alespoň na roh.
     
    35
    Tadeáš Zeman měl velké problémy s bráněním rozběhnutého Ondřeje Kolaříka, nakonec na dlouhou nohu odkopl hrací předmět do autu.
     
    34
    Své defenzivní povinnosti na jedničku splnil Vojtěch Zárybnický. Zakřižoval Jonáše Kneifela a zvládl i přesně rozehrát k levé lajně na Uličného.
    33. David Černý vypálil těsně vedle pravé tyče
     
    33
    Moc nechybělo! David Černý získal míč na pravé straně šestnáctky. Nejpve nahrál na střed, což nevyšlo, ale balón se k němu vrátil, vzápětí vyslal tvrdou křižnou ránu nártem a kulatý nesmysl proskákal o kousek vedle brány.
     
    32
    Hodně nepovedený pas k levé lajně, kde Tadeáš Zeman neměl žádného ze spoluhráčů, Matyáš Stružinský celou situaci pohlídal očima.
     
    31
    Sám proti třem si věřil Tomáš Bastin. Dle očekávání skrze nimi neprošel až před bránu, ale chytře trefil Jiránka, od nějž se hrací předmět odrazil do zámezí.
     
    30
    Po levé lajně nakopával Martin Kopáč. Pomezní rozhodčí měl celou situaci přímo před sebou a všiml si, že míč v jednu chvíli opustil hrací plochu, proto nařídil aut.
     
    29
    Za velkým vápnem dostal příliš mnoho volného prostoru Tomáš Bastin, jenž vyzkoušel střelu, balón se vznesl vysoko nad břevno.
     
    28
    U pravé lajny svedl zajímavý souboj jeden na jednoho David Doležal s Adamem Uličný, domácí fotbalista nakonec vybojoval autové vhazování.
     
    27
    A svěřenci kouče Sazimy se okamžitě pokusili o obrat. Tentokráte zleva centroval Tadeáš Zeman, ovšem přímo na hlavu soupeře Hudce.
    25. Tomáš BASTIN - 1:1
     
    25
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    Máme tu zasloužené vyrovnání! Jonáš Kneifel od levé lajny centroval s hlavou nahoře na TOMÁŠE BASTINA, který si balón zpracoval mezi dva konkurenty a střelou pravačkou z otočky míč nasměroval nechytatelným způsobem po zemi k pravé tyčce.
     
    24
    Konečně domácím vyšel centr od praporku, po němž došlo k zakončení, avšak slabému, navíc směřujícímu vedle levé tyče.
     
    23
    Chlumec nad Cidlinou začíná mít herně navrch. Zprava centroval Petr Veselka, clonící Matyáš Stružinský srazil míč jenom na roh.
    22. Kneifel na Plachého nevyzrál
     
    22
    Tadeáš Zeman znovu v akci, když po levé lajně pláchl osobnímu strážci a vyslal parádní střílený centr na střed velkého vápna, odkud v gólové pozice střílel Jonáš Kneifel, Jan Plachý se však roztáhl a předvedl skvělý zákrok levou nohou!
     
    21
    Brankáři Janu Plachému se nepovedl odkop od brány, který poslal ještě před polovinu hřiště, nicméně Tadeáš Zeman hlavičkoval jenom k protihráči.
     
    20
    Dobých třicet metrů běžel s balónem Jakub Krčál, protože neměl komu nahrát. Když už neměl síly, tak zkusil najít Doležala, ale toho měl pod kontrolou Stružinský.
     
    19
    Útočný faul odpískán Tomáši Bastinovi, jenž se zapřel do vzdušného souboje, ovšem smolně trefil loktem Bohumila Hudce.
     
    18
    Polovysoký centr z pravé strany Tomáš Bastin šikovně prodlužoval patičkou za sebe, kde Vojtěch Zárybnický odkopával v poslední chvíli před Labíkem.
     
    17
    Lukáš Zukal moc dobře věděl, že se k němu vysokou rychlostí blíží David Černý, proto nevymýšlel žádné složitosti a míč poslal brankáři.
     
    16
    Pro centrovaný balón od pravé lajny vyběhl Jan Plachý a hrací předmět bez problémů zachytil, protože se v blízkosti nenacházel žádný z hráčů Chlumce.
     
    15
    Mezi dva protihráče dostal na levou stranu šestnáctky nahrávku David Doležal. Vyzkoušel technický obstřel na zadní tyčku, který zblokoval jeden z obránců.
     
    14
    Dobrou práci odved Ondřej Kolařík, když sice nechal hlavičkovat Tadeáše Zemana, avšak jenom za sebe, kde byli fotbalisté Ústí.
     
    13
    Útok domácích pokračoval rohovým kopem. Centr na přední tyč byl znovu příliš krátký a Jonáš Jiránek neměl žádné problémy se zažehnáním nebezpečí.
     
    12
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Tadeáš Zeman, který si narazil s Jonášem Kneifelem a odcentroval, ovšem přímo do prvního clonícího soka.
     
    11
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Tadeáš Zeman vysílal dlouhý nákop za obranu, jenže adresát Tomáš Bastin zareagoval příliš pozdě.
     
    10
    Přihrávka Davida Doležala na pravou stranu měla oči. Odtud jsme měli možnost sledovat centr do vápna, Tomáš Bastin se ale přes soupeře ke střele neprotlačil.
     
    9
    Pod tlakem Tomáš Labík nevymýšlel žádné složitosti a z poloviny hřiště volil dlouhou malou domů brankáři, Lichtenberg z druhého doteku vrátil balón na útočnou polovinu.
     
    8
    Od praporku přišel polovysoký míč na přední tyčku, kde měl celou situaci pod kontrolou David Černý, kulatý nesmysl odhlavičkoval mimo velké vápno.
     
    7
    Patrik Kubín podklouzl a do protiútoku směřoval Jakub Krčál, jenž volil vysoký míč k pravé lajně, odkud nepřišel zblokovaný centr, domácí budou kopat roh.
     
    6
    Do přehuštěného prostoru vypálil Adam Uličný. Chumel hráčů neprostřelil, Ústí nad Labem bude pokračovat autovým vhazováním.
    4. David ČERNÝ - 0:1
     
    4
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Brzkým gólem se vedení ujímají hosté! Ondřej Kolařík dostal přihrávku na útočnou polovinu, aby následně vymyslel parádní pas za obranu na rozběhnutého DAVIDA ČERNÉHO a ten tváří v tvář brankáři poslal přízemní střelu placírkou podél jeho levé nohy.
     
    4
    Hostům vůbec nevyšla konstruktivní akce. Nikým neatakovaný Vojtěch Zárybnický hrál z pozice stopera za paty Bohumilu Hudcovi.
     
    3
    S nákopem na obranu si chtěl poradit David Černý, avšak zpracování mu nevyšlo, navíc útočným faulem atakoval Zárybnického.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních tmavě modrých dresech, fotbalisté Ústí nad Labem pro dnešní střetnutí oblékli dresy barvy červené.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Chlumec nad Cidlinou: Lichtenberg – Zukal, Krčál, Vaníček, Kneifel, Zeman, Bastin, Doležal, Labík, Veselka (C), Kopáč.
    Náhradníci: Petr – Jacobovici, Ruml, Weis, Řezníček, Ludvík, Gluski.
    Trenér: Miloš Sazima

    FK Ústí nad Labem: Plachý – Hudec, Stružinský, Zárybnický, Jiránek (C), D. Černý, Uličný, Kolařík, O. Černý, Kubín, Benda,
    Náhradníci: Dombrovskij – Mayerhofer, Čítek, Zůza, Fischer, Klimt, Jungmann.
    Trenér: Vít Raszyk

    Rozhodčí: Míč – Nedvěd, Krupka.
     
    FK Ústí nad Labem

    Ústí nad Labem okupuje osmou pozici, tedy jednu za dnešním soupeřem s odstupem jediného bodu. Okamžitý návrat do druhé nejvyšší české soutěže se neuskuteční, protože ztráta na skvěle hrající Žižkov čítá propastných 27 bodů. Raszykova družina v posledním zápase přerušila sérii čtyř soutěžních porážek v řadě, na domácí půdě zdolala rezervu Teplic 2:0. Střelecké produktivitě vévodí dvanáctigólový David Černý.
     
    FK Chlumec nad Cidlinou

    Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou se sice nachází na sedmém místě, ale úplně v klidu být nemohou, protože na sestupové pásmo disponují pouze desetibodovým náskokem. Svěřenci trenéra Sazimy nevstoupili do jarní části sezóny vůbec dobře, když po čtyřech utkání stále čekají na vítězství, přičemž vybojovali jediný bod za remízu, minulý víkend prohráli 1:3 na hřišti suverénně vedoucího Žižkova. Nejlepším střelcem týmu je Tomáš Bastin s šesti góly.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné nedělní dopoledne. Vítám vás při sledování 21. kola ČFL, u zápasu mezi Chlumcem nad Cidlinou a Ústím nad Labem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Milan Huppert

    Branky: 25. Bastin, 65. Kneifel – 4. D. Černý, 71. Benda

    Karty:   53. Veselka (CCN), 55. Bastin (CCN), 72. Krčál (CCN) – 68. Kolařík (UNL)


    FK Chlumec nad Cidlinou: Lichtenberg – Zukal, Krčál, Vaníček (82. Weis), Kneifel, Zeman, Bastin, Doležal, Labík (79. Řezníček), Veselka (C), Kopáč (71. Ruml).
    Náhradníci: Petr – Jacobovici, Ludvík, Gluski.

    Trenér: Miloš Sazima

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Plachý – Hudec, Stružinský (58. Mayerhofer), Zárybnický, Jiránek (C), D. Černý, Uličný, Kolařík (88. Fischer), O. Černý (88. Jungmann), Kubín (76. Klimt), Benda,
    Náhradníci: Dombrovskij – Čítek, Zůza.

    Trenér: Vít Raszyk

    Rozhodčí: Míč – Nedvěd, Krupka

    Diváci: 218
    bahis siteleri