Německo – Francie 3:0 (kon.) | Maďarsko – Finsko 0:5 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 4:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
Japonsko
Pondělí 10.04.2023, 21:00 • CAA Centre, Brampton, Kanada • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Kawagučiová odjíždí na střídačku a Japonky to zkusí v šesti!
     
    53:51
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Laura Zimmermannová – 2 min., podrážení.
    50:54 Lara STALDEROVÁ - 4:3
     
    50:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Švýcarky otáčí skóre. Střelu Müllerové z pravé strany před brankou šikovně tečovala kapitánka LARA STALDEROVÁ, která posunula kotouč za záda Kawagučiové. Asistence: Alina Müllerová a Nicole Vallarioová.
    47:57 Alina MÜLLEROVÁ - 3:3
     
    47:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! A máme znovu srovnáno! Enzlerová poslala puk do jízdy ALINĚ MÜLLEROVÉ, která mohla ještě nahrávat své spoluhráče, která s ní šla do přečíslení. Müllerová se ale rozhodla zakončení vzít na sebe a střelou mezi betony Kawagučiové srovnává skóre zápasu na 3:3. Asistence: Rahel Enzlerová a Alessia Bächlerová.
     
    34:52
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Ajaka Hitosatová – 2 min., hákování.
    34:25 Aoj ŠIGAOVÁ - 2:3
     
    34:25
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonky z ničeho nic skórují! AOJ ŠIGAOVÁ vypálila kousek za modrou čarou a její rána se odrazila od zad a od brusle brankářky Br§andliové. Trochu smolný gól pro Švýcarky.. Asistence: Akane Šigaová a Rio Norová.
    26:53 Nicole VALLARIOOVÁ - 2:2
     
    26:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Švýcarky bleskově přidávají další gól a máme vyrovnáno. Jedna z japonských hráček ztratila kotouč, čehož využila NICOLE VALLARIOOVÁ, která z pozice obránkyně projela s pukem až na pravý kruh, odkud přesně mířila do vzdálenějšího horního růžku. Bez asistence.
    26:32 Lara CHRISTENOVÁ - 1:2
     
    26:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Švýcarky ale nakonec početní výhodu využívají! Do mezikruží dostala kotouč LARA CHRISTENOVÁ, jejíž střela se od horní tyčky odrazila a skončila v síti. Asistence: Alina Müllerová a Lara Stalderová.
     
    25:18
    Vyloučení v týmu Japonsko:
    Akane Šigaová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy).
     
    17:50
    Kojamaová nastřelila tyčku za Brändliovou. Teď měly Švýcarky štěstí.
     
    14:44
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Lara Stalderová – 2 min., hrubost.
    11:21 Jošino ENOMOTOOVÁ - 0:2
     
    11:21
    Japonsko právě vstřelilo branku! Japonky ale nakonec přesilovku využívají po pěkné kombinaci! Ukitaová naservírovala kotouč Itoové, která ještě pšknou zadovkou našla před brankou stojící JOŠINO ENOMOTOOVOU, která i v pádu dokázala překonat Brändliovou. Asistence: Makoto Itoová a Ruj Ukitaová.
     
    09:34
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Sinja Leemannová – 2 min., hákování.
    06:08 Remi KOJAMAOVÁ - 0:1
     
    06:08
    Japonsko právě vstřelilo branku! Japonky z první větší příležitostí odskakují do vedení. V souboji za brankou se Japonky dostaly ke kotouči. Hitosatová následně od modré našla Tokoovou, která předložila puk ke druhé tyčce REMI KOJAMAOVÉ, která se trefila nad beton Brändliové. Asistence: Haruka Tokoová a Ajaka Hitosatová.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 27. Christenová (Müllerová, Stalderová), 27. Vallarioová, 48. Müllerová (Enzlerová, Baechlerová), 51. Stalderová (Müllerová, Vallarioová) – 7. Kojamaová (Tokoová, Hitosatová), 12. Enomotoová (Itoová, Ukitaová), 35. Ao. Šigaová (Ak. Šigaová, Rio Norová)


    Švýcarsko: Braendliová (Spiesová) – Hauserová, Vallarioová, Baechlerová, Christenová, Wetliová, Sigristová, Forsterová, Hofstetterová – Leemannová, Martiová, Zimmermannová – Enzlerová, Müllerová, Stalderová – Lutzová, Rüediová, Quennecová – Jorayová, Ingoldová, Rosselová.
    Trenér: Colin Müller

    Japonsko: Kawagučiová (Kobajašiová) – Ao. Šigaová, Hitosatová, Koikeová, Hosojamadaová, Sekiová, Š. Jamašitaová, Satoová – Ukitaová, Tokoová, Kojamaová – Rir. Norová, Itoová, Ak. Šigaová – Suzukiová, Enomotoová, Wadžimaová – Rio Norová, Mijazakiová.
    Trenér: Juji Izuka

    Rozhodčí: Kainbergerová (AUT), Tassoniová (USA) – Hammarová (SWE), Saarimäkiová (FIN)
    bahis siteleri