Bulharsko – Nový Zéland 7:2 (kon.) | Belgie – SAE 3:4 (kon.) | Mexiko – Turecko 0:5 (kon.)
konec
Bulharsko
7:2 (4:0, 0:0, 3:2)
Nový Zéland
Úterý 18.04.2023, 12:00 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je z mojí strany vše. Vy ale můžete sledovat další dávku exotického hokeje. Na programu jsou další zápasy Divize II.B a také jedno utkání Divize III.A. Na shledanou! (14:24:19)
     
    Střely na branku – 46:29
     
    Hokejisté Bulharska jsou po druhém utkání na turnaji stoprocentní a s největší pravděpodobností si už nemusejí dělat starosti se záchranou. Naopak, mohou zkusit zaútočit na medailové pozice. Nový Zéland naopak zůstává bez bodu a začíná se dostávat do pořádných problémů.

    Dnešní utkání bylo jednoznačné. Bulhaři ho rozhodli čtyřmi góly už v první třetině. Ve druhé části se Novozélanďané zlepšili a zastavili gólový příděl. Skóre se tak opět měnilo až v závěrečné dvacetiminutovce. Bulharsko odskočilo na 6:0 zásahy Daniela Dilkova a Alexeje Jotova, který dovršil hattrick. Poté se dočkali konečně i Ice Black, když z levého kruhu přesně zamířil Robin Vortanov. Pak vytekli nervy bulharskému brankáři Dimitrovovi, který napadl protihráče a vyfasoval trest ve hře. V následné hře 4 na 4 se podruhé v utkání trefil Daniel Dilkov. Poslední slovo si vzal 45 sekund před koncem novozélandský Čech Ondřej Kozák, jenž dopravil nohou kotouč za brankovou čáru.
     
    Nejlepším hráčem Bulharska byl vyhlášen autor tří gólu Alexej Jotov. Za Nový Zéland si převzal ocenění brankář Joel Hasselman. Ten nastoupil v 19. minutě za stavu 0:4. Ve druhé třetině ho Bulhaři nepřekonali, ve třetí části pak inkasoval třikrát.
     
    Konec zápasu.
    59:15 Ondřej KOZÁK - 7:2
     
    59:15
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A ta přišla! Alexander Polozov nahazoval z pravé strany puk do ohně. Trefil před brankou stojícího ONDŘEJE KOZÁKA, který nohou nasměroval kotouč za brankovou čáru – 7:2. Asistence: Alexander Polozov.
     
    59:01
    Poslední minuta třetí třetiny. Novozélanďané se ještě sympaticky snaží alespoň o korekci.
     
    57:38
    Oba týmy už hrají v plném počtu.
     
    57:30
    Střela od modré čáry zaměstnala Karabadjakova. Bulharský brankář použil pravý beton.
     
    56:45
    Alex Regan ujížděl dopředu na levé straně. Byl ale vytlačen mimo střeleckou pozici.
     
    55:37
    Vyloučení na obou stranách. Jordan Challis potrestán za nedovolené bránění, Nikola Tčaliov pak neudržel nervy na uzdě a oplácel.
     
    54:33
    Nyní už je Bulharsko v plném počtu.
     
    53:54
    Nahození Kozáka vyrazil Karabadjakov k Liamovi Dallimoreovi. Jeho bekhendovou dorážku vytěsnil bulharský brankář vyrážečkou za branku a nakonec si efektním semaforem poradil s ranou Robina Vortanova z levého kruhu. Střídačka Bulharska aplauduje svému gólmanovi!
     
    53:40
    Novozélanďané se snaží o korekci stavu a v přesilovce jsou hodně aktivní.
     
    53:02
    Karabadjakov předvedl několik dalších zákroků a ukazuje, že to také není žádný nazdárek.
     
    52:29
    Alexander Polozov přejel modrou čáru a vypálil na Karabadjakova. Náhradní bulharský brankář byl připraven a sáhl si pro puk lapačkou.
     
    51:33
    Ellis je na ledě. Začíná tříminutová přesilovka Nového Zélandu.
    49:44 Daniel DILKOV - 7:1

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Jotov (Tčaliov), 10. Vasilev (Bojadjiev), 18. Jotov (Nikolov, Tčaliov), 19. V. Dikov (Vasilev), 41. Dilkov (V. Dikov, Gatčev), 49. Jotov (V. Dikov), 50. Dilkov – 49. Vortanov (Dallimore), 60. Kozák (Polozov)


    Bulharsko: Dimitrov (50. Karabadjakov) – K. Dikov, Gatčev (C), Bojadjiev (A), D. Georgiev, Muhačev, Stamenov, B. Dikov, Rajnov – Vasilev, Dilkov, V. Dikov – Tčaliov (A), Nikolov, Jotov – Džorov, Nakov, Vačkov – Kožuharov, Todorov.
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Nový Zéland: Kercso-Magos (19. Hasselman) – Burns, Craig, Nicholls, Regan, Louw, Lane, Hayward-Jones, Tappin – Vortanov, Cox (C), Ellis – Kozák, Joyce, Polozov – Challis (A), Orr, Dallimore – Henderson (A).
    Trenér: Anatolij Chorozov

    Rozhodčí: Love-Dekazos (AUS) – Čch' (CHN), Kavlakoglu (TUR)

    Diváci: 63
    bahis siteleri