Kanada – Švédsko 0:8 (kon.) | USA – Lotyšsko 7:1 (kon.) | Česko – Slovensko cz 2:3 (2:3 po s.n.)
Finsko – Švýcarsko 4:2 (kon.)
konec
Kanada
0:8 (0:5, 0:1, 0:2)
Švédsko
Čtvrtek 20.04.2023, 14:30 • Raiffeisen Arena, Porrentruy • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    59:45
    Gustaf Kangas se v oslabení řítil sám na D´Aiglea, který si z forhendového blafáku nenechal proklouznout puk mezi betony.
     
    58:33
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Elliot Stählberg – 2 min., krosček.
    56:08 Felix Unger Sörum - 0:8
     
    56:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    FELIX UNGER SÖRUM zametl puk do poloprázdné branky a okamžitě šel děkovat Stenbergovi za chirurgicky přesný centr z pravého křídla, kde švédský kapitán pomohl na mantinel natlačenému Wahlbergovi. Asistence: Otto Stenberg, Anton Wahlberg.
     
    53:51
    Tristan Bertucci v individuálním nájezdu neprolomil střeleckou smůlu Kanaďanů. Erliden se dnes zdá být nepřekonatelný.
     
    51:53
    Andrew Gibson je po Porteru Martonem dalším Kanaďanem, jenž odstupuje ze zápasu s trestem do konce zápasu. Zámořský tým bude podruhé čelit pětiminutovému oslabení.
     
    44:58
    Otto Stenberg vyvázl jen s menším trestem za napadení. Kanada si zahraje první přesilovou hru.
    41:44 Otto STENBERG - 0:7
     
    41:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Wahlberg vybruslil z tlačenice u levého mantinelu a přeložil kotouč OTTU STENBERGOVI, který po deseti sekundách přesilovky pět na tři zvýšil náskok krásnou střelou zápěstím do protipohybu D´Aiglea. Asistence: Anton Wahlberg, Axel Sandin-Pellikka.
     
    41:34
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Macklin Celebrini – 2 min., krosček.
     
    39:51
    Za vražení do Axela Hurtiga vyfasoval Porter Martone trest na 5 minut a osobní trest do konce zápasu! Švédy čeká dlouhatánská přesilovka.
     
    34:10
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Tanner Howe – 2 min., krosček.
     
    32:59
    Kanaďané asi litují, že Gabriel D'Aigle nechytá od první minuty! Šestnáctiletý gólman nyní zmařil samostatný únik Ungera Söruma.
    25:32 Zeb FORSFJÄLL - 0:6
     
    25:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Zatímco první přesilovka se Švédům nepovedla, tak druhou předčasně ukončili gólem na 6:0! ZEB FORSFJÄLL nejdříve napálil Burnse. Přihrávka Thea Lindsteina mu ale dala druhou šanci a to už prudká střela zápěstím prošla mezi betony D´Aiglea. Asistence: Theo Lindstein, Axel Sandin-Pellikka.
     
    24:56
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Andrew Cristall – 2 min., podrážení.
     
    15:36
    Za drobnou šarvátku v přerušené hře usedli na trestnou lavici Dower Nilsson a MacDonell. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:28
    Střídání v týmu Kanada:
    ze hřiště odchází Carson Bjarnason, přichází Gabriel D'Aigle.
    13:28 Anton WAHLBERG - 0:5
     
    13:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A další švédský gól. Po rozehrávce Willandera si ANTON WAHLBERG vyměnil puk s Forsfjällem a střelou na bližší tyč vyhnal z branky Bjarnasona, jenž dnes doslova nic nechytil. Asistence: Zeb Forsfjäll.
    12:51 Axel SANDIN-PELLIKKA - 0:4
     
    12:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Strašidelně pomalé střídání Kanady je potrestáno čtvrtým gólem v její síti! Jednoduchý ťukes v přečíslení zakončil AXEL SANDIN-PELLIKKA, pro kterého je to už třetí kanadský bod v zápase. Asistence: Otto Stenberg, Theo Lindstein.
    10:43 Noah Dower Nilsson - 0:3
     
    10:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Otto Stenberg promarnil obrovskou šanci. Švédové si ve středním pásmu vzali kotouč nazpátek a v tlaku kolem brankoviště ho propasírovali za Bjarnassona. Zpoza branky pohotově zasunul puk kolem tyčky NOAH DOWER NILSSON. Asistence: Axel Sandin-Pellikka, Zeb Forsfjäll.
     
    06:48
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Macklin Celebrini – 2 min., sekání.
    04:53 Noel NORDH - 0:2
     
    04:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu nečekaný začátek utkání, Švédové dávají ze druhé střely druhý gól! Jeden z Kanaďanů poslal puk o mantinel jen k modré čáře, odkud nahodil Axel Sandin-Pellikka a Bjarnason pak nestačil zareagovat na teč NOELA NORDHA. Asistence: Axel Sandin-Pellikka.
    03:33 Otto STENBERG - 0:1
     
    03:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bjarnason inkasuje z první švédské šance! Kapitán OTTO STENBERG se blýskl bezchybnou individuální akcí, kterou u vrcholku pravého kruhu vyšperkoval přesnou střelou zápěstím. Brankář Kanady neměl dobrý výhled, neboť před ním zaparkoval Kangas. Asistence: Tom Willander, Felix Unger Sörum.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Stenberg (Willander, Unger Sörum), 5. Nordh (Sandin-Pellikka), 11. Dower Nilsson (Sandin-Pellikka, Forsfjäll), 13. Sandin-Pellikka (Stenberg, Lindstein), 14. Wahlberg (Forsfjäll), 26. Forsfjäll (Lindstein, Sandin-Pellikka), 42. Stenberg (Wahlberg, Sandin-Pellikka), 57. Unger Sörum (Stenberg, Wahlberg)


    Kanada: Bjarnason (14. D'Aigle) – Dragicevic, Bertucci, Price, Allen (C), Gibson, Burns, Yakemchuk – Barlow (A), Cristall (A), Celebrini – Howe, Lardis, Ritchie – Catton, Martone, Wood – Halaburda, MacDonell, Pharand.
    Trenér: Jeff Truitt

    Švédsko: Erliden (Thelin) – Sandin-Pellikka, Lindstein (A), Willander, Wikman, Landén (A), Hurtig – Edstrom, Unger Sörum, Stenberg (C) – Dower Nilsson, Forsfjäll, Wahlberg – G. Kangas, Zether, Nordh – Pettersson, Stählberg, Johansson.
    Trenér: Anders Eriksén

    Rozhodčí: Kika (CZE), Kohlmüller (GER) – Rampír (CZE), Schlegel (SUI)
    bahis siteleri