Thajsko – Turkmenistán 3:6 (kon.)
konec
Thajsko
3:6 (0:0, 0:3, 3:3)
Turkmenistán
Čtvrtek 20.04.2023, 20:00 • The Ice Station - Kapské Město • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 BAYMYRADOV - 3:6
     
    59:32
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Tak je to tu! Gól do prázdné branky. Autorem branky je BAYMYRAT BAYMYRADOV. Ten si počíhal za brankou, trefil do nohy jednoho ze soupeřů a po odrazu zasunul puk do opuštěné brány. Bez asistence.
    56:44 ISAKSSON - 3:5
     
    56:44
    Thajsko právě vstřelilo branku! Tak přecejen. Je to jen 3:5. Dorážka dvakrát tečované rány, obstřelení brankáře. Turkmenistán se musí obávat, měl by hru zklidnit a podržet kotouč. Autorem branky je JAN MIKAEL ISAKSSON. Asistence: KIm Juhani Aarola.
    53:51 ISAKSSON - 2:5
     
    53:51
    Thajsko právě vstřelilo branku! Autorem branky je JAN MIKAEL ISAKSSON. Isaksson si našel kotouč, připravil si ho a vypálil přímo do šibenice od mantinelu. Krásný gól a je to zase jen o tři branky. Asistence: Ken Edvin Kindborn, Patrik Forstner.
    49:54 BAYMYRADOV - 1:5
     
    49:54
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Tak jsem to zakřikl. Autorem branky je BAYMYRAT BAYMYRADOV. Baymyradov zasadil asi definitivní ránu soupeři. Počíhal si na přihrávku soupeře, zachytil jí a ujížděl sám na branku, natlačil se a puk dojel setrvačností po takové polostřele do brány. Bez asistence.
    47:38 THANAKROEKKIAT - 1:4
     
    47:38
    Thajsko právě vstřelilo branku! Využitá přesilovka 5 na 4. Krásná střela od modré z nápřahu a těsně nad beton, výtečně namířená, výtečně provedeno. Thajsku tak dává menší naději. Je to už jen 1:4. Autorem branky je PAPAN THANAKROEKKIAT. Asistence: Hideki Nagayama, KIm Juhani Aarola.
    41:02 BAYHANOV - 0:4
     
    41:02
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Autorem branky je NOVRUZ BAYHANOV. Krásné sjetí si do slotu a střela přes obránce pod lapačku nad beton. je to 4:0 a to vyapdá s Thajci už bledě. Asistence: Pavel Barkovskij.
    29:59 A. NURYYEV - 0:3
     
    29:59
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Roztrhl se pytel s góly. Autorem branky je ARSLAN NURYYEV. Střela od modré a teč těsně před brankářem a puk jde pod břevno branky thajského brankáře. 3:0 pro Turkmenistán. Asistence: Gurbanmyrat Tanyyev.
    25:16 ESENOV - 0:2
     
    25:16
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Další využitá přesilovka, tentokráte 5 na 4. POčkání si za brankou, hráč si počkal až bude volný jeho kolega, posunul kotouč před branku a tam byl Esenov, který poslal puk pod vyrážečku krásně do branky. Autorem branky je OVEZGULY ESENOV. Asistence: Alexandr Vahovskij, Ahmet Gurbanov.
    24:00 GELDIMYRADOV - 0:1
     
    24:00
    Turkmenistán právě vstřelil branku! Využitá přesilová hra pět na tři. Přihrávka přess osu na volného hráče a zasunutí kotouče po ledě do branky. Je to 1:0 pro hosty. Ti otevírají účet utkání. Autorem branky je ARSLAN GELDIMYRADOV. Asistence: Pavel Barkovskij, Amangeldi Aganiyazov.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 48. Thanakroekkiat (Nagayama, Aarola), 54. Isaksson (Kindborn, Forstner), 57. Isaksson (Aarola) – 24. Geldimyradov (Barkovskij, Aganiyazov), 26. Esenov (Vahovskij, Gurbanov), 30. A. Nuryyev (Tanyyev), 42. Bayhanov (Barkovskij), 50. Baymyradov, 60. Baymyradov


    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) -KIndborn, Nagayama, Harnchaipibulgul, Thanakroekkiat, Chan-Urai, Vatanapanyakul, Ingkharratphitahakon – Forstner, Aarola, Isaksson – Khuhakaew, Limpinphet, Kitayama – Sukwiboon, Jaratwuttipreeda, Luckanatinakorn – Honswadhi
    Trenér: Tomáš Šťastný

    Turkmenistán: Myradov (Ašyrov) – Aganijazov, Annasaparov, Kakajanov, Tanyjev, Hydyrov, Kakabajev, Kakyjev, M. Nuryjev – Geldimyradov, Dovletmyradov, Barkovskij – Bayhanov, A. Nuryjev, Baymyradov – Gurbanov, Vahovskij, Esenov – Bajdžajev
    Trenér: Bayram Allayarov

    Rozhodčí: Benvegnu – Alameri, Perez

    Diváci: 30
    bahis siteleri