Nový Zéland – SAE 1:7 (kon.) | Belgie – Mexiko 11:2 (kon.) | Bulharsko – Turecko 5:3 (kon.)
konec
Nový Zéland
1:7 (1:1, 0:4, 0:2)
Spojené arabské emiráty
Čtvrtek 20.04.2023, 12:00 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:01 Sergej KUZNĚCOV - 1:7
     
    48:01
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    A je to 7:1! Debakl Nového Zélandu pokračuje. SERGEJ KUZNĚCOV obkroužil branku soupeře a zakončil k pravé tyči Kercsa-Magose, který nedokázal kotouč zachytit. Asistence: Abdulla Alhumaidi.
    46:57 Maxim ZACHAROV - 1:6
     
    46:57
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    MAXIM ZACHAROV prokázal svou rychlost, dostal se za Haywarda Jonese a vystřelil na branku Kercsa-Magose. Prakticky okamžitě byl sestřelen Joshuou Louwem do brankáře Nového Zélandu, který je pořádně otřesen. Gól ovšem platí a SAE vedou už 6:1! Asistence: Alichan Bassajev, Ilja Čujkov.
    34:56 Ilja ČUJKOV - 1:5
     
    34:56
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    ILJA ČUJKOV, který se vrátil z trestné lavice, si v útočném pásmu našel volnou pozici před kruhy, dostal přihrávku od Vukoji a přesně mířenou ránou po ledě zvyšuje na 5:1 pro SAE! Asistence: Luka Vukoja, Maxim Zacharov.
    29:54 Arťom KLAVDIJEV - 1:4
     
    29:54
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    A je to 4:1! ARŤOM KLAVDIJEV svou bruslí narušil rozehrávku Nového Zélandu, snažil se přihrát před brankoviště soupeře, ale bránící Vortanov srazil puk směrem k brance do brusle Jaxsona Laneho, od níž se kotouč odrazil za záda Kercsa-Magose. Takový pinball naživo. Bez asistence.
    26:30 Sergej KUZNĚCOV - 1:3
     
    26:30
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Další parádní akce hráčů SAE, kteří odskakují velmi rychle do dvoubrankového vedení! Od zadního mantinelu si lehce vybruslil J. Al Dhaheri, který přesným pasem našel mezi kruhy SERGEJE KUZNĚCOVA, jenž střelou pod horní tyč zvyšuje na 3:1! Asistence: Juma Al Dhaheri, Maxim Zacharov.
    25:25 Juma Al Dhaheri - 1:2
     
    25:25
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Krásná střela JUMY AL DHAHERIHO, který z okraje mezikruží poslal puk pod horní tyč brány Kercsa-Magose a strhává tím vedení na stranu Spojených arabských emirátů! Asistence: Sergej Kuzněcov.
    04:40 Maxim ZACHAROV - 1:1
     
    04:40
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Přečíslení dvou proti jednomu. MAXIM ZACHAROV zavezl puk do útočného pásma a rozhodl se raději z pravého kruhu vystřelit, než přihrávat do levé strany rozjetému Čujkovovi. A vyplatilo se! Kercsovi-Magosovi puk propadl do branky. Asistence: Dmitrij Šapavalov.
    02:38 Liam DALLIMORE - 1:0
     
    02:38
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Přišel rychlý protiútok Nového Zélandu a nečekaný úder! LIAM DALLIMORE si sjel před branku soupeře, dostal přihrávku od zadního hrazení a rychle podstřelil brankáře Tomljenoviče! Asistence: Joshua Louw, Kahu Joyce.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Dallimore (Louw, Joyce) – 5. Zacharov (Šapavalov), 26. Juma Al Dhaheri (Kuzněcov), 27. Kuzněcov (Juma Al Dhaheri, Zacharov), 30. Klavdijev, 35. Čujkov (Vukoja, Zacharov), 47. Zacharov (Bassajev, Čujkov), 49. Kuzněcov (Alhumaidi)


    Nový Zéland: Kercso-Magos (Hasselman) – Burns, Craig, Nicholls, Regan, Louw, Lane, Hayward Jones, Tappin – Challis (A), Cox (C), Ellis – Kozak, Orr, Polozov – Vortanov, Joyce, Dallimore – Henderson (A)
    Trenér: Anatolij Chorozov

    Spojené arabské emiráty: Tomljenović (A. Al Dhaheri) – Remess, Kuzněcov, M. Al Dhaheri, Šapavalov, Al Haddad (A), Alameri, Bassajev – Zacharov, Čujkov, J. Al Dhaheri (C) – Klavdijev, Usenko, Al Mahrooqi – Alhumaidi, Vukoja (A), Binsammoud – Al Blooshi, Almehairbi
    Trenér: David Rich

    Rozhodčí: Konstantin Chubenko (KAZ) – Lodewijk Beelen (NED), Tomislav Grozaj (CRO)

    Diváci: 54
    bahis siteleri