Česko – Slovensko cz 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Slovensko
Čtvrtek 20.04.2023, 17:10 • RT TORAX Arena, Poruba • Euro Hockey Challenge
Partner:
    59:51 FLEK - 5:1
     
    59:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve středním pásmu se ke kotouči dostal JAKUB FLEK, který po otřesné slovenské rozehrávce ze středové čáry trefuje odkrytou svatyni oponenta pro svůj druhý gól. Bez asistence.
     
    54:59
    Slováci to zkusí v šesti s pěti minutami na časomíře.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu Česko:
    Chlapík – 2 min., hákování.
    52:32 BERÁNEK - 4:1
     
    52:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slováci zaváhali na modré čáře, díky čemuž se do protiakce dostal Radan Lenc. Ten nabíjel z levého křídla Černochovi do mezikruží, brankář sice proti první střele zakročil, ale následně mu kotouč propadl a ONDŘEJ BERÁNEK se k němu dostal za jeho zády, zbývalo touš jen zasunout za čáru. Asistence: Radan Lenc.
     
    52:08
    Zámorský nabil Kundrátkovi na levý kruh, okamžitě přišla střela, kterou ještě dobýval z Tomka Smejkal, ale slovenské hole souboj vyhrály.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Ivan – 2 min., podrážení.
    47:40 Tomášek si na Tomka nepřišel
     
    47:40
    Tomášek se prosmýknul slovenské obraně a byl vyslán do brejku, ale před Tomkem si s kličkou neporadil ideálně.
     
    46:25
    Z pravého křídla si do mezikruží vybruslil Beránek, byl trestuhodně osamocen, ale střela zápěstím ze skvělé pozice skončila v moci Tomka.
    40:28 CEHLÁRIK - 3:1
     
    40:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V předbrankovém prostoru zůstal po české chybě osamocen PETER CEHLÁRIK, který měl před Hrubcem hromadu času. Jeho zakončení na vzdálenější tyčku ještě jistil kolega. Bez asistence.
    36:24 Výborná lapačka Šimona Hrubce
     
    36:24
    Puk se dostal k úplně volnému Sukelovi, ten měl před Hrubcem hromadu času, ale zakončení pod víko skončilo v rukavici maskovaného muže.
     
    33:08
    Černoch nabral rychlost na pravém křídle, ukázal nervy z oceli a na poslední chvíli propašoval puk do brankoviště na Beránka, ale Tomek rychlou teč zastavil.
     
    28:14
    Vyloučení v týmu Česko:
    Němeček – 2 min., nedovolené bránění.
    25:32 NĚMEČEK - 3:0
     
    25:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    V druhé části hry se jako první postaralo o gól Česko. Vladimír Sobotka dokázal přihrát přes osu na dojíždějícího DAVIDA NĚMEČKA, který se střelou zápěstím zapisuje do listinu střelců. Asistence: Vladimír Sobotka.
     
    23:24
    Češi předvádějí skvělou práci v rozích, díky které udržují pásmo. Rána od modré se zjevila před Lencem, ten namířil puk do sítě, ale sudí rozpažili, bylo to rukou.
    22:38 Zohornovu střelu chytá Tomek
     
    22:38
    Sobotka dojel za Tomkem nahození a po rychlé kombinace z kraje pravého kruhu pálil Zohorna, ten byl vychytán.
     
    17:07
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Lunter – 2 min., podrážení.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Holešinský – 2 min., podrážení.
     
    14:14
    Po nahození od modré čáry před Hrubcem vystrkoval růžky Sukel, ten však neměl dostatek prostoru, tak český brankář zakročil.
     
    13:59
    Němeček rozjel další výboj, po kterém přišla střela z pravého kruhu a dorážka z osy hřiště, ale branku minula.
    11:57 KEMPNÝ - 2:0
     
    11:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český národní tým odskakuje na rozdíl dvou branek! Roman Horák dokázal mezi dvěma hráči Slovenska prostrčit puk, kde se na levé straně objevil osamocený MICHAL KEMPNÝ. Ten se podíval, napřáhl a zavěsil kotouč nad lapačku hostujícího brankáře. Asistence: Roman Horák.
     
    06:36
    Puk se najednou v mezikruží zjevil na holi Ivana, který z otočky dokázal vypálit na Hrubce, který nic nečekal, ale střela slovenského hráče nebyla přesná.
    01:11 FLEK - 1:0
     
    01:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé a Češi se tak dostávají do vedení! Michal Kempný zkusil nenápadně nahodit od modré na branku. Mezitím ale na kruhu jeho nahození dokázal ztečovat JAKUB FLEK, který plandavý kotouč dokázal nadzvednout. Tomek neměl šanci už zareagovat. Asistence: Michal Kempný.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 2. Flek (Kempný), 12. Kempný (Horák), 26. Němeček (Sobotka), 53. Beránek (Lenc), 60. Flek – 41. Cehlárik


    Česko: Hrubec (Pavlát) – Ščotka, Zámorský, Kempný, Kundrátek, Němeček, Kučeřík, Moravčík, Pýcha – Smejkal (C), Špaček (A), Chlapík – Flek (A), Horák, Tomášek – Hrabík, Sobotka, Zohorna – Lenc, Černoch, Beránek – Horký
    Trenér: Kari Jalonen

    Slovensko: Tomek (Hlavaj) – Gernát (A), Ivan, Beňo, Golian, Gachulinec, Jánošík, Gajdoš – Cehlárik (A), Hrivík (C), Pánik – Kudrna, Sukel’, Holešinský – Takáč, Tamáši, Lantoši – Lunter, Čacho, Petráš – Faško-Rudáš
    Trenér: Craig Ramsay

    Rozhodčí: Šír, Cabák – Hlavatý, Rožánek

    Diváci: 2248
    bahis siteleri