Německo – Česko cz 1:7 (kon.) | Norsko – USA 1:12 (kon.)
konec
Norsko
1:12 (0:4, 1:5, 0:3)
USA
Sobota 22.04.2023, 19:00 • St. Jakob Arena • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    Nejlepší hráč utkání na norské straně: Elias Vatne

    Nejlepší hráč na americké straně: Gabe Perreault (21:31:07)
     
    Střely na branku: 15 – 61
     
    Je dobojováno, ve třetí třetině přidali Američané další tři góly a střelecké hody ze strany USA se tak zastavily na dvanácti gólech. Norové se zmohli pouze na jedinou přesnou trefu a proti silnému zámořskému týmu tak utrpěli pořádný debakl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Ještě je hra zastavena a vhazovat se bude před norskou brankou. Zápas pomalu, ale jistě spěje ku svému konci.
     
    59:26
    Američané mají puk na svých hokejkách, ještě se snažili překonat norského brankáře, ale ten sklapl betony a neinkasoval.
     
    58:23
    Ryan Fine střelou z první na levém kruhu trefil pravý beton Mariuse Björnsgaarda.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty, troufám si napsat, zápasu.
     
    57:18
    Aram Minnetian vyvezl touš z obranného pásma USA a ty jdou znovu útočit. Obrana Norů tak musí vyhlásit znovu další stupeň nebezpečí před Björnsgaardem.
     
    56:11
    Náznak akce na norské straně byl rychle zastaven americkou obranou a Američané se ještě derou do další útočné akce.
     
    Střely na branku: 13 – 60
    54:10 Oliver MOORE - 1:12
     
    54:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Další puk se třepotá v norské síti, Američané vedou už 12:1! Ryan Fine z levé strany našel na druhé straně volného OLIVERA MOOREA, který poté švihem nedal Björnsgaardovi žádnou šanci – 1:12. Asistence: Ryan Fine a Carey Terrance.
     
    53:38
    Beckett Hendrickson ze za brankou Norů obtočil a poté nasměroval touš do prostoru mezi kruhy, ale nebyl tam nikdo, kdo by puk převzal.
     
    52:50
    Beckett Hendrickson se dral do útočné třetiny, ale byl zastaven soupeřem. Následně pak šli do akce Norové, ale zblízka Carsena Mussera nepřekonali.
     
    51:21
    Další závar před norskou brankou, Američané nepolevují, i když mají obrovský náskok. Nyní ale musel zakročit Carsen Musser, kterému po střele Hagena zaduněly betony.
     
    50:12
    Další komerční přestávka.
     
    49:29
    Ryan Fine byl cloněn soupeřem a nedostal se na pravé straně do zakončení. Následoval výhoz puku Nory do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
    48:34 Cole EISERMAN - 1:11
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Vatne (Karlsen, Amundsen) – 2. Eiserman (Moore, Vote), 4. Perreault (Smith), 11. Eiserman (Fine), 14. Leonard (Perreault, Hutson), 27. Smith (Leonard, Perreault), 30. Perreault (Leonard, Smith), 32. Eiserman (Hagens), 33. Nelson (Hendrickson, P. Fischer), 34. Perreault (Vote, Smith), 46. Slaggert (Nelson), 49. Eiserman (Vote), 55. Moore (Fine, Terrance)


    Norsko: Lundberg (33. Björnsgaard) – Solberg, Hagen, Stöen, Semmerud-Garcia, Översveen, Lafton, Amundsen – Granath (C), Myhre, Bah – Sjöthun, Langland, Haugen (A) – Vatne, Sätre, Karlsen (A) – Indergaard, Sandnes, Klungtveit.
    Trenér: Christer Nylund

    USA: Musser (Slukynsky) – Minnetian, Schulz (C), Buium, P. Fischer, Fortescue, Hutson, Cleveland – Leonard (A), Perreault, Smith – Moore (A), Fine, Terrance – Eiserman, Hagens, Vote – Guzzo, Slaggert, Hendrickson – Nelson.
    Trenér: Dan Muse

    Rozhodčí: Hebeisen (SUI), Kohlmueller (GER) – Jusi (FIN), Riecken (AUT)
    bahis siteleri