Žilina – Slovan Bratislava 2:4 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:4 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 23.04.2023, 15:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga - skupina o titul • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    70
    Slovan dal gól!
    VLADIMÍR WEISS si zobral loptu za svojou šestnástkou, potiahol ju cez celé ihrisko, na poliacej čiare nechal za sebou štyroch Žilinčanov a v nájazde na Slávika skóroval pomedzi jeho nohy. One man show v podaní Vladimíra Weissa ml.
     
    58
    Slovan dal gól!
    Weiss to vzal na seba, s loptou na nohe prešiel na pravú stranu cez viacerých hráčov Žiliny a potom prihral pred bránu, kam si nabehol ALEKSANDAR ČAVRIĆ a v sklze poslal loptu pod brvno.
     
    51
    Žilina dala gól!
    Kucka s Čakvetadzem chceli vyjsť zo situácie futbalovo, čo sa im tentokrát nevyplatilo, Sauer pristavil loptu TIMOTEJOVI JAMBOROVI a ten strelil nádherný gól, lopta skončila v pravom hornom rohu Trnovského brány.
     
    35
    Žilina dala gól!
    Žilina to neúnavne skúša v útoku a teraz sa jej to vyplatilo. Kapitán šošonov Nemčík sa zbavil Weissa a vykúzlil krásnu presnú kolmicu na hranicu pokutového územia, kde si loptu prebral TIMOTEJ JAMBOR a strelou pod brvno nedal Trnovskému šancu.
     
    21
    Slovan dal gól!
    Slovan sa bráni a potom vyráža do smrtiacich brejkov. Aj tento končí gólom. ALEKSANDAR ČAVRIĆ dostal dobrú loptu od Kašiu do behu, prešprintoval Kopasa a rutinérsky si poradil aj so Slávikom, presnou strelou posiela belasých do vedenia.
     
    5
    Slovan dal gól!
    Slávik kapituluje po prvej príležitosti Slovana! Čakvetadze výbornou kolmou prihrávkou vysunul za obranu ANDREHO GREENA, ktorý trafil pomedzi nohy žilinského gólmana.

    Daniela Mesíková

    Branky: 35. Jambor (Nemčík), 51. Jambor (Sauer) – 5. Green (Čakvetadze), 21. Čavrić (Kašia), 58. Čavrić (Weiss), 70. Weiss

    Karty:   76. Nemčík (ZIL), 86. Iľko (ZIL)


    MŠK Žilina: M. Slávik – Minárik, Kopas, Nemčík (C) – M. Rusnák (83. Essomba), Gidi (71. Iľko), Sauer (83. Ndjeungoue), Bari (71. Javorček) – Galčík (64. Ďuriš), Jambor, Kaprálik.
    Náhradníci: Belaník.

    Trenér: Jaroslav Hynek

    ŠK Slovan Bratislava: Ma. Trnovský – Medveděv (46. Zmrhal), Kašia, De Marco, Pauschek – Kucka, Kankava, Čakvetadze (90+1. Agbo) – Weiss (C) (71. Abubakari), Čavrić (81. Barseghjan), Green (81. Sharani).
    Náhradníci: Chovan – Križan, Voet, Lichý.

    Trenér: Vladimír Weiss st.

    Rozhodčí: Kráľovič – Poláček, Vitko

    Diváci: 4018
    bahis siteleri