Slovensko – Kanada 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Lotyšsko 5:1 (kon.) | Švédsko – Česko cz 2:0 (kon.)
USA – Finsko 8:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Kanada
Neděle 23.04.2023, 13:00Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    59:25
    Slováci znovu bez gólmana!
    59:10 Maxim ŠTRBÁK - 3:4
     
    59:10
    Slovensko právě vstřelilo branku! Ještě není konec.
    MAXIM ŠTRBÁK se napřáhl od modré a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Kukumberg.
     
    57:50
    Pozor! Slováci to zkouší v šesti bez gólmana!
    53:05 Macklin CELEBRINI - 2:4
     
    53:05
    Kanada právě vstřelila branku! Hosté využívají početní výhodu a berou si dvoubrankový náskok zpět. MACKLIN CELEBRINI si najel na úroveň brankové čáry a střelou pod víko k bližší tyči našel mezírku a překonal Fürstena. Asistence: Matthew Wood a Lukas Dragicevic.
     
    51:14
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    František Dej – 2 min., hrubost. Nakonec to jsou pouze dvě minuty.
     
    51:14
    Tvrdý náraz u mantinelu, sudí jedou zkoumat video. Vypadá to, že František Dej za vražení do Andrewa Gibsona dohrál, na kostce zatím svítí pětiminutový trest.
     
    49:49
    Obrovská šance Slovenska! Juraj Pekarčík nejprve objel branku, puk ale nedostal za gólmana. Vzápětí se v mezikruží objevil Dalibor Dvorský, jehož pokus zneškodnil Carson Bjarnason. Příznivci domácího týmu už puk viděli v síti, část stadionu se totiž rozjásala. Stav je stále 2:3.
     
    44:11
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Patrik Masnica – 2 min., sekání + 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Kanada:
    Cameron Allen – 2 min., hrubost.
     
    44:11
    U kanadského gólmana se strhla mela. Patrik Masnica se zúčastnil pěstního souboje s Cameronem Allenem. Bude se vylučovat, s největší pravděpodobností si Kanada zahraje přesilovou hru, protože ještě před bitkou měl jeden ze sudích zvednutou ruku.
    42:24 Peter CÍSAR - 2:3
     
    42:24
    Slovensko právě vstřelilo branku! Obrovská radost na straně Slováků, kteří snižují na 2:3. Kukumberg přenechal zadovku na PETERA CÍSARA, který svůj projektil umístil do levého horního rohu kanadské klece. Asistence: Roman Kukumberg a Stanislav Gron.
    37:31 Dalibor DVORSKÝ - 1:3
     
    37:31
    Slovensko právě vstřelilo branku! Přeci jen se Slováci dočkali. DALIBOR DVORSKÝ si všiml špatné rozehrávky kanadského beka, na pravém kruhu se chopil kotouče, zamíchal s ním a sjel si do mezikruží, odkud poslal puk k pravé tyči do protipohybu kanadského brankáře. Asistence: Leo Eperješi.
    34:50 Porter MARTONE - 0:3
     
    34:50
    Kanada právě vstřelila branku! To byla parádní akce kanadského mladíka při vlastním oslabení. PORTER MARTONE dostal přihrávku, projel přes modrou a s hokejkou mezi nohy překonal Fürstena. Asistence: Angus MacDonell.
     
    32:55
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Macklin Celebrini – 2 min., podrážení.
     
    31:57
    Rychlý přechod slovenských mladíků! Roman Kukumberg vzal střelu na sebe a z vrcholku pravého kruhu vypálil. Carson Bjarnason neměl zakrytý výhled a jeho dělovku zneškodnil.
    23:28 Calum RITCHIE - 0:2
     
    23:28
    Kanada právě vstřelila branku! Zámořský tým odskakuje do dvoubrankového vedení. Wood našel na hraně brankoviště projíždějícího CALUMA RITCHIE, který jeho přihrávku zametl pod levý beton slovenského gólmana. Asistence: Matthew Wood a Macklin Celebrini.
     
    20:27
    Juraj Pekarčík projel skrz kanadskou obranu a při zakončení byl faulován. Slováci pojedou trestné střílení!
     
    17:16
    Velmi dobře působil v útočném pásmu Adam Cedzo, který získal u kruhu puk a následně slibně vypálil. Vzápětí se ale hostující tým dostal do protiakce, ve kterou nejprve slovenští beci zlikvidovali, poté jim ale utekl kotouč a dostal se na hokejku Nicka Lardise. Kanadský útočník, jenž zaznamenal proti Německu hattrick, svým pokusem orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    12:58
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Roman Kukumberg – 2 min., vražení na hrazení.
     
    11:50
    Slovákům propadl kotouč v útočném pásmu, do protiakce tak ujel Calum Ritchie. Ten si v samostatném úniku stáhl kotouč k pravé straně, jenže narazil na pohotového Fürstena. Povedený zákrok slovenského strážce!
     
    07:46
    Slováci přišli v útočném pásmu o puk, osamoceně tak proti Fürstenovi ujel Macklin Celebrini, který mohl při vlastním oslabení navýšit. Slovenský gólman proti jeho pokusu vyjel, a šanci tak překazil.
     
    07:24
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Porter Martone – 2 min., hákování.
    00:50 Colby BARLOW - 0:1
     
    00:50
    Kanada právě vstřelila branku! Máme tu úvodní branku utkání.
    COLBY BARLOW získal puk u levého mantinelu, objel s ním branku a zasunutím puku kolem bližší tyče překvapil slovenského gólmana. Těsně před zakončením se ho pokusil zastavit Dej, který se následně bolestivě zvedal z ledu. Asistence: Caden Price a Cameron Allen.
    Marken.cz

    Adéla Kvapilová

    Branky a nahrávky: 38. Dvorský (Eperješi), 43. Císar (Kukumberg, Gron), 60. Štrbák (Kukumberg) – 1. Barlow (Price, Allen), 24. Ritchie (Wood, Celebrini), 35. Martone (MacDonell), 54. Celebrini (Wood, Dragicevic)


    Slovensko: Fürsten (Urban) – Štrbák (C), Eperješi, Baran, Barcík, Pišoja, Královič, Chromiak – Pobežal, Dvorský (A), Cedzo – Jenčko, Pekarčík, Dej – Kukumberg, Varga, Císar – Párička (A), Ridzoň, Masnica – Gron.
    Trenér: Tibor Tartal

    Kanada: Bjarnason (D'Aigle) – Price, Allen (C), Dragicevic, Burns, Yakemchuk, Bertucci, Gibson – Howe, Barlow (A), Heidt – Celebrini, Ritchie, Wood – Catton, Lardis, MacDonell – Halaburda, Martone, Pharand – Cristall (A).
    Trenér: Jeff Truitt

    Rozhodčí: Barcelo, Pilný – Dalsgaard, Rampír
    bahis siteleri