Chrudim – Slavia 5:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 1:0 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
1:0 (0:0) Stav série: 1:0
Sparta Praha
Úterý 25.04.2023, 20:15 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
    39:36 REŠETÁR - 1:0
     
    39:36
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Čtyřiadvacet sekund před koncem vypršela parkovací doba sparťanského autobusu. Seidlerovu střelu z pravé strany na vzdálenější tyč vyrazil Hůla, Seidler rychle zareagoval a ve skluzu ješté postrčil LUKÁŠI REŠETÁROVI a ten pod víko překonal padajícího Hůlu.
     
    37:51
    Tady nenabízí snad nic jiného než klasická otázka – co chce Plzeň víc? Künstner se trefil ke své pravé tyči a tam vyrážel Hůla. Kdo ví, jestli si nevzpomněl, že se spolu potkali v mládežnické reprezentaci. V loňském semifinále Künstner obě penalty proti Hůlovi proměnil.
     
    37:50
    Krátká penalta proti Spartě! Holý zůstal nepokryt při pasu na pravé straně, už měl proti sobě jen Hůlu a ten jej skokem pod nohy na šestce podrazil. Není moc o čem. Kopat bude Dušan Künstner.
     
    37:24
    Caio si zakřičel na pas na pravé straně a nadvakrát tečovaná střela skončila zákrokem Hůly do bližší tyče.
     
    36:36
    Dieceho nahrávka od pravé lajny skončila až u Caia a jeho pokus po zemi letěl po zemi vedle protější tyče.
     
    28:24
    Rešetárovu nahrávku vystihl Mikus a pak se mu nějakým záhadným způsobem odrazil míč zpět na pravou stranu, Mikus už dělal kličku Němcovi a za něj chtěli zaskakovat spoluhráči, načež Němec skočil pod nohy soupeři a chytil míč do koše.
     
    27:35
    Holý kopl aut zprava na Seidlera, jeho střela škrtala o přední tyč.
     
    24:29
    Nejprve chtěl Rick faul na osobu, pokračovalo se. Rick získal míč zpět a na konci útoku zasekl Caio na levé straně na pravačku a zakončil o fous vedle bližší tyče.
     
    23:51
    Hezký signál. Při rohu Dieceho z pravé strany vyplaval Caio úplně sám v brankovišti a jeho loženku posunul Hůla zákrokem do tyče.
     
    19:03
    Po Seidlerově dobře kopnuté standardní situaci dorážel Rick zblízka do pravé ruky Hůly. Plzeň umírá na zahozené vyložené šance.
     
    18:06
    Seidler byl zničehonic na půli proti dvěma a Rukovci postupoval středem sám na Němce, ten vykopl střelu mezi nohy, Mikus pak nahrál zpět na osu a Rukovci překopl bránu.
     
    17:39
    Plzeň dobře napadala až se Vnuk svou rychlostí dostal před Kelmendiho, při kličce Hůlovi upadl a chtěl penaltu, té se nedočkal.
     
    11:58
    Rešetár dal očním kontaktem Vnukovi najevo až postrčí ze středu na pravou stranu, kde se opřel do míče Holý a trefil vzdálenější tyč v největší plzeňské šanci.
     
    07:50
    Rešetár vymyslel perfektní přihrávku z levé strany na zadní tyč, kde byl Vnuk v obrovské šanci před poloprázdnou bránu, tu ale nečistě minul.
     
    03:26
    Kelmendi se lehce zbavil Kozára na levé straně a už byl víceméně sám před Němcem, poslední bek se jej snažil křižovat a Kelmendi zakončoval nečistě vedle vzdálenější tyče.

    Vít Muzikář

    Branky: 40. Rešetár (Seidler)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala) – Holý, Rešetár (C), Seidler, Vnuk – Rick, Kozár, Diece, Caio – Knobloch, Buchta, Křivánek, Künstner.
    Trenér: Marek Kopecký

    Sparta Praha: Hůla (Cristiano) – Brahimi (C), Rukovci, Hora, Kelmendi – Formánek, Kočovský, Matheus, Mottl, Kraus, Mikus.
    Trenér: Beni Simitči

    Rozhodčí: Černý, Chládek – Lafek
    Interobal Plzeň 3 0 Sparta
    #1 Úterý 25.04.2023 • 20:15
    Interobal Plzeň - Sparta 1:0
    #2 Pátek 28.04.2023 • 20:00
    Sparta - Interobal Plzeň 1:5
    #3 Úterý 02.05.2023 • 20:00
    Interobal Plzeň - Sparta 9:2
    bahis siteleri