Německo – Norsko 1:6 (kon.) | USA – Česko 4:1 (kon.) | Finsko – Slovensko 2:3 (kon.)
Kanada – Švýcarsko 7:3 (kon.) | Švédsko – Lotyšsko 6:1 (kon.)
konec
Finsko
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
Slovensko
Čtvrtek 27.04.2023, 15:00 • Raiffeisen Arena, Porrentruy, Švýcarsko • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    59:50 Emil JÄRVENTIE - 2:3
     
    59:50
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové ještě snižují.
    Autorem branky je EMIL JÄRVENTIE, který ve skrumáži před slovenskou brankou vyšťoural puk a poslal ho za záda ležícího Urbana. Asistence: Kasper Halttunen a Konsta Helenius.
    45:53 Kasper HALTTUNEN - 1:3
     
    45:53
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové snižují! Junkkari našel KASPERA HALTTUNENA, jehož rána nejprve zůstala mezi Urbanovými betony, ale následně se puk doklouzal až za čáru. Trochu smolný gól pro Slováky. Asistence: Jimi Junkkari a Konsta Helenius.
    33:47 Adam CEDZO - 0:3
     
    33:47
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slováci přidávají další branku! Dvorský zavezl puk do útočného pásma a poslal kotouč Pekarčíkovi, který si všiml před brankou úplně volného ADAMA CEDZA, jenž následně neměl problém trefit odkrytou část brány. Asistence: Juraj Pekarčík a Dalibor Dvorský.
    22:50 Patrik MASNICA - 0:2
     
    22:50
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slováci využívají přesilovku a vedou 2:0! Puk se dostal na levý kruh na Dvorského, který vyslal střílenou přihrávku před branku, kde byl nachystaný PATRIK MASNICA, který nastavil svou hůl a puk skončil za Vinnim. Asistence: Dalibor Dvorský a Juraj Pekarčík.
    00:36 Dalibor DVORSKÝ - 0:1
     
    00:36
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slováci bleskově vedou! Cedzo převzal v útočném pásmu puk a obkroužil s ním branku a přihrál Eperješimu. Jeho následná střela sice skončila na tyčce, ale od ní se puk odrazil na hůl DALIBORA DVORSKÉHO, který dostal puk do odkryté branky. Asistence: Leo Eperješi a Adam Cedzo
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 46. Halttunen (Junkkari, Helenius), 60. Järventie (Halttunen, Helenius) – 1. Dvorský (Eperješi, Cedzo), 23. Masnica (Dvorský, Pekarčík), 34. Cedzo (Pekarčík, Dvorský)


    Finsko: Vinni (Vedenpää) – Junkkari, Kiviharju, K. Kangas, Pieniniemi, Väisänen, Jokinen, Muhonen – Järventie, Kumpulainen, Uronen – Alasiurua, Helenius, Halttunen (C) – Nurmi, Hynninen, Kiiskinen – Eliseev, Kuusla, Leppä – Lind.
    Trenér: Lauri Merikivi

    Slovensko: Urban (Fürsten) – Štrbák, Eperješi, Chromiak, Baran, Královič, Pišoja, Barcík – Pekarčík, Dvorský, Cedzo – Jenčko, Kukumberg, Císar – Ridzoň, Dej, Gron – Varga, Párička, Masnica – Pobežal.
    Trenér: Tibor Tartaľ

    Rozhodčí: Eriksson, Hebeisen – Boivin, Gustafson

    Diváci: 2378
    bahis siteleri