Monaco – Montpellier 0:4 (kon.) | Clermont Foot – Remeš 1:0 (kon.) | Rennes – Angers 4:2 (kon.)
Troyes – Nice 0:1 (kon.) | PSG – Lorient 1:3 (kon.) | Marseille – Auxerre 2:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
4:2 (2:2)
Angers SCO
Neděle 30.04.2023, 15:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Jeremy DOKU - 4:2
     
    84
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JEREMY DOKU. Belgický mladíček přidává svou druhou branku v utkání. A opět byla naprosto výstavní. Jeremy Doku se dokázal uvolnit ve vápně soupeře a následně vyslal pěknou střelu do pravého dolního rohu Bernardoniho branky. Asistence: Benjamin Bourigeaud.
    54. Jeremy DOKU - 3:2
     
    54
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JEREMY DOKU. Tak to byla fotbalová paráda! Jeremy Doku si našel vzdušný centr Gouiriho a parádním volejem vymetl pravou šibenici Bernardoniho branky. Asistence: Amine Gouiri.
    43. Ibrahima NIANE - 2:2
     
    43
    Angers právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je IBRAHIMA NIANE. Nenápadná akce Angers končí gólem a máme opět vyrovnáno! Na nadýchaný centr Thiouba na zadní tyč si skvěle naběhl Ibrahima Niane a uklidil kulatý předmět do sítě Mandandy. Asistence: Sada Thioub.
    35. Cédric HOUNTONDJI - 2:1
     
    35
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Autorem vlastní branky je CÉDRIC HOUNTONDJI. Obrovská minela Hountondjiho znamená vedení Rennes 2:1. Stoper hostí měl hromadu času s rozehrávkou, ale udělal zcela nepochopitelnou věc. Rozhodl se posunout míč na brankáře Bernardoniho, kterého však svým pasem přehodil a míč skončil až ve vlastní bráně.
    26. Amine GOUIRI - 1:1
     
    26
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je AMINE GOUIRI. A rázem máme vyrovnáno! A že to tedy byla branka. Rennes nyní rozebrali obranu hostí a přes Bourigeauda se míč ocitl na kopačkách Amineho Gouiriho, který ho krásnou patičkou uklidil za záda Barnardoniho. Asistence: Benjamin Bourigeaud.
    18. Nabíll bin Tálib - 0:1
     
    18
    Angers právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je NABÍLL BIN TÁLIB. Angers jdou do vedení! Nabíll Bin Tálib s nabídnutou penaltou nepohrdl a zcela nekompromisně zakončil do levé poloviny branky.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky: 26. Gouiri (Bourigeaud), 35. Hountondji (vla.), 54. Doku (Gouiri), 84. Doku (Bourigeaud) – 18. bin Tálib (pen.), 43. Niane (Thioub)

    Karty:   66. Wooh (REN) – 24. Hountondji (AGR), 69. Thioub (AGR)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:11.
    Stade Rennes: Mandanda – H. Traoré (C) (86. Assignon), Wooh, Theate (75. Belocian), Meling – Santamaría – Doku (86. Ugochukwu), Bourigeaud, Tait (55. Majer), Gouiri – Kalimuendo (86. Toko Ekambi).
    Náhradníci: Alemdar – G. Doué, Rodon, Salah.

    Trenér: Bruno Génésio

    Angers SCO: Bernardoni – Abdoula. Bamba, Valery (55. Ousm. Camara II), Hountondji, Thioub (83. Raolisoa), Kalumba – bin Tálib (C), B. Mendy, Hunou (68. Bahoya Négoce) – Abdelli, Niane (83. Sima).
    Náhradníci: Yah. Fofana – Blažič, Gaya, Nadje, Taïbi.

    Trenér: Alexandre Dujeux

    Rozhodčí: Batta
    bahis siteleri