Leicester – Everton 2:2 (kon.)
konec
Leicester City
2:2 (2:1)
Everton FC
Pondělí 01.05.2023, 21:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Patterson byl faulován při průniku podél postranní čáry, kromě standardní situace si vynutil i žlutou kartu pro Victora Kristiansena.
     
    89
    Idrissa Gueye byl zezadu podražen Maddisonem, tady o žluté kartě není nejmenší pochyb.
     
    88
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Harvey Barnes, přichází Dennis Praet.
     
    88
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Luke Thomas, přichází Victor Kristiansen.
     
    86
    Další nápor hostů! Iwobiho střela byla odražena k Doucourému, jehož přízemní ránu levačkou dalším skvělým zákrokem vytáhl Daniel Iversen! Dánský brankář je jednou z hlavních hvězd tohoto zápasu!
     
    80
    Jordan Pickford vyběhl až k postranní čáře, kde míč sice získal, ovšem brzy o něj přišel a Jamie Vardy dalekonosnou střelou z otočky netrefil takřka prázdnou branku!
     
    77
    Po McNeilově přihrávce obrovsky zaváhal Söyüncü, jemuž se nepovedlo odkopnout míč, nasměroval jej za sebe a Iversen se musel plnou silou vrhnout dopředu, aby jej vyrazil před naprosto osamoceným Calvertem-Lewinem, jenž by byl v čisté gólovce!
     
    61
    Střídání v týmu Leicester City:
    ze hřiště odchází Wilfred Ndidi, přichází Patson Daka.
     
    59
    Ohromná možnost domácích! Maddisonův přetažený centr vracel před branku Harvey Barnes, Jamie Vardy pak už hlavou překonal Pickforda, toho ale na brankové čáře zastoupil James Tarkowski!
     
    56
    Gueye ve středu hřiště vložil nohu do cesty Maddisonovi a také si prohlíží žlutou kartu.
    54. Alex IWOBI - 2:2
     
    54
    Everton právě vstřelil branku! Podruhé máme vyrovnáno! McNeilův centr Wout Faes hlavou jen prodloužil za sebe, kde si Luke Thomas vůbec nevšímal ALEXE IWOBIHO, jenž pohotovou ránou pokořil Iversena!
     
    53
    Luke Thomas si prohlíží žlutou kartu za podražení Idrissy Gueyeho.
     
    53
    Dominic Calvert-Lewin si v pokutovém území Leicesteru našel přihrávku Iwbiho a pálil k bližší tyči, kde Iversen dalším výborným zákrokem jeho ránu vykopl!
    45+9. Penalta - James Maddison
     
    45+9
    James Maddison kopl penaltu přímo do středu branky, kde si na jeho ránu Jordan Pickford počíhal a vyrazil ji do bezpečného prostoru!
     
    45+7
    Centr Harveyho Barnese Michael Keane naprosto jednoznačně zablokoval rukou, kterou měl daleko od těla a rozhodčí Oliver okamžitě nařizuje pokutový kop pro Lišky!
     
    45+7
    Penalta pro Leicester!
     
    45+4
    Střídání v týmu Everton FC:
    ze hřiště odchází Séamus Coleman, přichází Nathan Patterson.
     
    44
    Boubacar Soumaré dostává žlutou kartu za faul na Colemana.
     
    43
    Domácí mohli tato zaváhání okamžitě potrestat! Jamie Vardy se vydal do dalšího brejku, v pokutovém území slalomovými kličkami udolal Michaela Keana, pak jeho oblouček končí na břevně!
     
    43
    To je neuvěřitelné, co teď hosté zahazují! McNeilovu přihrávku tečoval Faes jen před vlastní branku, kde Calvert-Lewin zblízka neuvěřitelně nepřekonal Iversena!
     
    42
    Obrovská možnost hostů! Po skvělé rychlé kombinaci ji Coleman připravil McNeila, ten ale prudkou ránou jen trefil brankáře Iversena, dorážející Doucouré pak mířil vysoko nad branku!
    33. Jamie VARDY - 2:1
     
    33
    Leicester právě vstřelil branku! Leicester už během prvního poločasu otáčí vývoj tohoto zápasu! James Maddison parádní kolmicí vysunul do úniku JAMIEHO VARDYHO, ten s přehledem obešel Jordana Pickforda a zakončil do prázdné branky!
    22. Çağlar SÖYÜNCÜ - 1:1
     
    22
    Leicester právě vstřelil branku! Vyrovnáno! Po standardní situaci vrátil odražený míč do pokutového území Harvey Barnes, Faes jej hlavou posunul k CAGLARU SÖYÜNCÜMU, jenž v pádu překonal Jordana Pickforda!
    15. Dominic CALVERT-LEWIN - 0:1
     
    15
    Everton právě vstřelil branku! Míč si na penaltový bod postavil DOMINIC CALVERT-LEWIN a nekompromisní ranou do středu pod břevno bezpečně překonal Daniela Iversena, jenž marně spadl na pravou stranu!
     
    14
    Po skvělém obloučku Colemana do pokutového území si míč zpracoval Dominic Calvert-Lewin, jehož srazil k zemi Castagne a zkušený arbitr bez váhání odpískal penaltu!
     
    14
    Penalta pro Everton!
     
    8
    První tutovka zápasu! Abdoulaye Doucoré ji připravil pro Alexe Iwobiho, ten střílel do vzdálenějšího horního rohu, Iversen ale vytáhl naprosto bravurní zákrok a vyrazil míč nad břevno!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 22. Söyüncü (Faes), 33. Vardy (Maddison) – 15. Calvert-Lewin (pen.), 54. Iwobi

    Karty:   44. Soumaré (LEC), 53. Thomas (LEC), 89. Maddison (LEC), 90+2. Kristiansen (LEC) – 56. Gueye (EVE)

    Neproměněná penalta: 45+9. Maddison (LEC), brankář Pickford zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 9:15. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 10:12.
    Leicester City: Iversen – Castagne, Faes, Söyüncü, Thomas (88. Kristiansen) – Soumaré, Ndidi (61. Daka) – Tielemans (C), Maddison, Barnes (88. Praet) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Amartey, Dewsbury-Hall, N. Mendy, Souttar, Tetê.

    Trenér: Dean Smith

    Everton FC: Pickford – Coleman (C) (45+4. N. Patterson), Keane, Tarkowski, Mykolenko – Garner, Gueye, A. Doucouré – Iwobi, Calvert-Lewin, McNeil.
    Náhradníci: Begović – Coady, D. Gray, T. Davies, Mina, Maupay, Onana, Simms.

    Trenér: Sean Dyche

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Mainwaring
    bahis siteleri