Maďarsko – Švédsko 1:7 (kon.) | Česko – Slovinsko cz 6:2 (kon.) | Dánsko – Německo 4:6 (kon.)
Švýcarsko – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Dánsko
4:6 (1:0, 1:3, 2:3)
Německo
Čtvrtek 18.05.2023, 19:20 • Nokia Arena, Tampere. • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Nico STURM - 4:6
     
    59:37
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak teď už znovu zopakuji, že je hotovo a myslím, že tentokrát už mám fakt pravdu. Prázdnou branku totiž okamžitě po buly trefil NICO STURM, a to k nelibosti trenéra Ehlerse. Bez asistence.
    59:29 Markus LAURIDSEN - 4:5
     
    59:29
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hotovo zdaleka není, střelu od modré čáry totiž před brankářem tečoval CHRISTIAN WEJSE střelu kolegy z obrany Kocha. Dánové to ještě zkusí, mají 31 sekund na srovnání. Asistence: Markus Lauridsen, Anders Koch.
    58:56 Marcel NOEBELS - 3:5
     
    58:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, do prázdné branky se totiž trefuje MARCEL NOEBELS, který poslal puk lobíkem přes bránícího hráče kotouč do prázdné brány. Asistence: Nico Sturm.
    55:21 Jonas MÜLLER - 3:4
     
    55:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnané skóre ale trvá jen chviličku, hned po inkasované brance se totiž Němci vrhli do útoku. Z první akce vybojovali buly, po kterém Wissmann přihrál na volej JONASI MÜLLEROVI, který propálil Dichowa. Ten si však nyní opět vybral možná trochu slabší moment. Ale Němci si berou vedení zpět! Asistence: Kai Wissmann a Wojciech Stachowiak.
    55:01 Christian WEJSE - 3:3
     
    55:01
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Dobrým pohybem v útočném pásmu se prezentoval Olesen, který se vytočil od bránícího hráče a před bránou našel kolegu z útoku CHRISTIANA WEJSEHO, který srovnává! Asistence: Nick Olesen a Niklas Andersen.
    39:38 Mathias Bau Hansen - 2:3
     
    39:38
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    To je produktivita! Po tlaku v útočném pásmu dostal MATHIAS BAU HANSEN puk a najel si na pravém kruhu do lepší pozice. Odtud pak vystřelil po zemi a našel tak mezírku mezi betony gólmana! Už je to jen o gól! Asistence: Anders Krogsgaard a Christian Wejse.
    37:51 Moritz MÜLLER - 1:3
     
    37:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    To byl krásný gól po krásné kombinaci. Z pravé stran našel Noebels na levém křídle sjíždějícího kapitána MORITZE MÜLLERA, který si puk zpracoval a vystřelil: Dichow se výborně přesunul, ale na puk nakonec nedostáhl. Asistence: Marcel Noebels, JJ Peterka.
    31:09 Alexander EHL - 1:2
     
    31:09
    Německo právě vstřelilo branku!
    Slabší chvilku si nyní vybral brankář Dánska Frederik Dichow, který vyrazil vysoký puk, který letěl přímo na něj svými betony před sebe. A tak měl ALEXANDER EHL poměrně lehkou práci s dorážkou. Němci vedou 2:1!. Asistence: Moritz Müller a Moritz Seider.
    29:12 John PETERKA - 1:1
     
    29:12
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se dočkávají zaslouženého vyrovnání! JJ PETERKA dostal puk na pravé straně, kde nabral rychlost, vypálil a jeho pokus někudy propasíroval skrze výstroj brankáře Dichowa. Pěkná akce a začínáme znovu! Asistence: Kai Wissmann.
    05:39 Matias LASSEN - 1:0
     
    05:39
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól dnešního zápasu a Dánové jdou do vedení, autorem branky je MATIAS LASSEN, jehož střelecký pokus nicméně netečoval za záda Niederbergera Jensen, jak to zprvu vypadalo, nýbrž bránící kapitán Německa Moritz Müller. Niederberger bez jakékoliv šance. Smolný moment a Němci prohrávají. Asistence: Markus Lauridsen, Nikolaj Ehlers.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 6. Lassen (M. Lauridsen, Ehlers), 40. Bau Hansen (Krogsgaard, Wejse), 56. Wejse (Olesen, Andersen), 60. Wejse (M. Lauridsen, A. Koch) – 30. Peterka (Wissmann), 32. Ehl (M. Müller, Seider), 38. M. Müller (Noebels, Peterka), 56. J. Müller (Wissmann, Stachowiak), 59. Noebels (Sturm), 60. Sturm


    Dánsko: Dichow (Sorensen) – Lassen, M. Lauridsen, A. Koch, Jensen Aabo (C), O. Lauridsen, Krogsgaard, Gammelgaard – N. Jensen, Ehlers, Russell (A) – Storm, Poulsen, Boedker (A) – Aagaard, Scheel, Andersen – Bau Hansen, Wejse, Olesen.
    Trenér: Heinz Ehlers.

    Německo: Niederberger (Strahlmeier) – Seider, M. Müller (C), Wissmann, J. Müller, Gawanke, Szuber, Wagner – Peterka, Kahun (A), Noebels (A) – Soramies, Ehl, Sturm – Kastner, Wiederer, Tiffels – Tuomie, Schütz, Varejcka – Stachowiak.
    Trenér: Harold Kreis.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Langin (CAN) – Briganti (USA), Yletyinen (SWE).
    bahis siteleri