Táborsko – Vlašim 3:1 (kon.) | Karviná – Slavia B 3:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
3:0 (1:0)
SK Slavia Praha B
Neděle 21.05.2023, 17:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rezek zdržoval rozehrávku soupeře z přímého kopu a od rozhodčího Orla si vysloužil žlutou kartu.
     
    86
    Budínský z přímého kopu vystřelil přímo na branku, gólman Stejskal se natáhl a rukou vytáhl míč mimo šestnáctku.
     
    84
    Poslední střídání také v domácím celku. Málka, kterého chytají křeče, nahradil Mihalík.
     
    79
    Bederka pro dnešek dohrál, místo něj zamíří na trávník Traore. Skončil také Memič, kterého nahradil Rezek.
     
    76
    Pražané naposledy střídají. Na střídačku míří Bořil, do hry naopak Hošek.
     
    75
    Pech našel přihrávkou po zemi na levé straně šestnáctky volného Labíka, který si zpracoval míč a vystřelil do vzdálenější tyče. Od ní se míč odrazil do míst, kde byl brankář Ciupa. Pražané se jen chytli za hlavu.
     
    71
    Trenér Jarolím udělal v jeden moment hned čtyři změny. Hřiště opustili Kopáček, Kričfaluši, Beran a Šubert a místo nich přišli Pudil, Švec, Šmiga a Planka.
     
    65
    Na Budínského rohový kop si ideálně našel prostor Ezeh a hlavou trefil z bezprostřední blízkosti gólmana Stejskala, který míč reflexivně vyrazil.
     
    64
    Mikuš pálil z levé strany, ale střelou zpoza vápna nechal vyniknout gólmana Stejskala, který míč letící nad zemí vyrazil vedle brány.
     
    63
    Zatímco na trávníku leží střelec poslední branky Málek, v karvinském celku dochází k dvojitému střídání. Hřiště opouští Moses a Akinyemi, místo nich vyběhnou na trávník Bartl s Ezehem.
     
    61
    Karviná právě vstřelila branku!
    Je hotovo? Rychlý brejk Karviné končí třetím míčem ve Stejskalově síti" Memič utekl po levé straně, přihrál na hranici pokutového území Akinyemimu, který zpětným pasem nabídl gólovou střelu pro JAROSLAVA MÁLKA. Karvinský záložník využil šance a střelou o břevno zvýšil na 3:0!
     
    59
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tady v Karviné je ještě veseleji! Moses pláchl po pravé straně kolem obránce, odcentroval na přední tyč, kam si naběhl ADELEKE AKINYEMI, který střelou z první usměrnil míč k zadní tyči! Brankář Stejskal se natahoval marně. Karviná vede 2:0!
     
    54
    Málek si na pravé straně vyměnil míč s Boháčem, druhý jmenovaný odcentroval do pokutového území, kam si naběhl Akinyemi, ale hlavou z kroku trefil jen místo, kde byl gólman Stejskal! To byla velká šance Karviné.
     
    50
    Bořil zkusil svůj um střelou ze střední vzdálenosti, i on vyslal skákavou střelu, tentokrát gólman Ciupa míč vytlačil rukou vedle branky. Rohový kop pro Slavii.
     
    33
    Velká šance pražského celku, míč do pokutového území dostal Hájek, otočil se směrem k bráně a střelou z kroku vystřelil na karvinskou bránu. Gólman Ciupa dobře vyběhl a míč letící na branku zachytil nohama.
     
    22
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce RAJMUNDA MIKUŠE, který si z pravé strany naběhl do pokutového území, kde mu vydláždili obránci Slavie cestu, a skákavou střelou do levé části branky poslal Karvinou do vedení 1:0!
     
    20
    Velká šance Slavie! Labík přihrál na hranici šestnáctky Pechovi, který zkusil z kroku vystřelit na branku. Jeho sražená střela těsně vyskákala vedle levé tyče Ciupovy branky. Rohový kop pro Slavii.

    Igor Mainka

    Branky: 22. Mikuš, 59. Akinyemi, 61. Málek

    Karty:   90+1. Rezek (KAR)


    MFK Karviná: Ciupa – Mikuš, Žák, Bederka (79. Traore), Antovski – Budínský (C), Boháč – Moses (63. Bartl), Málek (84. Mihalík), Memić (79. Rezek) – Akinyemi (63. Ezeh).
    Náhradníci: Neuman – Papadopulos.

    Trenér: Luhový.

    SK Slavia Praha B: Stejskal – Bořil (76. Hošek), Nikl, Kričfaluši (71. Švec), Konečný, Labík – Pech, Beran (71. Šmiga), Kopáček (C) (71. A. Pudil), Šubert (71. Planka) – D. Hájek.
    Náhradníci: Dvořák – A. Bárta.

    Trenér: Jarolím.

    Rozhodčí: Orel – Horák, Hádek.

    Diváci: 2122
    bahis siteleri