Mohuč – Stuttgart 1:4 (kon.) | Augsburg – Dortmund 0:3 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:2 (2:0)
Borussia Mönchengladbach
Neděle 21.05.2023, 19:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Mönchengladbach právě vstřelil branku! To snad není pravda, Borussia Mönchengladbach podruhé šokovala domácí arénu, ve které domácí fanoušči utichli. Lukáš Hrádecký vyrobil další výraznou hrubku, kterou potrestal hostující žolík LARS STINDL.
     
    58
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JONAS HOFMANN. To jsou věci, hosté se dostali na míč po špatné přihrávce na brankáře Lukáše Hrádeckého. JONAS HOFMANN vystartoval na balon, který promptně dostal pod tělem brankáře do sítě.
     
    20
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KEREM DEMIRBAY. Asistence: Jeremie Frimpong. Tak to byla fotbalová paráda. Jeremie Frimpong (Leverkusen) dostal balon na pravou stranu před vápnem. Ten expedoval rychle na malé vápno, kde se hlavou prosadil k tyčce KEREM DEMIRBAY.
     
    15
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Autorem branky je AMINE ADLI. Domácí najednou přeřadili na vyšší rychlost. AMIN ADLI ukázal své rychlé nohy a šel po pěkné kolmici z vlastní poloviny hřiště. Domácí šikula se dostal až před malé vápno hostů, kde propálil brankáře na bližší tyčce.

    Vít Káňa

    Branky: 15. Adli (Hincapié), 20. Demirbay (Frimpong) – 58. J. Hofmann, 90. Stindl (Thuram)

    Karty:   45. Demirbay (LEV), 77. Palacios (LEV), 82. Amiri (LEV) – 35. Koné (MNC), 47. Friedrich (MNC), 70. Stindl (MNC)   90+5. Hincapié (LEV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 13:11. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Tapsoba, Tah, Hincapié – Frimpong, Demirbay, Palacios, Bakker – Wirtz (72. Amiri) – Adli (67. Azmún), Diaby (84. Hložek).
    Náhradníci: Pentz – Hudson-Odoi, Sinkgraven, Fosu-Mensah, Azhil.

    Trenér: Xabi Alonso

    Borussia Mönchengladbach: Olschowsky – Itakura, Friedrich, Elvedi – Lainer (87. Herrmann), Weigl, Koné (76. Pléa), Netz (87. Ngoumou) – J. Hofmann (C), Kramer (64. Stindl) – Thuram.
    Náhradníci: Sippel – H. Wolf, Jantschke, Scally, Neuhaus.

    Trenér: Daniel Farke

    Rozhodčí: Daniel Siebert