Dánsko – Švédsko 1:4 (kon.) | Kanada – Norsko 2:3 (2:4 po s.n.) | Rakousko – Maďarsko 4:3 (2:0 po s.n.)
Kazachstán – Slovinsko 4:3 (kon.)
konec
Kazachstán
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Slovinsko
Pondělí 22.05.2023, 19:20 • Arena Riga, Lotyšsko • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:33 Maxim MUCHAMETOV - 4:3
     
    56:33
    Kazachstán právě vstřelil branku! Kazaši poprvé v zápase vedou a otáčí skóre. Michajlis našel MAXIMA MUCHAMETOVA, kterému se po levé straně otevřelo trochu prostoru a Muchametov celou situaci zakončil bekhendovou střelou z levého kruhu, která zaplula ke vzdálenější tyči Usovy brány. Asistence: Nikita Michajlis.
    51:52 Jevgenij RYMAREV - 3:3
     
    51:52
    Kazachstán právě vstřelil branku! Je znovu srovnáno! Slovinci zachybovali před kazašskou brankou, čehož využil Beketajev, jenž lehce posunul kotouč na Starčenka. Kazašský kapitán pak vyslal do jízdy JEVGENIJE RYMAREVA, který se prosadil povedenou kličkou, kterou zasunul mezi Usovy betony. Asistence: Roman Starčenko a Adil Beketajev
    42:27 Jan DROZG - 2:3
     
    42:27
    Slovinsko právě vstřelilo branku! Slovinci znovu skvěle vstupují do této třetiny a znovu vedou. Zpoza branky se puk po přihrávce Panceho dostal kotouč k Simšičovi, který fotbalově nahrál JANU DROZGOVI, který dostal forhendovou ranou z prostoru před brankou puk za záda Šutova. Asistence: Nik Simšič a Žiga Pance.
    39:03 Batyrlan MURATOV - 2:2
     
    39:03
    Kazachstán právě vstřelil branku! Kazaši znovu využívají přesilovku a je znovu srovnáno! BATYRLAN MURATOV si najel do mezikruží, odkud se prosadil ranou do horní části Usovy branky. Asistence: Valerij Orechov a Kirill Savickij.
    21:06 Anže KURALT - 1:2
     
    21:06
    Slovinsko právě vstřelilo branku! Slovinci znovu vedou! Ogranjenšek vystřelil z mírného úhlu a Šutov jeho pokus vyrazil. Na brankovišti byl na dorážku nachystaný ANŽE KURALT, který baseballově, ale na hranici pravidel dostal puk do branky. Kuralt se trefuje podruhé v zápase. Asistence: Ken Ograjenšek a Rok Tičar.
    18:10 Nikita MICHAJLIS - 1:1
     
    18:10
    Kazachstán právě vstřelil branku! Kazachstán využívá přesilovku a je srovnáno! NIKITA MICHAJLIS u mantinelu míchal s kotoučem a přemýšlel, co udělá a mohl ještě přihrát na levý kruh Starčenkovi. Nakonec se ale rozhodl povyjet si na pravý kruh, odkud se tvrdou ranou prosadil přesně pod horní tyč. Us neměl šanci na nějaký zásah. Asistence: Jevgenij Rymarev a Adil Beketajev.
    01:30 Anže KURALT - 0:1
     
    01:30
    Slovinsko právě vstřelilo branku! Teď se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Michajlis nastřelil břevno a Slovinci se následně vydali dopředu a ANŽE KURALT se posléze prosadil ranou z mezikruží, Šutov se po střele natahoval marně. Bez asistence
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 19. Michajlis (Rymarev, Beketajev), 40. Muratov (Orechov, Savickij), 52. Rymarev (Starčenko, Beketajev), 57. Muchametov (Michajlis) – 2. Kuralt, 22. Kuralt (Ograjenšek, Tičar), 43. Drozg (Simšič, Pance)


    Kazachstán: Šutov (Bojarkin) – Beketajev (A), Danijar, Orechov, Polochov, Dichanbek, Butěnko, Gajtamirov, Koroljov – Starčenko (C), Šestakov, Rymarev – Michajlis (A), Grenc, Savickij – Muratov, Muchametov, Omirbekov – Kajyržan, Mangisbajev, Rachmanov.
    Trenér: Galym Mambetalijev

    Slovinsko: Us (Gračnar) – Gregorc, Pavlin (A), Magovać, Crnovič, Podlipnik, Mašič, Štebih – Urbas (C), Jeglič, Verlič – Ograjenšek, Tičar (A), Kuralt – Drozg, Simšič, Pance – Zajc, Čimžar, Maver – Tomaževič.
    Trenér: Matjaž Kopitar

    Rozhodčí: Björk (SWE), Kaukokari (FIN) – Davis (USA), Ondráček (CZE)

    Diváci: 4140
    bahis siteleri