Německo – Francie 5:0 (kon.) | Slovensko – Norsko 4:1 (kon.) | Kanada – Česko cz 3:1 (kon.)
Švédsko – USA 3:4 (po pr.) | Švýcarsko – Lotyšsko 3:4 (po pr.) | Finsko – Dánsko 7:1 (kon.)
konec
Německo
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Francie
Úterý 23.05.2023, 11:20 • Nokia Arena, Tampere • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:34 Maxmilian KASTNER - 5:0
     
    53:34
    Německo právě vstřelilo branku!
    Krásná branka! Němci to teď sehráli prakticky do kuchyně a po další přesilovkové trefě vedou už 5:0. Marcel Noebels si vyměnil kotouč s MAXMILIANEM KASTNEREM a německý útočník s číslem 7 už měl do takřka odkryté branky jednoduchou práci. Asistence: Marcel Noebels, Kai Wissmann.
    43:51 Daniel FISCHBUCH - 4:0
     
    43:51
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo využívá přesilovku a už vede 4:0! Nejlepší hráč Němců v tabulce pravdy Kai Wissmann obkroužil branku a nabil na levý kruh pro DANIELA FISCHBUCHA, jenž ranou bez přípravy propálil brankáře nad jeho lapačku. Asistence: Kai Wissmann, Marcel Noebels.
    22:07 John PETERKA - 3:0
     
    22:07
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo odskakuje na tříbrankový rozdíl! JOHN PETERKA přebruslil francouzskou obranu a dostal se až před branku, kde tváří v tvář gólmanovi zakončil nad jeho vyrážečku. Bez asistence.
    15:55 Frederik TIFFELS - 2:0
     
    15:55
    Německo právě vstřelilo branku!
    Sebastian Ylönen měl velkou smůlu. John Peterka zavezl kotouč do útočné třetiny, kde hledal na slotu svého spoluhráče FREDERIKA TIFFELSE. Německému útočníkovi se puk od bruslí odrazil přesně do protipohybu brankáře a Německo se ujímá dvoubrankového vedení. Asistence: John Peterka, Dominik Kahun.
    03:31 Alexander EHL - 1:0
     
    03:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Na další akci už byl ale krátký! Znovu u toho na turnaji postupně zlepšující se druhý německý útok. Wojciech Stachowiak pláchl obraně, jenže si parádně počkal na druhou vlnu, odkud mu najel ALEXANDER EHL, jenž se do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Wojciech Stachowiak, Parker Tuomie.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 4. Ehl (Stachowiak, Tuomie), 16. Tiffels (Peterka, Kahun), 23. Peterka, 44. Fischbuch (Wissmann, Noebels), 54. Kastner (Noebels, Wissmann)


    Německo: Niederberger (Strahlmeier) – Seider, M. Müller (C), Wissmann, J. Müller, Gawanke, Szuber, Wagner – Peterka, Kahun (A), Tiffels – Soramies, Ehl, Sturm – Kastner, Fischbuch, Noebels (A) – Stachowiak, Tuomie, Schütz – Varejcka.
    Trenér: Harold Kreis

    Francie: Ylönen (Junca) – Gallet, Boscq, Llorca, Chakiachvili (A), Crinon, Onno, Guebey, Thiry – Boudon, Texier, T. Bozon – Leclerc, Addamo, Rech – Bertrand, Claireaux (A), Treille (C) – Valier, K. Bozon, Farnier.
    Trenér: Philippe Bozon

    Rozhodčí: Lassi Heikkinen, Stefan Huerlimann – Andreas Weise Kroyer, David Nothegger
    bahis siteleri