Podbrezová – Ružomberok 0:3 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 1:3 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:3 (0:1)
MŠK Žilina
sk Úterý 23.05.2023, 17:30 • Štadión Štiavničky • Niké liga - play-off o EKL • Semifinále
     
    90+4
    Žilina dala gól! Domáci mali k dispozícii roh, nepremenili ho v gól, lopta sa dostala k Belkovi, ktorý ju okamžite odkopol, keďže brankár domácich bol pri bráne Žiliny, nasledoval brejk dvoch žilinských hráčov a ROLAND GALČÍK neprihrával, ani nemusel, keď mal pred sebou prázdnu bránu.
     
    89
    Žilina dala gól! Rusnák potiahol loptu po pravej strane, priťukol ju na hranicu šestnástky ADAMOVI KOPASOVI, ktorého delovka skončila v ľavom hornom rohu domácej brány!
     
    71
    Banská Bystrica dala gól! Protiútok Banskobystričanom vyšiel! Žilinčania mali roh, Mveng bol nekrytý, ale mal loptu ťažkú na spracovanie. Na druhej strane si Richtárech zasekol hráčov hostí, vystrelil, ale Belko vyrazil, k lopte sa dostal DAVID DEPETRIS, ktorý sa už nemýlil. Belko sa nestihol vrátil.
     
    35
    Žilina dala gól! MATÚŠ RUSNÁK dostal výbornú prihrávku od Kaprálika do päťky, v ktorej už bol tak blízko, aby sa mu podarilo úspešne dostať loptu do brány. Treba pochváliť asistujúceho Kaprálika, pretože odviedol dobrú prácu v šestnástke, kde vykúpal domáceho hráča.

    Klaudia Kadlecová

    Branky: 71. Depetris – 35. M. Rusnák, 89. Kopas, 90+4. Galčík

    Karty:   34. Balić (BBY), 77. A. Slávik (BBY), 88. Rusnák Š. (BBY)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 12:4. Rohy: 11:4.
    MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Pišoja (57. Záhumenský), Uhrinčať, Gorosito, Willwéber, A. Slávik (79. Migaľa) – Balić (57. Richtárech), Ľupták (90+1. Hanes), M. Faško – Rymarenko (57. Depetris), Polievka (C).
    Náhradníci: Baláž – Franko, Kupčík, Káčerík.

    Trenér: Michal Ščasný

    MŠK Žilina: Ľ. Belko – Minárik, Stojčevski, Nemčík (C) – M. Rusnák, Gidi (86. Anang), Adang (79. Kopas), Bari (79. Javorček) – Kaprálik, Ďuriš, Essomba (51. Galčík).
    Náhradníci: M. Slávik – Bille, Ndjeungoue, Owusu.

    Trenér: Jaroslav Hynek

    Rozhodčí: Smolák – Pozor, Štrbo
    bahis siteleri