Mallorca – Rayo Vallecano 3:0 (kon.) | Osasuna – Girona 2:1 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
Real Sociedad – Sevilla 2:1 (kon.) | Villarreal – Atlético 2:2 (kon.) | Real Betis – Valencia 1:1 (kon.)
Celta Vigo – Barcelona 2:1 (kon.) | Elche – Cádiz 1:1 (kon.) | Espanyol – Almería 3:3 (kon.)
Valladolid – Getafe 0:0 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
3:3 (1:1)
UD Almería
Neděle 04.06.2023, 21:00 • RCDE Stadium, Cornellà de Llobregat • Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Almería právě vstřelila branku!
    ADRIÁN EMBARBA udržel nervy na uzdě a z pokutového kopu nedal domácímu brankáři šanci. Hosté podruhé vyrovnávají a vynořují se ze sestupových vod!
     
    73
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Zatímco po hřišti poskakoval druhý míč, vhozený z ochozů, domácí pokračovali v obléhání šestnáctky, LUCA KOLEOSHO si ten správný hrací předmět navedl po Bareho přihrávce z pravého křídla k velkému vápnu a přesnou šlehou na zadní tyč překonal Martíneze.
     
    58
    Almería právě vstřelila branku!
    Tenhle dloubáček může znamenat udržení první ligy, po 9 minutách opouštějí hosté sestupové příčky! Protiútok založil Ely, který vypíchl míč Puadovi. Na závěr akce přes celé hřiště dostal od Samuela Costy skvělou kolmici do šestnáctky ADRIÁN EMBARBA a zblízka jemně přeloboval vybíhajícího Garcíu.
     
    49
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Javi Puado udržel míč ve vápně proti přesile a přistrčil pod sebe Brianu Olivánovi. Jeho centr zleva se zdál být až příliš přetažený, ovšem na pravé straně šestnáctky se do míče opřel halfvolejem RONAËL PIERRE-GABRIEL a překvapivě propálil Martíneze do skulinky, kterou brankář nechal u bližší tyče.
     
    13
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Skvostný nákop Sergiho Dardera z půlky hřiště si na pravém kraji šestnáctky zpracoval JAVI PUADO a na jeho parádní ránu přes Centellese si Fernández stačil pouze sáhnout, než mu zapadla za háčky zadní tyče.
     
    10
    Almería právě vstřelila branku!
    Učebnicově sehraná rychlá akce posílá hosty do vedení, které potřebují k záchraně. Zapojilo se postupně pět hráčů, Centellesův centr pak uklidil EL BILAL TOURÉ hlavičkou k tyči, kam Joan García nedoskočil.

    Karel Jedlička

    Branky: 13. Puado (Darder), 49. Pierre-Gabriel (Oliván), 73. Koleosho (Bare) – 10. Touré (Centelles), 58. Embarba (S. Costa), 87. Embarba (pen.)

    Karty:   30. Oliván (ESB), 40. Montes (ESB) – 30. A. Pozo (ALM), 45. S. Costa (ALM), 83. Ramazani (ALM), 89. Melero (ALM)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:15.
    Espanyol Barcelona: García – Pierre-Gabriel (63. Gil), Montes, Calero (46. Keddari), Oliván – Expósito (60. Bare), Darder /C/ (63. Koleosho) – Puado, Suárez, Melamed (78. Mato) – Braithwaite.
    Náhradníci: Fernández, Pacheco – Vidal, Sánchez, Souza, Lazo, Gragera.

    Trenér: García

    UD Almería: Martínez – Pozo, Ely, Babić /C/, Centelles (75. Akieme) – Robertone, Costa (75. Sousa), Melero (64. Portillo) – Marques (64. de la Hoz), Touré (83. Ramazani), Embarba.
    Náhradníci: Fuoli, Mariño – Mendes, Puigmal, Eguaras, Peña, Sanca.

    Trenér: Ferrer

    Rozhodčí: Soto – Martínez, Sánchez

    Diváci: 14 213
    bahis siteleri