Matouš Kaluba - Ladislav Gal Vítěz: L. Gal (kon.) | „Král Berouna“ Flachsa - „Pomalu Snejksi“ Měsíček Vítěz: P. Měsíček (kon.)
„Kluk s Kamením“ Untermuller - „Fregamer“ Pražák Vítěz: O. Untermuller (kon.) | Zavázané oči: „Danny TvTwixx“ - „Dragunov“ Vítěz: D. Sonnleitner (kon.)
Karlos Benda - Jan „Diego“ Kotlár Vítěz: K. Benda (kon.) | „Gangstaboy“ Veselý - Tadeáš „Mawar“ Růžička Vítěz: T. Růžička (kon.)
Marek „Datel“ Valášek - Tomáš „Dynamo“ Križan Vítěz: T. Křižan (kon.)
konec
Karlos Benda - Jan „Diego“ Kotlár

Vítěz: K. Benda

Sobota 10.06.2023, 22:00 • O2 Universum, Praha • Clash of the Stars
Předzápasové kurzy
     
    00:30
    Konec zápasu. (22:06:30)
     
    00:30
    A je konec! Diego dostal brutální kop na břicho, po kterém se skácel k zemi a po pár úderech rozhodčí rychle mává konec! Kotlár absolutně nic nepředvedl, protože Benda vždy jen přiskočil, udeřil a zase utekl, než se Diego vůbec rozmáchl.
     
    00:00
    První kolo začalo.
     
    Jdeme na zápas těžkých vah! Jako první přichází Diego Kotlár.
     
    Hezký sobotní večer, všechny formy života, a vítejte u pátého galavečeru Clash of the Stars! Promotéři na Instagramu hlásí, že O2 Universum je vyprodané do posledního místečka, takže dnes můžeme čekat skvělou atmosféru s pořádnou špetkou kontroverze!

    Doteď jsme měli zápasy poměrně váhově lehčích soupeřů, teď si ale dáme dva pořádné chlapy – Karlose Bendu a Jana „Diega“ Kotlára! Benda se v CoS potkal už se známějším členem family Kotlarů, se šéfem Kotlár Security Jaroslavem. Diego je méně známější než bratr, uvidíme tedy, jestli dokáže alespoň v MMA Jaroslava zastínit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:30.

    Marek Baloun

    bahis siteleri