Arménie – Lotyšsko 2:1 (kon.) | Ukrajina – Malta 1:0 (kon.) | Finsko – San Marino 6:0 (kon.)
Irsko – Gibraltar 3:0 (kon.) | Francie – Řecko 1:0 (kon.) | Turecko – Wales 2:0 (kon.)
Anglie – S. Makedonie 7:0 (kon.) | Slovinsko – Dánsko 1:1 (kon.) | Sev. Irsko – Kazachstán 0:1 (kon.)
Bělorusko – Kosovo 2:1 (kon.) | Izrael – Andorra 2:1 (kon.) | Švýcarsko – Rumunsko 2:2 (kon.)
konec
Finsko
6:0 (2:0)
San Marino
Pondělí 19.06.2023, 18:00 • Helsinki Olympic Stadium • Kvalifikace ME • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 10:0. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:7. (19:55:32)
     
    Finští fotbalisté potvrdili roli velkého favorita, v rámci kvalifikačního utkání o postup na Euro rozstříleli San Marino 6:0.

    Klíčovým faktorem úspěchu byl první vstřelený gól, který krátce po čtvrt hodině hry obstaral Glen Kamara, před odchodem do kabin se trefil ještě Benjamin Källman. Hrdinou druhé půle se stal Daniel Haakans, jenž nastoupil do hry až v průběhu a při svém druhém startu v seniorské reprezentaci zkompletoval hattrick během devíti minut, konečnou podobu výsledku dal v 76. minutě jiný žolík Teemu Pukki.

    Svěřenci kouče Kanervy zásluhou vítězství poskočili v tabulce skupiny H na první místo. Slovinsko, Kazachstán a Dánsko zaostávají o tři body, přičemž všechny tři týmy odehrály o jedno utkání méně. San Marino zůstává jako jediný celek na nule.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Velkou parádičku zkoušel Robert Taylor, a sice prosmýknout se šesticí konkurentů, ztroskotal na Vitaiolim po neúspěšné „zidanovce“.
     
    90+1
    Pokutový kop chtěl vybojovat Pyry Soiri, ovšem svému pádu pořádně přidal, což moc dobře věděl i arbitr Nuza, který proto nepřerušil hru.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    89
    Střídání v týmu San Marino:
    ze hřiště odchází Roberto Di Maio, přichází Simone Franciosi.
     
    88
    Útok středem hřiště Finsku nevyšel. Pyry Soiri si chtěl vyměnit balón s Glenem Kamarou, celou situaci výborně přečetl Enrico Golinucci.
     
    87
    Noah Pallas chtěl hrát směrem dopředu, jenže neměl na koho. Proto se otočil a do kombinace zapojil i stopera Roberta Ivanova.
     
    86
    Moc nechybělo, aby si mohl odškrtnout gól i Robert Taylor, který dostal pas na pravou stranu velkého vápna, zakončoval na přední tyč a právě ta zachránila Eliu Benedettiniho od sedmého inkasovaného gólu.
     
    85
    Z velké dálky pálil Nicola Nanni. Lukáš Hrádecký nemusel řešit žádné složitosti, protože míč letěl o několik metrů vedle brány.
     
    84
    Příliš velké sousto si ukousl Daniel Haakans. S velkou chutí hrající autor hattrick se nechal zdvojit, z otočky nahrával do země nikoho.
     
    83
    Ani s blížícím se koncem zápasu neutichají ofenzivní choutky domácího celku. Teemu Pukki se nedokázal vymotat z obležení dvou soupeřů.
     
    82
    Ofenzivu podpořil Noah Pallas. Pěkně si narazil s Robertem Taylorem, avšak následný centr poslal přímo do gólmanových rukavic.
     
    81
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Nikolai Alho, přichází Pyry Soiri.
     
    80
    Střed hřiště se otevřel před Glenem Kamarou. Střední záložník si individuálně nevěřil, následně přihrával obsazenému Taylorovi.
     
    79
    Ze střední vzdálenosti pálil Anssi Suhonen. Elia Benedettini šel k zemi, leč zasahovat nemusel, práci za něj odvedl clonící Alessandro D'Addario.
     
    78
    Střídání v týmu San Marino:
    ze hřiště odchází Michael Battistini, přichází Enrico Golinucci.
     
    78
    Střídání v týmu San Marino:
    ze hřiště odchází Alessandro Tosi, přichází Manuel Battistini.
    76. Teemu PUKKI - 6:0
     
    76
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují. Po sérii odrazů si balón uvnitř pokutového území našel TEEMU PUKKI. Forvard anglického Norwiche volil ostré zakončení, na které si gólman pravou rukou sáhl, mimo tři tyče však míč odvrátit nedokázal.
    74. Daniel HAAKANS - 5:0
     
    74
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hattrick zkompletován! Domácí ubránili roh a vyrazili do rychlého protiútoku. Pukki si pohlídal hrozbu ofsajdu a do situace jeden na jednoho vyslal DANIELA HAAKANSE, jenž se zbavil brankáře, ale potom napálil na brankové čáře stojícího Mularoniho, toho vzápětí trefil i Suhonen. Hrací předmět si ve finále znovu našel cestu k Haakansovi a dvacetiletý forvard na druhý pokus propálil vše, co mu stálo v cestě.
    72. Daniel HAAKANS - 4:0
     
    72
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pěkná akce vedla ke čtvrtému finskému úspěchu. Pukki se na levé straně šestnáctky zbavil pasivně stojícího Battistiniho a volil střílený centr do malého vápna. Před Källmanem balón vyrazil Benedettini k již zmíněnému střídajícímu útočníkovi, který z otočky trefil odkrytý prostor brány.
     
    71
    V plném běhu Noah Pallas volil střílený centr na hranici velkého pokutového území, Alessandro D'Addario odkopával těsně před Teemu Pukkim.
     
    70
    Hráči v bílých dresech kopali rohový kop. Robert Taylor volil centrovaný balón na zadní tyč, kde Noah Pallas nedoskočil.
     
    69
    Jeden na jednoho si věřil Benjamin Källman. Autor druhého gólu volil kličku k rohovému praporku, tu vystihl Matteo Vitaioli.
     
    68
    Jako další se chtěl na střeleckou listinu přidat Teemu Pukki, dobře mířený pokus zakroutil jen o kousek vedle levé tyčky.
     
    67
    Druhý finský gól v krátkém časovém rozmezí chtěl vsítit Glen Kamara, ale na svůj druhý úspěch si ještě musí počkat, cílové zařízení výrazně minul.
     
    66
    Střídání v týmu San Marino:
    ze hřiště odchází Lorenzo Lunadei, přichází Marcello Mularoni.
     
    66
    Střídání v týmu San Marino:
    ze hřiště odchází Filippo Berardi, přichází Matteo Vitaioli.
    65. Daniel HAAKANS - 3:0
     
    65
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí reprezentace slaví třetí gól v síti outsidera. Sanmarinský kapitán Golinucci neúmyslně vyslal do úniku žolíka DANIELA HAAKANSE, dvaadvacetiletý forvard zaznamenal premiérovou trefu v seniorské reprezentace střelou k pravé tyči, na kterou brankář nemohl dosáhnout.
     
    64
    Domácí fotbalisté kopali rohový kop. Na přední tyči zakončoval Anssi Suhonen, z krkolomné pozice ale jenom nad bránu.
     
    63
    Pravou lajnou nabral vysokou rychlost Robert Taylor. Dokázal i odcentrovat, ale pouze mimo hrací plochu, takže v akci zase bude brankář San Marina.
     
    62
    Na střed vápna dostal míč Teemu Pukki, který jej šikovně pouštěl za sebe na Anssiho Suhonena, technické zakončení k levé tyčce vyrazil Elia Benedettini.
     
    61
    Do hry se okamžitě zapojil Robert Taylor. Narazil k levé lajně Benjaminu Källmanovi, střílený centr pokryl Roberto Di Maio.
     
    60
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Oliver Antman, přichází Daniel Haakans.
     
    60
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Rasmus Schüller, přichází Robert Taylor.
     
    60
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Joel Pohjanpalo, přichází Teemu Pukki.
     
    59
    Dlouhý nákop za obranu mířil na Dioga Tomase, ten kolegiálně pustil hrací předmět za sebe a na pár chvil jej dopřál brankáři Lukáši Hrádeckému.
     
    58
    Naslepo Benjamin Källman zkusil přenést hru na levé křídlo, kde zrovna neměl žádného ze spoluhráčů. Elia Benedettini bude odkopávat od brány.
     
    57
    Taktický faul vymyslel na polovině hřiště Filippo Fabbri, jenž nestíhal Noaha Pallase, konkurenta zezadu lehce zatáhl za dres.
     
    56
    Výborně se Joel Pohjanpalo prokličkoval až do ideální střelecké pozice, avšak prováhal ideální příležitost k zakončení, nechal se rozhodit blížícím se Di Maiem a Elia Benedettini tak ve finále neměl žádnou práci.
     
    55
    S ohněm si pořádně zahrával Diogo Tomas, který volil hodně pomalou malou domů, Lukáš Hrádecký odkopával těsně před Nannim.
     
    54
    Pod tlakem chtěl Filippo Berardi vybojovat alespoň rohový kop, což se mu nepovedlo, bránící Noah Pallas totiž stihl uskočit nastřelení.
     
    53
    Volný přímý kop si vyzkoušeli i hosté. Michael Battistini volil vysoký centr do vnitra šestnáctky, nejvýše se vyšplhal bránící Robert Ivanov.
     
    52
    Centr nebyl povedený, nicméně obrana San Marina míč neodvrátila úplně ideálně, Oliver Antman napálil z hranice šestnáctky balón těsně vedle pravé tyče.
     
    51
    První žlutou kartu utkání obdržel hostující obránce Alessandro Tosi, jenž nezachytil kličku Antmana, toho vzápětí táhl za dres tak dlouho, dokud soka úplně nezastavil.
     
    50
    Ofenzivní snahy Finska na pár vteřin přerušil hlavní rozhodčí, ten si všiml nedovoleného zákroku Källmana na D'Addaria.
     
    49
    Do akce se zapojil také hostující brankář Elia Benedettini, který vyběhl z brankové čáry proti centru z levé lajny a kulatý nesmysl s jistotou sebral do rukavic.
     
    48
    Po centru do pokutového území se domácí hráči dožadovali odpískání pokutového kopu, arbitr Nuza přešel střet Di Maia s Pohjanpalem bez povšimnutí.
     
    47
    Zatímco hostující trenér o poločasové přestávce neudělal žádnou změnu v sestavě, tak domácí trenér jednou vystřídal, místo Uronena dostává možnost se ukázat Noah Pallas.
     
    46
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Jere Uronen, přichází Noah Pallas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:01.
     
    Reprezentace Finska potvrzuje roli obrovského favorita a podle všeho splní povinnost v podobě zisku tří bodů v utkání proti San Marinu, nad nímž po prvním poločase vede dvoubrankovým rozdílem. Bezbrankový stav zlomil v 16. minutě Glen Kamara, který po narážečce se Schüllerem uspěl střelou k levé tyči. Finský tlak pokračoval a pojistka náskoku přišla ve 39. minutě, kdy po centru Ivanova hlavičkoval mimo dosah gólmana Benjamin Källman. Hosté se za celé úvodní dějství zmohli k jediné střele z hodně velkého úhlu, kromě této situace si gólman Lukáš Hrádecký užíval pozici diváka přímo z hrací plochy.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Oliver Antman mohl nahrávat, leč věřil si individuálně. S kličkou počítal i Roberto Di Maio, po jeho obranném zákroku hrací předmět opustil hrací plochu.
     
    43
    Hosté ještě chvíli pokračovali v útočení, aby nakonec Michael Battistini vyzkoušel střelu ze střední vzdálenosti a trefil prvního protihráče.
     
    42
    Reprezentace San Marina podnikla útočný výpad po pravé straně. Nicola Nanni si věřil jeden na jednoho, vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    41
    Glen Kamara si všiml za obranu zabíhajícího Joela Pohjanpala, ovšem lobu dal malou výšku, našel tedy jenom protihráče Alessandra D'Addaria.
    39. Benjamin KÄLLMAN - 2:0
     
    39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Znovu brance předcházel rohový kop. Bezprostředně z něj nebezpečí nepřišlo, ale Finové zůstali na míči, od levé lajny centroval stoper Ivanov přesně na hlavu BENJAMINA KÄLLMANA a ten z bezprostřední blízkosti nedal prudkou hlavičkou brankáři žádnou šanci pomýšlet na úspěšný zákrok.
    38. Suhonen na Benedettiniho nevyzrál
     
    38
    A teď málem sledoval druhý gól! Pohjanpalo se zachoval nesobecky a po nahrávce na svou osobu z jedničky posunul balón na Anssiho Suhonena, jehož technické zakončení Elia Benedettini parádním zákrokem levou rukou vyškrábl nad břevno.
     
    37
    Jedním z diváků dosavadního průběhu je i Lukáš Hrádecký. Gólman měl jedinou práci, kdy snadno zlikvidoval střelu Berardiho, jinak sleduje z velké dálky ofenzivní počínání svých spoluhráčů.
     
    36
    Očekával se spíše centr, leč Nikolai Alho překvapivě vyzkoušel zakončení, Elia Benedettini kontroloval střelu letící o metr vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    35
    Defenziva San Marina pořádně zhustila prostor ve středu hřiště, kudy soupeř prakticky neměl šanci projít, Oliver Antman nahrál za paty Pohjanpalovi.
     
    34
    Od pojistky dělily Finy centimetry! Rohovému kopu se ještě outsider ubránil, avšak akce pokračovala a v jejím závěru vypálil Rasmus Schüller z pozice za půlkruhem do pravé tyče.
     
    33
    Z ostrého úhlu chtěl vyzkoušet pozornost gólmana Oliver Antman, včas se navrátivší Michael Battistini ránu zblokoval na roh.
     
    32
    Byť nevěděl jak, tak Michael Battistini zvládl nelehké zpracování, zorientoval se v prostoru, jenže potom neuspěl kličkou proti pozičně dobře stojícímu Ivanovovi.
     
    31
    Anssi Suhonen hodně přidal pádu poté, co jej skluzem dohrál Dante Rossi, možná hlavně proto arbitr Nuza neodpískal faul a nechal hru plynout bez přerušení.
     
    30
    Svěřenci kouče Kanervy zkusili štěstí pro změnu po levé straně. Diogo Tomas hrál patičkou za sebe, kde očekával Benjamina Källmana, před něj se ale ještě dokázal natlačit Dante Rossi.
     
    29
    Mužstvo ze severu Evropy rozjíždí jednu akci za druhou. Středem zkoušel průnikovou nahrávku Benjamin Källman, v poslední možnou chvíli ji zastavil Filippo Fabbri.
     
    28
    Sám proti třem si věřil Joel Pohjanpalo. Útočník si ukousl příliš velké sousto, Alessandro Tosi ho bez větších problémů odstavil tělem.
     
    27
    Pod tlakem chtěl Jere Uronen vybojovat alespoň rohový kop. Nastřelil sice Roberta Di Maia, jenže balón se vrátil k němu a od levé nohy Fina se odrazil mimo hrací plochu.
     
    26
    Robert Ivanov volil dlouhou nahrávku k levé lajně. Oliver Antman si poradil se zpracováním, centr však poslal do země nikoho.
     
    25
    Exekuce se chopil Anssi Suhonen a vyzkoušel překvapivé zakončení z velkého úhlu, bránu Elii Benedettiniho o kus přestřelil.
     
    24
    Volný přímý kop pro Finsko. Způsobil jej Filippo Fabbri, jenž ve skluzu pozdě a bolestivě dohrál kotníky Rasmuse Schüllera.
     
    23
    Už se zdálo, že se mezi dvěma konkurenty prokličkuje Rasmus Schüller, ale v poslední chvíli mu zůstal míč pod levou nohou, z čehož těžil Alessandro D'Addario.
     
    22
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Oliver Antman. Na míč ovšem čekal marně, přihrávka Glena Kamary byla příliš pomalá.
     
    21
    Hosté měli možnost zahrozit ze standardky v podobě volného přímého kopu. Jenže Michaelovi Battistinimu centr vůbec nevyšel, finská defenziva s jeho pokrytím neměl téměř žádné starosti.
     
    20
    Benjamin Källman se kličkou po pravé lajně zbavil laxně bránícího beka a sáhl k polovysokému centru, Joel Pohjanpalo zakončoval netypicky patou nad břevno.
     
    19
    Fotbalisté v bílých dresech splnili povinnost v podobě prvního gólu, takže se jim teď určitě bude hrát o poznání lépe. Oliver Antman pod tlakem nevymýšlel složitosti a nahrál dozadu stoperovi Ivanovovi.
     
    18
    Netrvalo dlouho a Finové znovu dominují na balónu. Do vápna centroval Benjamin Källman, nicméně Joel Pohjanpalo se přes dvojici konkurentů k zakončení neprotlačil.
    16. Glen KAMARA - 1:0
     
    16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na první gól obrovský favorit moc dlouho nečekal! Ne příliš velký oblíbenec českých fanoušků GLEN KAMARA si na levé straně šestnáctky narazil se Schüllerem, aby následně už z malého vápna zakončoval po zemi na zadní tyč, Benedettinimu smolně míč přeskočil přes levou nohu a o chvíli později už se třepotal v síti.
     
    15
    S malou domů si Elia Benedettini poradil bez problémů, protože v těsné blízkosti nikoho neměl, volil odkop na útočnou polovinu.
     
    14
    Domácí fanoušky potěšila povedená klička Olivera Antmana na Alessandra Golinuccio, následně však do běhu nepřesně přihrával Rasmusi Schüllerovi.
     
    13
    Dostatek času i prostoru dostal k centru Jere Uronen, přesto mu nevyšel, nebezpečí na přední tyči zažehnával Roberto Di Maio.
     
    12
    Finové rychle otočili hru na opačnou stranu. Z levého křídla centroval Benjamin Källman, adresát Joel Pohjanpalo na balón těsně nedosáhl.
     
    11
    První pozdrav pro Lukáše Hrádeckého, jehož prověřil z ostrého úhlu Filippo Berardi, zkušený gólman zakročil bez problémů.
     
    10
    Centr mířil do prostoru kolem penalty. Michael Battistini hlavou odvrátil kulatý nesmysl mimo velké vápno, načež se do odraženého míče z voleje opřel Nikolai Alho, výrazně minul.
     
    9
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval rovněž Alessandro Golinucci, kapitán San Marina ve skluzu minul balón a trefil jenom nohy Antmana.
     
    8
    Levou lajnou nabral vysokou rychlost Jere Uronen. Michael Battistini byl nucen zatáhnout za záchrannou brzdu, soka zezadu stáhl za dres k zemi.
     
    7
    Středopolař Oliver Antman si pustil nahrávku Nikolaie Alha, což neměl dělat, dobře totiž zareagoval Alessandro D'Addario a ve skluzu míč odehrál dál od vlastní brány.
     
    6
    Zdvojeného Rasmuse Schüllera překvapila zvýšená aktivita presinku protihráčů, zkusil se prosmýknout mezi nimi, leč nepochodil.
     
    5
    Do akce se znovu zapojil Joel Pohjanpalo, jenž dostal přihrávku do vnitra vápna, z otočky ovšem zakončoval přímo do osobního strážce.
     
    4
    Bylo jasné, že domácí budou od úvodních okamžiků dominovat. Zprava centroval Nikolai Alho, Joel Pohjanpalo hlavičkoval těsně vedle levé tyče.
     
    3
    O první zakončení na bránu se zpoza velkého vápna pokusil Oliver Antman, houf bránících fotbalistů balón ke gólmanovi nepustili.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Fotbalisté San Marina pro dnešní kvalifikační střetnutí oblékli dresy barvy modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Finsko: Hrádecký (C) – Alho, Ivanov, Tomas, Uronen – Suhonen, Schüller, G. Kamara – Källman, Pohjanpalo, Antman.
    Náhradníci: Joronen, Sinisalo – Haakans, Hoskonen, R. Jensen, Kairinen, Niskanen, Pallas, Peltola, Pukki, Soiri, R. Taylor.
    Trenér: Markku Kanerva

    San Marino: E. Benedettini – Fabbri, Di Maio, Rossi – D'Addario, Lunadei, Mi. Battistini, A. Golinucci (C), Tosi – Nanni, F. Berardi.
    Náhradníci: S. Benedettini, Simoncini – Ma. Battistini, M. Ceccaroli, Cevoli, Franciosi, E. Golinucci, Hirsch, Mularoni, Palazzi, Vitaioli, Zafferani.
    Trenér: Fabrizio Costantini

    Rozhodčí: Nuza – Berisha, Selimaj (KOS).
     
    San Marino

    San Marino je evropským fotbalovým trpaslíkem. Spíše než sbírání bodů je hlavním cílem tohoto celku nedostat větší příděl, což se mu zatím v kvalifikaci daří, když postupně prohrál 0:2 se Severním Irskem, 0:2 se Slovinskem a 0:3 s Kazachstánem. Constantiniho družina nedokázala vybojovat bod ani v Lize národů – lize D, ve tříčlenné skupině se musela sklonit před Estonskem a Maltou. Naposledy hráči San Marina neprohráli v listopadu loňského roku, v přípravném utkání remizovali 1:1 s reprezentací Svaté Lucie.
     
    Finsko

    Finové zahájili kvalifikaci na evropský šampionát solidně. Sice na úvod prohráli 1:3 s Dánskem, ale zaváhání okamžitě napravili, těsně 1:0 vyhráli v Severním Irsku a na domácím stadiónu pokořili výsledkem 2:0 Slovinsko. Svěřenci kouče Kanervy byli taktéž součástí Ligy národů – ligy B, v níž do poslední chvíli bojovali o udržení a uspěli, po klíčové výhře 2:0 v Černé Hoře poskočili na druhou příčku právě před Černou Horu a odrazili i nápor čtvrtého a sestupujícího Rumunska.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné pondělní odpoledne. Vítám vás při sledování kvalifikace na mistrovství Evropy, u zápasu mezi Finskem a San Marinem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Huppert

    Branky: 16. G. Kamara (Schüller), 39. Källman (Ivanov), 65. Haakans, 72. Haakans, 74. Haakans, 76. Pukki

    Karty:   51. Tosi (SMA)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 10:0. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:7.
    Finsko: Hrádecký (C) – Alho (81. Soiri), Ivanov, Tomas, Uronen (46. Pallas) – Suhonen, Schüller (60. R. Taylor), G. Kamara – Källman, Pohjanpalo (60. Pukki), Antman (60. Haakans).
    Náhradníci: Joronen, Sinisalo – Hoskonen, R. Jensen, Kairinen, Niskanen, Peltola.

    Trenér: Markku Kanerva

    San Marino: E. Benedettini – Fabbri, Di Maio (89. Franciosi), Rossi – D'Addario, Lunadei (66. Mularoni), Mi. Battistini (78. E. Golinucci), A. Golinucci (C), Tosi (78. Ma. Battistini) – Nanni, F. Berardi (66. Vitaioli).
    Náhradníci: S. Benedettini, Simoncini – M. Ceccaroli, Cevoli, Hirsch, Palazzi, Zafferani.

    Trenér: Fabrizio Costantini

    Rozhodčí: Nuza – Berisha, Selimaj (KOS)

    Diváci: 32 812
    bahis siteleri