IHC Přerov – Břeclav 4:1 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 2:6 (kon.) | Břeclav – HC Hořovice 5:3 (kon.)
IHC Přerov – IHC Prague Rats 6:1 (kon.)
konec
HC Cvočkaři Hořovice
2:6 (0:2, 2:4)
IHC Prague Rats
Sobota 24.06.2023, 13:15 • ZS Kroměříž • Final Four MČR dorostu inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    39:06
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané dávají razítko na své vítězství a na postup do finále. Tittlův pas by se od DOMINIKA FREJKY už odrazil do prázdné branky. Frejka ale ještě raději kotouč do sítě těsně před brankovou čárou doklepl, možná spíš pro estetický dojem z celé situace. Frejka skóruje podruhé v zápase. Asistence: Filip Tittl.
     
    37:52
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Cvočkařům opět vyšla hra bez brankáře. Gólu docílily stejně jako při dvojnásobné přesilovce a znovu se trefuje TOMÁŠ MALÍNEK. Jeho rána příklepem zapadla za klečícího Slavíčka. Bez asistence.
     
    31:50
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Hořovice se konečně prosazují. TOMÁŠ MALÍNEK získal kotouč, najel si mezi kruhy a odtud dělovkou příklepem rozvlnil síť za Slavíčkem. Také Cvočkaři tak využívají početní převahu, v tomto případě odvoláním brankáře dvojnásobnou. Bez asistence.
     
    27:34
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Naopak Pražané udeřili popáté v duelu. Chlouda oslovil kapitána Rats TOMÁŠE LORENZE, po jehož pohotové střele z pravé strany se Weber betony natahoval nadarmo. Asistence: Lukáš Chlouda.
     
    26:20
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Tohle byla akce na teč a tou také končí. Rats přidávají svůj čtvrtý gól v duelu a využívají přesilovku. Jindrák přihrál na levý kruh Lorenzovi, jenž vyslal pas do brankoviště. Tam si najel MATĚJ BERÁNEK a usměrnil kotouč do prázdné branky. Asistence: Tomáš Lorenz a Filip Jindrák.
     
    22:15
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A ten končí třetím gólem v síti Hořovic. Až před Webera si najel TOMÁŠ LORENZ a lehce zprava zamířil do levého vinklu nad brankářovu lapačku. Bez asistence.
     
    18:26
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Rats nyní vyšla kombinace zakončená průnikem po pravé straně a odskakují do vedení o dvě branky. Od Jindráka se kotouč přes Vondráčka dostal až na hokejku FILIPA TITTLA, který si v bezprostřední blízkosti branky povodil Webera a poté zakončil do volného místa v pravé šibenici. Asistence: Antonín Vondráček a Filip Jindrák.
     
    12:07
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Rats otevírají skóre zápasu. DOMINIK FREJKA dostal přihrávku od Beránka a z prostoru mezi kruhy pak zakončil nad rameno Webera. Asistence: Matěj Beránek a Tomáš Lorenz.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 32. Malínek, 38. Malínek – 13. Frejka (Beránek, Lorenz), 19. Tittl (Vondráček, Jindrák), 23. Lorenz, 27. Beránek (Lorenz, Jindrák), 28. Lorenz (Chlouda), 40. Frejka (Tittl)


    HC Cvočkaři Hořovice: Weber – Žuffa, Dufek (A) – Adamec (C), Janda, T. Trachta, D. Trachta, Šapovalivová, Novotný, Malínek (A)
    Trenér: Radek Adamec

    IHC Prague Rats: Pobl (21. Slavíček) – Chlouda, Morávek, Polka – Marek, Beránek, Jindrák (A), Frejka, Tittl, Vondráček, Lorenz (C)
    Trenér: Jiří Lorenz

    Rozhodčí: Čech, Šiška
    bahis siteleri