IHC Přerov – Břeclav 4:1 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 2:6 (kon.) | Břeclav – HC Hořovice 5:3 (kon.)
IHC Přerov – IHC Prague Rats 6:1 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
5:3 (3:0, 2:3)
HC Cvočkaři Hořovice
Sobota 24.06.2023, 17:15 • ZS Kroměříž • Final Four JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    39:43
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Hořovice ještě těsně před koncem snižují na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Jandy zpoza branky doklepl kotouč za Haronika BEN ADAMEC. Hostující útočník tak zkompletoval hattrick, na medaili pro jeho tým už to ale asi stačit nebude. Asistence: Petr Janda.
     
    38:32
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Místo hořovického snížení však přichází pátá branka Břeclavi. Do prázdné branky dopravil kotouč ONDŘEJ RUML, skóruje podruhé v zápase a Lvi jsou blízko bronzu. Bez asistence.
     
    33:15
    Břeclav právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ SLÍVKO si hezky prohodil posledního bránícího soupeře a poté bekhendem zamířil po zemi přesně mezi Weberovy betony. Pro Slívka jde o druhou branku v zápase. Asistence: Vojtěch Kočica.
     
    30:47
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Krásná trefa BENA ADAMCE. Hořovický útočník si najel k brance z levé strany a s pomocí tyčky pak zamířil do její horní části. Asistence: Tadeáš Trachta.
     
    28:16
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Cvočkaři se konečně prosazují. Tadeáš Trachta přihrál na pravou stranu BENU ADAMCOVI, jehož pokus skončil v levém dolním rohu za Haronikem. Asistence: Tadeáš Trachta.
     
    16:39
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Naopak domácí skórují potřetí v zápase. Slívko z levé strany nabil volnému VOJTĚCHU KOČICOVI, který rychlou ranou z první přidává ke dvěma asistencím v utkání také gól. Asistence: Ondřej Slívko.
     
    02:38
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Kočica předal kotouč na ONDŘEJE RUMLA a Břeclav už vede o dva góly. Ruml si totiž najel do prostoru mezi kruhy, odkud dokázal Webera polovysokou střelou překonat. Asistence: Vojtěch Kočica.
     
    01:06
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi se rychle ujímají vedení. Šťastný přihrál z pravé strany před branku, kam si najel ONDŘEJ SLÍVKO a zblízka prostřelil Webera. Asistence: Branislav Šťastný a Vojtěch Kočica.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Slívko (Šťastný, Kočica), 3. Ruml (Kočica), 17. Kočica (Slívko), 34. Slívko (Kočica), 39. Ruml – 29. Adamec (T. Trachta), 31. Adamec (T. Trachta), 40. Adamec (Janda)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik – Ruml (C), Veselský, Šťastný – Procházka, Kočica, Helešic, Slívko, Prchal (A)
    Trenér: Libor Kocúr

    HC Cvočkaři Hořovice: Weber – Žuffa, Dufek (A) – Adamec (C), Janda, T. Trachta, D. Trachta, Šapovalivová, Novotný, Malínek (A)
    Trenér: Radek Adamec

    Rozhodčí: Blaha, Lerch
    bahis siteleri