IHC Hanáci Kroměříž – Orlová 7:1 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 3:9 (kon.) | Orlová – IHC Přerov 3:4 (1:2 po s.n.)
IHC Hanáci Kroměříž – Devils Zlín 7:4 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
3:9 (3:3, 0:6)
IHC Devils Zlín
Sobota 24.06.2023, 10:45 • ZS Kroměříž • Final Four JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    26:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Z protiútoku Zlína je naopak devátý gól žlutomodrých. JAKUB SPRUŽINA vzal odpovědnost na sebe a přízemní střelou se trefil přesně do pravého dolního rohu přerovské brány. Pro Spružinu je to pátá trefa v tomto utkání. Bez asistence.
     
    24:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Nejprve střílel nebezpečně přerovský Mikulec, nicméně horní roh zlínské branky minul. Poté zakončil z pravé strany obránce Devils PETR PÁLENÍČEK a Shejbalovi se kotouč od výstroje odrazil do brány. Bez asistence.
     
    23:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Čtvrtá trefa JAKUBA SPRUŽINY v tomto zápase. Kapitán Zlína si udělal prostor ke střele na pravé straně útočné poloviny a poté vyslal utěšený pokus, který ještě cinkl o tyčku a skončil za zády Shejbala. Bez asistence.
     
    19:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Páleníček přihrál PAVLU POLÁCHOVI, jehož zakončení se zastavilo až v přerovské síti v místech za pravou tyčí. Zlín tak nyní vede o tři góly. Asistence: Petr Páleníček.
     
    18:47
    Devils právě vstřelili branku!
    JAKUB SPRUŽINA dovršuje hattrick, když se mu podařilo vyslat přesnou střelu z prostoru mezi kruhy. Shejbal šel k zemi marně. Bez asistence.
     
    18:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Benda a Kozák sváděli mezi kruhy vyrovnaný souboj o puk. Do skrumáže poté přijel kapitán Devils JAKUB SPRUŽINA, který se zmocnil kotouče a kličkou oklamal bránícího soupeře. Nakonec si ještě povodil brankáře a odrazem o horní tyčku bekhendem skóroval. Asistence: Daniel Benda.
     
    12:49
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. MARTIN PETRUŽELA obelstil posledního bránícího soupeře v poli a poté poslal kotouč nekompromisně pod víko. Bez asistence.
     
    12:21
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov snižuje na rozdíl dvou branek. DAVID KOZÁK se dostal do samostatného úniku, zakončil nad Šiškovu lapačku a skóruje podruhé v zápase. Bez asistence.
     
    09:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Páleníček přihrál MICHALU ŠIMKOVI, který si vyjel z levé strany na úroveň pravé tyče a poté bekhendem zamířil mimo dosah lapačky Shejbala. Asistence: Petr Páleníček.
     
    08:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín dost možná skóroval už před chvílí, rozhodčí nicméně žádný gól neviděli a hra tak pokračovala. Posléze JAKUB SPRUŽINA z úniku minul horní roh přerovské branky, chvíli nato se ale stejný hráč střelou pod horní tyč již nemýlil. Devils tak otáčejí skóre. Bez asistence.
     
    08:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín má zatím herně navrch, gól se mu nicméně podařilo vsítit až nyní. Z levé strany to zkusil VÍTĚZSLAV ŠTEFAN a kotouč zapadl do pravého horního rohu přerovské branky. Bez asistence.
     
    03:08
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Zlín mohou nevyužité šance mrzet, Přerov totiž skóruje ze své první vážnější příležitosti. Kapitán Hanáků DAVID KOZÁK projel po pravé straně útočné poloviny a poté zavěsil do vzdálenější šibenice Šiškovy branky. Bez asistence.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Kozák, 13. Kozák, 13. Petružela – 9. Štefan, 9. Spružina, 10. Šimek (Páleníček), 19. Spružina (Benda), 19. Spružina, 20. Polách (Páleníček), 24. Spružina, 25. Páleníček, 27. Spružina


    IHC Night Birds Přerov: Shejbal (25. J. Strejček) – Sedlář, Kozák (C), Mikulec (A), Zelinka – Bubeník, Duba, Petružela, S. Strejček, Benešová, Omámik, Drabina
    Trenér: Patrik Škandera

    IHC Devils Zlín: Šiška (16. Juráň) – Kadlec, Surý, Páleníček (A) – Habelka, Benda, Polách, Uričář, Šimek, Štefan (A), Spružina (C)
    Trenér: Richard Hrazdira

    Rozhodčí: Prokš, Takáč
    bahis siteleri