IHC Hanáci Kroměříž – Orlová 7:1 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 3:9 (kon.) | Orlová – IHC Přerov 3:4 (1:2 po s.n.)
IHC Hanáci Kroměříž – Devils Zlín 7:4 (kon.)
konec
IHC Hanáci Kroměříž
7:4 (5:2, 2:2)
IHC Devils Zlín
Sobota 24.06.2023, 15:45Final Four MČR mladších žáků inline hokeje • Finále
Partner:
     
    29:51
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    JAKUB KARAFIÁT stvrzuje zisk titulu pro Kroměříž, když z levé strany projel k bráně a poté zvládl přehodit Juráňův beton. Asistence: Adam Náleza.
     
    27:07
    Rychlá útočná akce Hanáků skončila střelou těsně vedle branky. Na druhé straně se kotouč odrazil na Hubovu bránu, i když původně směřoval do rohu hřiště. Domácí brankář si však s touto situací dokázal poradit.
     
    24:42
    Devils právě vstřelili branku!
    VÍTĚZSLAV ŠTEFAN napřáhl zdálky z levé strany, jeho střela příklepem se otřela o rameno Huba a zapadla do pravé šibenice kroměřížské branky. Bez asistence.
     
    22:37
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    Podruhé ve finále skóruje také kapitán domácích JAN ŠKRABAL, který se po průniku na útočnou polovinu prosadil střelou z levé strany k bližší tyči. Bez asistence.
     
    21:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Podruhé dnes zafungovala spolupráce Spružina – Páleníček a Zlín využívá přesilovku. JAKUB SPRUŽINA zamířil z levé strany přesně do pravého dolního rohu branky Huba a skóruje podruhé v duelu. Pro Páleníčka je to zase třetí asistence, podílel se zatím na všech finálových gólech svého týmu. Asistence: Petr Páleníček.
     
    19:20
    Vyloučení v týmu IHC Hanáci Kroměříž:
    Šustr – 1,5MIN, sekání.
     
    15:26
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín:
    Páleníček – 1,5MIN, podrážení.
     
    15:01
    Střídání v týmu IHC Devils Zlín:
    ze hřiště odchází Šiška, přichází Juráň.
     
    14:52
    Těsně před koncem první půle ještě dobře z pravé strany vystřelila Hrabalová. Mezírku mezi betony Šišky ale nenašla, jelikož zlínský brankář ji včas ucpal.
     
    13:04
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    Páleníček byl nejprve příliš rychlý, takže místo střely lehce narazil o zadní mantinel a poté Huba už příliš neohrozil. Zato na druhé straně ujel na Šišku JAN DOŠLÍK, položil si jej na zem a přidává svou druhou trefu ve finálovém utkání. Bez asistence.
     
    11:59
    Po střele Šustra z levé strany pomohla Devils tyčka! Kotouč poté popadl Šiška a raději ho přikryl pod lapačkou. Hra se tak přerušuje.
     
    10:37
    Ostrá střela z mezikruží v podání Škrabala. Šiška šel na zadek, přitom ale předvedl pohotový zákrok.
     
    08:58
    A další slibná možnost Kroměříže. Šiška tentokrát sklapl své betony včas a navzdory pádu nepropustil kotouč za úroveň brankové čáry.
     
    08:35
    Dvě velké šance Hanáků. Nejprve Šiška betony v pádu zastavil samostatný únik domácího hráče, poté střelu lehce zleva vytěsnil na tyčku své branky.
     
    06:53
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    Ale domácí si berou dvoubrankový náskok zpět. JANA HRABALOVÁ předvedla pohlednou samostatnou akci, na jejímž konci trefila přesně volné místo v pravém horním rohu branky Devils. Bez asistence.
     
    06:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín přesně minutu po trefě Kroměříže snižuje na rozdíl jediné branky. Páleníček předal kotouč MICHALU ŠIMKOVI, který se ze slotu nemýlil. Asistence: Petr Páleníček.
     
    05:31
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    Tak to je trhák hanáckého celku! Po přihrávce Karlíka tentokrát Šišku z pravé strany překonal najetý JAKUB KARAFIÁT. Domácí tak rázem vedou o dva góly. Asistence: Štěpán Karlík.
     
    04:57
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    A Kroměříž zanedlouho otáčí skóre utkání. Po spolupráci s Bartálským a Škrabalem dorazil kotouč zblízka do brány důrazný JAN DOŠLÍK. Asistence: Miroslav Bartálský a Jan Škrabal.
     
    04:24
    Tým IHC Hanáci Kroměříž právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají. Hrabalová přihrála více doleva JANU ŠKRABALOVI, jenž si najel blíže Šiškovi a pak zavěsil do levého horního rohu zlínské branky. Asistence: Jana Hrabalová.
     
    01:04
    Vyloučení v týmu IHC Hanáci Kroměříž:
    Karlík – 1,5MIN, podrážení.
     
    00:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín jde rychle do vedení. Z ostrého úhlu to z pravé strany zkusil kapitán Devils JAKUB SPRUŽINA a Hub si kotouč nešťastně srazil do sítě. Asistence: Petr Páleníček.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 5. Škrabal (Hrabalová), 5. Došlík (Bartálský, Škrabal), 6. Karafiát (Karlík), 7. Hrabalová, 14. Došlík, 23. Škrabal, 30. Karafiát (Náleza) – 1. Spružina (Páleníček), 7. Šimek (Páleníček), 22. Spružina (Páleníček), 25. Štefan


    IHC Hanáci Kroměříž: Hub – Bartík, Karlík, Škrabal (C), Hrabalová (A) – Šustr, Došlík, Náleza, Flašar, Bartálský, Hanák, Karafiát, Kováč
    Trenér: Jiří Jergl

    IHC Devils Zlín: Šiška (16. Juráň) – Kadlec, Surý, Páleníček (A) – Habelka, Benda, Polách, Uričář, Šimek, Štefan (A), Spružina (C)
    Trenér: Richard Hrazdira

    Rozhodčí: Čech, Šiška
    bahis siteleri