IHC Dynamo Pardubice – Devils Zlín 9:10 (kon.) | IHC Přerov – IHC Prague Rats 10:2 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Prague Rats 2:3 (kon.)
Devils Zlín – IHC Přerov 7:9 (kon.)
konec
IHC Dynamo Pardubice
9:10 (6:3, 3:7)
IHC Devils Zlín
Neděle 25.06.2023, 12:00 • ZS Kroměříž • Final Four MČR starších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    40:00
    Kapitán Zlína Tobiáš Mišurec sestřelil v závěru k ploše jednoho z pardubických hráčů, za což dostává trest na 5+10 minut za hrubost.
     
    39:50
    Dynamo to zkouší bez brankáře!
     
    39:45
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice patnáct sekund před koncem snižují na rozdíl jediné branky. Čihákovu nabídku z levé strany tečoval za záda Večeři do pravého dolního rohu zlínské branky DOMINIK CHLUPÁČ. Závěr bude ještě zajímavý. Asistence: Richard Čihák.
     
    39:34
    Chlupáč se ocitl sám před Večeřou, ale blafák ke střele nad beton zlínského brankáře nedotáhl.
     
    39:01
    Běží poslední minuta druhé části.
     
    38:27
    Kovář se zprava protáhl před Večeřu, ale ten zastavil kotouč jedoucí po zemi mezi betony.
     
    37:50
    Pospíchal a na druhé straně Prášil mohli trefit prázdnou část branky, místo toho však mířili pouze do jejího vnějšího bočního oblouku.
     
    37:09
    Na druhé straně jel Cekota sám na Šmída. Místo zakončení ještě nahrál dojíždějícímu Coufalíkovi, ale ten minul.
     
    36:39
    Pospíchal střílel bez přípravy ze slotu, zlínskou branku těsně minul.
     
    35:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín dovršuje desítku v počtu vstřelených branek. RADIM CEKOTA projel z levé strany na levý kruh a pak zavěsil do vzdálenější šibenice. Pro Cekotu je to čtvrtá trefa v zápase. Bez asistence.
     
    34:26
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Na jedné straně Coufalík odmítl hattrick, místo prázdné branky mířil jen do boční sítě. Z protiútoku pak Pardubice snižují na rozdíl jediného gólu, DOMINIK CHLUPÁČ zakončil zkraje pravého kruhu přesně nad lapačku Večeři. Asistence: Melichar Kovář a Richard Čihák.
     
    33:36
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Hattrick také na straně Pardubic. MELICHAR KOVÁŘ si po nájezdu lehce zleva položil Večeřu a pak zakončil do prázdné branky. Asistence: Dominik Chlupáč a Richard Čihák.
     
    32:37
    Cekota mohl přidat čtvrtou branku, jeho teč těsně minula branku Pardubic.
     
    32:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Tentokrát přišla střela z pravé strany a Šmíd opět inkasuje. Střelou na první tyč na lapačku na něj vyzrál FRANTIŠEK COUFALÍK, který skóruje podruhé v zápase. Bez asistence.
     
    31:36
    Devils právě vstřelili branku!
    RADIM CEKOTA dovršuje hattrick. Útočník Zlína si při útočné akci najel z pravé strany před branku, položil si Šmída a pak zakončil do volné části branky. Bez asistence.
     
    29:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Parádní rána příklepem v podání RADIMA CEKOTY. Ten napřáhl z prostoru mezi kruhy a vymetl pravou šibenici pardubické branky. Šmíd se jen ohlédl a Devils otáčejí skóre z 3:6 na 7:6. Asistence: David Jünger.
     
    28:46
    Kovář projel středem hřiště až před Večeřu, ale ten betonem a lapačkou dokázal kotouč v cestě do brány zastavit. Zlínský gólman padl k zemi a poté zjistil, že puk zůstal ležet za jeho pravým betonem.
     
    27:44
    Devils právě vstřelili branku!
    RADIM CEKOTA zkusil nachytat Šmída na první tyči z levé strany a slaví úspěch. Kotouč brankáři Dynama propadl za záda do sítě. Zlín tak maže i zbývající manko. Asistence: František Coufalík.
     
    23:51
    Devils právě vstřelili branku!
    A už je to jen o gól. Lehce z pravé strany zamířil mimo dosah lapačky pardubického brankáře FRANTIŠEK COUFALÍK, nejvyšší hráč v sestavě Zlína. Asistence: Jonáš Marek a Rostislav Pánek.
     
    23:33
    Devils právě vstřelili branku!
    ROSTISLAV PÁNEK skóruje podruhé v zápase. Z pravé strany dostal kotouč k levé tyči, odkud ho nasměroval Šmídovi takzvaně do teploměru. Tohle zlínský útočník provedl hezky. Asistence: Jonáš Marek a Tobiáš Mišurec.
     
    23:05
    Chlupáč si dobře položil u pravé tyče Večeřu, ale následně nedokázal zvednout puk nad jeho beton.
     
    21:42
    Kovář při úniku zřejmě záměrně přepustil puk do druhé vlny Mášovi, který trefil jen prostor, kam zaklekl zlínský brankář.
     
    20:33
    Jaroš se z pravé strany dostal do slotu, kde jej skvělým zákrokem pravým betonem vychytal Večeřa.
     
    19:38
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Dynamo rychle otočilo hru a v poslední minutě první půle přidává šestý gól. Máša křížným pasem mezi dvěma soupeři našel MATOUŠE POSPÍCHALA. Ten byl před Večeřou úplně sám a zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Nicholas Máša.
     
    18:14
    Čihák nebezpečně vystřelil ze slotu, ale Večeřa levým betonem dokázal puk vykopnout do strany.
     
    16:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín rychle odpovídá. JAKUB ZAVRTÁLEK si nabruslil do míst poblíž pravé tyče, odkud křížnou střelou zakončil přesně do horní části pardubické branky. Bez asistence.
     
    16:39
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice podruhé v zápase využívají přesilovku. Kovář z levé strany předložil kotouč DAVIDU JAROŠOVI, který rychle zakončil mimo dosah betonu marně se natahujícího se brankáře. Asistence: Melichar Kovář a Dominik Chlupáč.
     
    15:15
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín:
    Jünger – 2 min, podrážení.
     
    14:34
    Velkou šanci měl zblízka Pánek, Šmíd ale horní částí své výstroje kotouč vyrazil před sebe.
     
    13:48
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    MELICHAR KOVÁŘ skóruje podruhé v utkání. Z pravé strany projel před bránu a pak bekhendem zasunul kotouč za Večeřův beton, zlínského gólmana předtím oklamal blafákem. Bez asistence.
     
    13:07
    Kovář přihrál při přečíslení doleva Jarošovi, ale jeho střelu Večeřa betonem dokázal vytěsnit na levou tyč. Od ní se puk odrazil zpět do hřiště.
     
    11:17
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Kovář přihrál JANU HANZLÍKOVI, který si najel do prostoru mezi kruhy, odkud vymetl pravou šibenici zlínské branky. Asistence: Melichar Kovář.
     
    10:38
    Kovář si po nájezdu z levé strany povodil Večeřu, ale nad jeho beton poté puk zvednout nedokázal.
     
    09:08
    Kotouč se potuloval v blízkosti pravé tyče zlínské branky, ale do ní ho Východočeši nedopravili.
     
    08:00
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Večeřa si nejprve pohlídal místo mezi betony při střele Chlupáče z pravé strany na bližší tyč. Pardubický nápor v přesilovce ale pokračoval a nakonec skončil brankou. Chlupáč přihrál z pravé strany na MELICHARA KOVÁŘE, proti kterému se Večeřa nestihl přesunout. Kovář zamířil nad brankářovu lapačku. Asistence: Dominik Chlupáč.
     
    07:31
    Velkou šanci měl nyní Kovář, Večeřa ale předvedl skvělý zákrok lapačkou, do které ukryl kotouč.
     
    07:12
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín:
    Prášil – 2 min, držení.
     
    06:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Krásná střela do levé šibenice. DAVID JÜNGER natáhl k zakončení z pravého křídla a zamířil přímo do vzdálenějšího horního rohu pardubické branky. Asistence: Jonáš Marek.
     
    04:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín srovnává po akci do prázdné branky. Marek nabídl z pravé strany tutovou pozici ROSTISLAVU PÁNKOVI, který neměl problém trefit prázdnou pardubickou bránu. Šmíd zůstal stát u pravé tyče, tohle nemohl mít. Asistence: Jonáš Marek a Tobiáš Mišurec.
     
    01:59
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Před bránu se z pravé strany protáhl MATOUŠ POSPÍCHAL a bekhendovou střelou pod horní tyč a nad padajícího Večeřu otevírá skóre utkání. Bez asistence.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Pospíchal, 8. Kovář (Chlupáč), 12. Hanzlík (Kovář), 14. Kovář, 17. Jaroš (Kovář, Chlupáč), 20. Pospíchal (Máša), 34. Kovář (Chlupáč, Čihák), 35. Chlupáč (Kovář, Čihák), 40. Chlupáč (Čihák) – 5. Pánek (Marek, Mišurec), 7. Jünger (Marek), 17. Zavrtálek, 24. Pánek (Marek, Mišurec), 24. Coufalík (Marek, Pánek), 28. Cekota (Coufalík), 30. Cekota (Jünger), 32. Cekota, 33. Coufalík, 36. Cekota


    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Chlupáč, Hanzlík, Čihák, Máša – Pospíchal (A), Jaroš, Andrejs (C), Kovář
    Trenér: Lukáš Andrejs

    IHC Devils Zlín: Večeřa (Juráň) – Tomaštík, Mišurec (C), Vyorálek, Zavrtálek, Coufalík (A), Köhler – Cekota (A), Jünger, Vaverka, Prášil, Marek, Pánek
    Trenér: Richard Hrazdira

    Rozhodčí: Čech, Šiška
    bahis siteleri