Česko – Švýcarsko cz 9:0 (kon.) | Kanada – USA 4:3 (po s.s.) | Slovensko – Kanada 3:4 (kon.)
USA – Česko cz 3:6 (kon.)
konec
USA
3:6 (2:1, 1:3, 0:2)
Česko
Středa 28.06.2023, 20:00 • Svijanská aréna 1 • Mistrovství světa hráčů do 20 let
    44:18 Matyáš MALÝ - 3:6
     
    44:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Power-play ale USA v žádném případě nepomohla, naopak kvůli tomu ještě jednou inkasovaly. U českého nahození byl jako první MATYÁŠ MALÝ, který míček stačil zasunout do prázdné klece. Asistence: Matěj Taufer.
    36:29 Matyáš MALÝ - 3:5
     
    36:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi skórují ve vlastním oslabení, čímž výrazně komplikují americké plány! Pěknou kombinaci sehrálo duo Matyášů, kterou úspěšnou střelou zakončil MATYÁŠ MALÝ. Asistence: Matyáš Bláha.
    28:38 Pavel TOMŠÍK - 3:4
     
    28:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat je dokonán a to zejména díky přesilovkám! Češi totiž pokračovali v početní výhodě, kterou tentokrát proměnil PAVEL TOMŠÍK, jenž také mířil mimo dosah Christmana. Asistence: Václav Kovařík, Aleš Macek.
    27:06 Jan BEČKA - 3:3
     
    27:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přece jen Češi trestají další faul soupeře a je opět vyrovnáno! Tentokrát to tvrdou ránou urval JAN BEČKA, který se z levé strany trefil přesně nad rameno Christmana. Asistence: Václav Kovařík, Pavel Tomšík.
    24:59 Tristan HOFSTROM - 3:2
     
    24:59
    USA právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba české defenzivy ukončuje vyrovnaný stav a zase jdou na koně Američané! TRISTANA HOFSTROMA totiž vůbec nikdo nehlídal před bránou, kam tedy dostal jednoduchou přihrávku od Henryho a bez problémů zakončil do prázdné klece. Asistence: Michael Henry, Ryan McCormick.
    24:21 Aleš MACEK - 2:2
     
    24:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    ALEŠ MACEK je přece jen dvougólový a přesilovka je konečně využita! Opět to bylo přesně trefené z dálky, Christman tentokrát nedosáhl na prudkou střelou k bližší pravé tyči. Asistence: Matyáš Bláha.
    09:03 Aleš MACEK - 2:1
     
    09:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla lahůdka v podání ALEŠE MACKA! Ten se s tím po buly vůbec nepáral a z hranice kruhu se trefil přesně do protější šibenice. Asistence: Matyáš Bláha, Martin Korbel.
    07:04 Michael HENRY - 2:0
     
    07:04
    USA právě vstřelily branku!
    Další šok pro české hokejbalisty, USA skóruje podruhé! Po vyhraném buly se do míčku tvrdě opřel MICHAEL HENRY, který z dálky propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ryan McCormick.
    06:20 Nick PHILLIPS - 1:0
     
    06:20
    USA právě vstřelily branku!
    Američané z velkého zmatku před brankou vytěžili první gól! Halouzka si svým zákrokem proti Gallenovi nebyl vůbec jistý, proto zůstal míček v brankovišti. Tam ho bleskově našel NICK PHILLIPS, který už neměl problémy s úspěšným zakončením. Asistence: Will Gallen.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Phillips (Gallen), 8. Henry (McCormick), 25. Hofstrom (Henry, McCormick) – 10. Macek (Bláha, Korbel), 25. Macek (Bláha), 28. Bečka (Kovařík, Tomšík), 29. Tomšík (Kovařík, Macek), 37. Malý (Bláha), 45. Malý (Taufer)


    USA: Christman (Mangini) – Kosylo, Downing, Walsh, Wright, Ma. Migale (A), Rose, Gray – Henry (A), Hofstrom, Migliozzi, Mi. Migale, LaVerde, McCormick, Rudolph, Bahnak, Matus, Bruno, Rennebeck (C), Fetzer, Phillips, Gallen, Wilbur.
    Česko: Halouzka (Křemenák) – Bečka (C), Kovařík, Krejčí, Matoušek, Pavlík, Dostál, Korbel (A), Hálek – Černý, Bláha (A), Wróbel, Hroch, Macek, Šmíd, Taufer, Malý, Tomšík, Kábrt, Jelen, Lhota, Chovanec, Vizváry.

    Rozhodčí: Hriško, Vitello
    bahis siteleri