Kanada West – Slovensko 7:0 (kon.) | Kanada East – Česko Red cz 0:4 (kon.) | USA – Švýcarsko 9:2 (kon.)
Česko White – Velká Británie cz 5:2 (kon.)
konec
Kanada West
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
Slovensko
Středa 28.06.2023, 14:00 • Svijanská aréna 2 • Mistrovství světa hráčů do 16 let • Skupina A
     
    44:31
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Závěrečnou tečku za utkáním přidává první střelec dnešního zápasu ETHAN BLAKE. Slovenští beci po další inkasované brance padli vyčerpáním k zemi. Asistence: Atwal.
     
    41:36
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Slovensko nestíhá rychlé protiútoky Kanady. MAXX HAMELIN přidává z rychlého protiútoku svůj druhý zářez v utkání. Asistence: Fiszer a Andersson.
    23:42 Maxx HAMELIN - 5:0
     
    23:42
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Gault si dobře seběhl do rohu hřiště, odkud fantastickou přihrávkou oslovil na zadní tyči stojícího MAXXE HAMELINA, kterému stačilo jen nastavit čepel. Asistence: Gault a Mackie.
    18:48 Calyb MOORE - 4:0
     
    18:48
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Okamžitě po naskočení na hrací plochu se Digaf zapojil do zárodku gólové akce. Rozehrál na dvojici Gault, Hamelin, z nichž se druhý jmenovaný prezentoval skvělou přihrávkou do slotu, odkud volný CALYB MOORE nekompromisně zakončil a zvýšil na 4:0. Asistence: Hamelin a Gault.
    15:43 Zach EMSLEY - 3:0
     
    15:43
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Bleskový vstup Kanaďanů do druhé třetiny korunuje brankou ZACH EMSLEY! Chmelíka překonal svižnou ranou těsně kolem těla. Asistence: Andersson a Lovett.
    14:54 Declan BARKER - 2:0
     
    14:54
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Obrovská škoda pro Slovensko! DECLAN BARKER v posledních vteřinách třetiny přetlačil slovenského beka a bekhendovým šťouchnutím na dlouhou hůl zasunul hrací předmět na přední tyč. Asistence: Francis.
    05:17 Ethan BLAKE - 1:0
     
    05:17
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Přeci jen Kanada skóruje! Dotěrný ETHAN BLAKE využil svého pohybu a dostal se ke skvělé dorážce, kterou sebevědomě proměnil. Asistence: Atwal a Gill.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 6. Blake (Atwal, Gill), 15. Barker (Francis), 16. Emsley (Andersson, Lovett), 19. Moore (Hamelin, Gault), 24. Hamelin (Gault, Mackie), 42. Hamelin (Fiszer, Andersson), 45. Blake (Atwal)


    Kanada West: Sobkow (Cochrane) – Mackie, Correia, Moore, Cavan, Gill, Hamelin (A), Emsley, Barker, Blake, Francis, Digaf, Atwal, Gard, Gault (C), Fiszer, Nel, Hart (A), Andersson, Lovett, Zeeben
    Slovensko: Chmelík (24. Roth, Veteráni) – Alex Alföldy, Ďurčo, Gavron, Piško (A), Šimko, Husák, Kováčik, Adam Alföldy, Urmín, Siakeľ, Necpál, Bonk, Kluch (C), Cabúk, Imrich, Chudý, Benko, Bartok, Franko, Markuš, Balek, Capák

    Rozhodčí: David Gráca, Tomáš Zbořil
    bahis siteleri